- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.541
Evettt eşim boyabatlıSinop aşkım. Senin eşin Sinop luydu galiba öyle hatırlıyorum senin de Sinop artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettt eşim boyabatlıSinop aşkım. Senin eşin Sinop luydu galiba öyle hatırlıyorum senin de Sinop artık
Pazar günü gelmez şimdi10. Cu gün başla kuzum
Aynen orda okudum 5 yıl ben deEvettt eşim boyabatlı
Ay çatlamadan beri geçmeyen göğüs hassasiyetim ve akıntım var olur mu acaba bu ayBaşla bence hemen
Hahaha doğru dedin kuzummm neler varOyle valla tıp tarihine gececek hatunlar var bizde bata 1500 gun kala teste basliyoruz hemen
Gelir gelir. Sen gel bizim testlere bak burda pazara kadarPazar günü gelmez şimdi
Dediğin gibi memleketten demek ki kuzumAynen orda okudum 5 yıl ben de
O zaman 10 olsun daha garanti olsunBunu bize sormayacaktin hemen başla bence. Tabi en erken 10 diyorlar. Ama bize kalırsa hemen
Gelir gelir 9 günden başla istersenPazar günü gelmez şimdi
Neden olmasınAy çatlamadan beri geçmeyen göğüs hassasiyetim ve akıntım var olur mu acaba bu ay
En sağlıklısı 10 kuzum sen gel beni dinleO zaman 10 olsun daha garanti olsun
7 buçukta çıkıyorumSabah da mı alamazsın işe gitmeden
Pozitif gördüğün an etiketle beni kuzum merak ediyorumO degilde gozum T bolgesine hayali cizgi cekiyor otomatik sonra tekrar bakiyorum aa yokmus. Soyle gogsunu gere gere bir kirmizi gorsem gozumde rahat edecek
Zaten sürekli sayfa yeniliyorum. Pozitif testleri görmek gerçekten çok iyi hissettiriyor. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahGelir gelir. Sen gel bizim testlere bak burda pazara kadar
Kız ne sinirli emoji atmışsın banaaaaNeden olmasın
Her ay alcam diyip unutuyorumBeybi su bu testler neden evde stoklu değil sorarım sana
Benim de öyle oldu. Bağımsızlıklarını ilan etmişlerdi en sonAy çatlamadan beri geçmeyen göğüs hassasiyetim ve akıntım var olur mu acaba bu ay
AnlaştıkEn sağlıklısı 10 kuzum sen gel beni dinle
Aha benı dınledıHayırr beni dinleee ikikedibirdeli