- 28 Ekim 2017
- 565
- 572
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.621
Ya ben niye son mesajlardan görmüyorum taaa pazarın mesajlarını görüyorum, sayfa mi problemli ben mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gundür falan sorun var canım sitede sadece sende değil yaniYa ben niye son mesajlardan görmüyorum taaa pazarın mesajlarını görüyorum, sayfa mi problemli ben mi
Kuzum benim çatlamamın 4. Günü beyaz bir akıntı gelmiş ama katı normalde olmaz böyle senin akıntı nasılBu ikisi benim tek belirtilerim, o yüzden gayet de olabilir
İnşallah tutunmuştur canım hepimizin kolaları bize sıkı sıkı yapışırYaa insallah canim benim sabah gorecegiz koalalarimiz tutunmus mu tutunmamis mi
Yok canım bu çok erken yaptırmışsın 1-2 gün geç döllenme bile olsa henüz hcg artmaz o kadar vakitteKızlar adet gününe 10 gün kala kanda azda olsa hcg cıkar mı? Kasık ağrım vardı doktora gittim bide kan vereyim dedim 0,100 zaten normaldede hep oyle cıkıyordu
İnşallah canım içim rahatladı BirazYok canım bu çok erken yaptırmışsın 1-2 gün geç döllenme bile olsa henüz hcg artmaz o kadar vakitte
Çatlama gününü biliyormuşsun canım net birşekildeİnşallah canım içim rahatladı Biraz
Evet canım 4 Yada 5 kasımdı test yapmıştımÇatlama gününü biliyormuşsun canım net birşekilde
Anladım canım umarım pozitife döner ama bekle evde test yap inşallah bir an önce kavuşursun benişineEvet canım 4 Yada 5 kasımdı test yapmıştım
İnşallah canım bide bsey sorcam aldıgım ovulasyon testi artımed Di. Bir gebenin günlüğü daha mı iyiAnladım canım umarım pozitife döner ama bekle evde test yap inşallah bir an önce kavuşursun benişine
Kuzum geçen ay artimedin gebelik testi bana yalancı kıpkırmızı pozitif çıkardı ama ovulasyonunu hiç yapmadım bir bilgim yokİnşallah canım bide bsey sorcam aldıgım ovulasyon testi artımed Di. Bir gebenin günlüğü daha mı iyi
Banada pek güvenilir gelmedi acıkcası bu ay regl olursam sonrasında farklı bir şey alırım inşallahKuzum geçen ay artimedin gebelik testi bana yalancı kıpkırmızı pozitif çıkardı ama ovulasyonunu hiç yapmadım bir bilgim yok
Hayırlısı olsun kuzum panik yapıp bu kadar erken ne evde ne sağlık ocağında test yaptırma bu testler değişebilir çünküBanada pek güvenilir gelmedi acıkcası bu ay regl olursam sonrasında farklı bir şey alırım inşallah
Aynen tatlım hayırlısı olsun bıda bu hataya düşmem banada ders olduHayırlısı olsun kuzum panik yapıp bu kadar erken ne evde ne sağlık ocağında test yaptırma bu testler değişebilir çünkü
Benim akıntım da beyazla sarı arası bişey canım. Ama bende şuan enfeksiyon da var galibaKuzum benim çatlamamın 4. Günü beyaz bir akıntı gelmiş ama katı normalde olmaz böyle senin akıntı nasıl
Yumoş tarlası olucam.Anladım kuzum. Hani değerlerinde sıkıntı mı var acaba diye düşündüm ama çok şükür iyiymiş. Doktorunun bir bildiği vardır mutlaka. Kaç yumoşun olacak çok merak ediyorum