- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.521
Evet rahatsız olup olmayacağını sordumGelen seyin ne oldugunu anlaması icin esinize mi gösterdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet rahatsız olup olmayacağını sordumGelen seyin ne oldugunu anlaması icin esinize mi gösterdiniz
Girmeyin kanımaSalı mı ???? Hayatta dayanamazdım
Ama ya yarın 8 e kadar çalışıyorum cumartesi bi ihtimal alabilirim eczaneden pazar zaten kapalı pazartesi de işteyim benim hayatım böyleSalı diyo
Kuzum senin daha günün var pozitife dönecek inanıyorumValla aşkım zaten ben testler bitsin diye yapıyorum çıkarsa sürpriz olur
İnşallah aşkım pazara ne kaldı. Zaten ateş bana gösterecek inşallah düşmez son 3 sabahKuzum senin daha günün var pozitife dönecek inanıyorum
Sabah da mı alamazsın işe gitmedenAma ya yarın 8 e kadar çalışıyorum cumartesi bi ihtimal alabilirim eczaneden pazar zaten kapalı pazartesi de işteyim benim hayatım böyle
Başla bence hemenGüzelliklerim en erken kaçıncı gün teste başlamalıyım ? Bugün 7. Günüm Çatlamadan sonra. Deliriyorum bi an önce başlamak istiyorum
Bunu bize sormayacaktin hemen başla bence. Tabi en erken 10 diyorlar. Ama bize kalırsa hemenGüzelliklerim en erken kaçıncı gün teste başlamalıyım ? Bugün 7. Günüm Çatlamadan sonra. Deliriyorum bi an önce başlamak istiyorum
Allah aşkına benim yazdığım yoruma bakBaşla bence hemen
Yok kuzum 27-28-29. Günlerde gelir hep. Sabah beni de etketle olur mu merak ederim sonucunu ❤Ay insallah canim hep beraber gorelim ben yarin sabah bitane erken gebelik yapcam dongunun 33. Gunune denk geliyor. Yoksa da bidahaki aya yeni bir maraton hep beraber baslatiriz. Gec kalmismiydi hic senin simdiye kadar
Ben diyorum işte aynıyız diyeeAllah aşkına benim yazdığım yoruma bak
Kandıramazsın beniiiiHadi yap yapp
Beybi su bu testler neden evde stoklu değil sorarım sanaAma ya yarın 8 e kadar çalışıyorum cumartesi bi ihtimal alabilirim eczaneden pazar zaten kapalı pazartesi de işteyim benim hayatım böyle
Hahaha bu kadar olur. Memleketten benceBen diyorum işte aynıyız diyee
10. Cu gün başla kuzumGüzelliklerim en erken kaçıncı gün teste başlamalıyım ? Bugün 7. Günüm Çatlamadan sonra. Deliriyorum bi an önce başlamak istiyorum
Yaa hadi hadi hadi nolcakk bee 1 test altı üstüKandıramazsın beniiii
Yarın sabah patlat bi testKandıramazsın beniiii
Nereliydin sen kuzucumHahaha bu kadar olur. Memleketten bence
Sinop aşkım. Senin eşin Sinop luydu galiba öyle hatırlıyorum senin de Sinop artıkNereliydin sen kuzucum