- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.501
Hahaha kız ben ne bileyim üstüme gelmeyinKız ped almaya gittin de test almadın mıııııııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha kız ben ne bileyim üstüme gelmeyinKız ped almaya gittin de test almadın mıııııııı
İyi anlaşırız eşşeeeek sıpasıylaaa hahaha gelmiş bok diyor ya sensin bokHahahahha ölcem yaaaaaa
Gelirim banene git test alHahaha kız ben ne bileyim üstüme gelmeyin
tamam salıya kadar olmazsam salı yapcam sözGelirim banene git test al
Salı diyotamam salıya kadar olmazsam salı yapcam söz
Olmazz hcg olacakAnlaşılan o ki 10.günde test yapmaya başlayacük ya Yetmezse 30 lu ovulasyon var olmaz mı? O da bir test sonuçta 10 taneyi bitireyim hamileysem de sipariş ederim, hcg takibi yaparuk
Kız beni bilir kişi ilan ettiniz yanılırsam üzülürüm sonraBernam yok diyosa yoktur o zaman
Senin canın sağolsunKız beni bilir kişi ilan ettiniz yanılırsam üzülürüm sonra
Negatif pozitife dönsün de pozitif dediğim negatif çıkmasın inşallahh
Maşallah canım benim Allah daim etsinİyi anlaşırız eşşeeeek sıpasıylaaa hahaha gelmiş bok diyor ya sensin bok
Valla aşkım zaten ben testler bitsin diye yapıyorum çıkarsa sürpriz olurKız yap yap yaaa
Kuzucum göremedim ya alttakinde bir şeylik var ama sanki testin hatası gibi
Normal o zaman ee bana ne oldu bu ay9.10.11. dedigim yumurtlamadan sonraki gunler kuzum. Ort 28 gunluk bir dongunun 24 25.gunlerine denk geliyor yani
Salı mı ???? Hayatta dayanamazdımtamam salıya kadar olmazsam salı yapcam söz
Kizlar bu isin sonu iyiye gitmiyor. Test manyagi oldunuz kendinize gelinAnlaşılan o ki 10.günde test yapmaya başlayacük ya Yetmezse 30 lu ovulasyon var olmaz mı? O da bir test sonuçta 10 taneyi bitireyim hamileysem de sipariş ederim, hcg takibi yaparuk
İnşallah çift kırmızıları görürsün bende senin gibiyim 8 ekim son adetim 4 kasımda gelecekti 6 kasımda test yaptım negatifti hala bekliyorum test de yapmadım bidaha o negatifin üstüneCiddi mi diyosun kanima girmeyin benim zaten zor tutuyorum kendimi yapmayayim diye almadim bile evde test yok olsa hergun yaparim cunku
Ay insallah canim hep beraber gorelim ben yarin sabah bitane erken gebelik yapcam dongunun 33. Gunune denk geliyor. Yoksa da bidahaki aya yeni bir maraton hep beraber baslatiriz. Gec kalmismiydi hic senin simdiye kadarİnşallah çift kırmızıları görürsün bende senin gibiyim 8 ekim son adetim 4 kasımda gelecekti 6 kasımda test yaptım negatifti hala bekliyorum test de yapmadım bidaha o negatifin üstüne
Hadi yap yappİnşallah çift kırmızıları görürsün bende senin gibiyim 8 ekim son adetim 4 kasımda gelecekti 6 kasımda test yaptım negatifti hala bekliyorum test de yapmadım bidaha o negatifin üstüne
Yarin sabah bende test yapcam 5 te kalkipBen var ya yarın çizgi görürsem bütün sayfalara atıp herkesi etiketlerim
Hadi bakalım gelsin sabah testlerYarin sabah bende test yapcam 5 te kalkip
Ay ben şok kocam dalga geçiyor bok bu diye. Lan götüm burda mı neresi bok sensin bok dedim hahha inşallah aşkım