- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.481
Leke gelmiş adetime daha var bu neğEllemeden durarmıyız sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leke gelmiş adetime daha var bu neğEllemeden durarmıyız sence
Testim yokki kuzular. Sabahkinden emin olamamıştım o azdı şeyime yapışan yeri kahverengi lekelenmiş ee ama peçete sürdüm yok birşey bu leke nerden geldi.E test mi yapıyorsun o zaman şimdi
İnşallah yerlesmedirKızlar kahverengi leke gelmiş bu ne peçeteye sildim bişey yok ama iş çamaşırımda kurumuş çamur gibi bişey var. Sabahta 1 2 damla kan lekesi gibi görmüştüm ama emin olamadım akıntı damlası değildi bu resmen kahverengi
Bilmiyorum ki inşallah canım. yaşayan varsa aydınlatsın beni az önce gratisten ped aldım adetim yakın diyeİnşallah yerlesmedir
Ayyyyy inşallah kulllanmazsin onlarıBilmiyorum ki inşallah canım. yaşayan varsa aydınlatsın beni az önce gratisten ped aldım adetim yakın diye
İnşallah tutunma lekelenmesidir kuzumTestim yokki kuzular. Sabahkinden emin olamamıştım o azdı şeyime yapışan yeri kahverengi lekelenmiş ee ama peçete sürdüm yok birşey bu leke nerden geldi.
Yakinlastirip inceleye inceleye kör olcaz sikayetcimiyiz haayiirr. Yok ben hamile kalsam da birakamam takip ederim.Ayyyyy Allah im sabah olmaz bana
Al kız all adetin geçmesi neee beklerken bir sürü yapatızYetmezse yine söylerim kız. Adetimin gecikmesi yeterli Aklımı çelme şimdi her an alabilirim.
Ay ben şok kocam dalga geçiyor bok bu diye. Lan götüm burda mı neresi bok sensin bok dedim hahha inşallah aşkımAyyyyy inşallah kulllanmazsin onları
Öyle mi oluyor çizgi şeklinde gelmiş ama peçeteye baktım bieşy yokİnşallah tutunma lekelenmesidir kuzum
Hayırla sağlıkla gelsin inşallahİyi canım bi sıkıntı yok ikili
Test yaptırdım yaştan dolayı riskli çıktı doktor fetal dna önerdi ama yaptırmıcam zaten yaştan dolayı riskli çıkacagını biliyordum en son 12 haftalıkken gittim tahminde bulunmadı hiç küçük daha dedi galiba kız erkek olsa söylerdi diye düşünüyorum
Anlaşılan o ki 10.günde test yapmaya başlayacük ya Yetmezse 30 lu ovulasyon var olmaz mı? O da bir test sonuçta 10 taneyi bitireyim hamileysem de sipariş ederim, hcg takibi yaparukAl kız all adetin geçmesi neee beklerken bir sürü yapatız
Hahahahha ölcem yaaaaaaAy ben şok kocam dalga geçiyor bok bu diye. Lan götüm burda mı neresi bok sensin bok dedim hahha inşallah aşkım
Beni de etiketle sabaahhhAyyyyy Allah im sabah olmaz bana
Kuzucum yerleşme olabilirrr inşallah öyledirrrKızlar kahverengi leke gelmiş bu ne peçeteye sildim bişey yok ama iş çamaşırımda kurumuş çamur gibi bişey var. Sabahta 1 2 damla kan lekesi gibi görmüştüm ama emin olamadım akıntı damlası değildi bu resmen kahverengi
Ben var ya yarın çizgi görürsem bütün sayfalara atıp herkesi etiketlerimBeni de etiketle sabaahhh
Kız ped almaya gittin de test almadın mııııııııBilmiyorum ki inşallah canım. yaşayan varsa aydınlatsın beni az önce gratisten ped aldım adetim yakın diye
Kız yap yap yaaaKız geçsin ellemeyin anaağğğ sizde
Kuzucum göremedim ya alttakinde bir şeylik var ama sanki testin hatası gibi
Bernam yok diyosa yoktur o zamanKız yap yap yaaa
Kuzucum göremedim ya alttakinde bir şeylik var ama sanki testin hatası gibi
Ahahahah inşallah herkesi etiketle kuzummBen var ya yarın çizgi görürsem bütün sayfalara atıp herkesi etiketlerim