- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.394
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.461
Ellemeden durarmıyız senceKız geçsin ellemeyin anaağğğ sizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellemeden durarmıyız senceKız geçsin ellemeyin anaağğğ sizde
Bırakmicaz bize ne biz çizgi aramayı seviyoruz hadi yaapppKız geçsin ellemeyin anaağğğ sizde
Simdi tekrar hesapladim da sattan itibaren yarin 33 gun olacak. Erken gebelik testi aldim sabah ilk idrarla yapacagim. Varsa bu kadar zamanda cok buyuk ihtimal cikar yoksa regli beklerim.Ay hayırlısı olsun kuşum benim en güzeli bende bu rahatlıktan istiyorum
Ahahaha yok canım asılama yapılacaktı bu ay eşimde enfeksiyon cıktı bır dahaki ay yapılacak nasipse. İğnenin 9. Günü bugun. Bebiş nasıl cinsiyeti belli miİyiyim kuzum sen nasılsın çok gşremiyorum eskisi gibi girince anneler grubu yazışmalarına bakip çıkıyorum etiket gelinec hamilesin sandım kız nasıl sevindim birden
Kac dakikada cıktı canım var bariz belli görüyorum ben yarın sabah tekrar yap netlesirama belli etmiş valla kendini var diğer kızlarda bi baksindaEki Görüntüle 3332509 Kızlar bugün bat günüm test prodoktor var mı sizce
2-3 dakika gibi canım inşallah vardır hayırlısıylaKac dakikada cıktı canım var bariz belli görüyorum ben yarın sabah tekrar yap netlesirama belli etmiş valla kendini var diğer kızlarda bi baksinda
İyi canım bi sıkıntı yok ikiliAhahaha yok canım asılama yapılacaktı bu ay eşimde enfeksiyon cıktı bır dahaki ay yapılacak nasipse. İğnenin 9. Günü bugun. Bebiş nasıl cinsiyeti belli mi
Al bebeğim ara cizgiBırakmicaz bize ne biz çizgi aramayı seviyoruz hadi yaappp
Ben görüyorum canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3332509 Kızlar bugün bat günüm test prodoktor var mı sizce
Evet vaarrr tebriklerrrEki Görüntüle 3332509 Kızlar bugün bat günüm test prodoktor var mı sizce
Kız nerde görüyorsun sus yalandan test yapıyorum hamile olmiyim bi de anaaaaaa
Hayırlı olsun Pozitiflik bulaşsın testineAl bebeğim ara cizgi
Ayyyyy kız valla heycan yaptım şimdiHayırlı olsun Pozitiflik bulaşsın testine
Valla görüyorum napimmKız nerde görüyorsun sus yalandan test yapıyorum hamile olmiyim bi de anaaaaaa
Ayyyyy Allah im sabah olmaz banaValla görüyorum napimm
Inşallah canım sabah bi tekrar et ama2-3 dakika gibi canım inşallah vardır hayırlısıyla
Kızlar kahverengi leke gelmiş bu ne peçeteye sildim bişey yok ama iş çamaşırımda kurumuş çamur gibi bişey var. Sabahta 1 2 damla kan lekesi gibi görmüştüm ama emin olamadım akıntı damlası değildi bu resmen kahverengiBırakmicaz bize ne biz çizgi aramayı seviyoruz hadi yaappp
E test mi yapıyorsun o zaman şimdiKızlar kahverengi leke gelmiş bu ne peçeteye sildim bişey yok ama iş çamaşırımda kurumuş çamur gibi bişey var. Sabahta 1 2 damla kan lekesi gibi görmüştüm ama emin olamadım akıntı damlası değildi bu resmen kahverengi