- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.394
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.421
Et et bol bol hamişlerin duası kabul olur derlerİnsallah kuzum darisi basiniza herkese cok dua ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Et et bol bol hamişlerin duası kabul olur derlerİnsallah kuzum darisi basiniza herkese cok dua ediyorum
Hayırlısı olsun canım çok şükür çok beklemek zorunda kalmamışsınKizlar ben sok 2 ayda olacagina asla ihtimal vermedim
Çok geçmiş olsun canım. Çok ihtiyacın olmasa kullanmazdın. Bence kafana takma, doktor ona göre bir ilaç vermiştir. Ben 20'li haftalarda kalp sıkıntısı yaşadım. Kalp atışlarımı normale döndürmek için 2 kere enjeksiyon yapmışlardı. Doktora sordum bi zararı var mı diye. Ilk önce senin sağlıklı olman lazım, diğer türlü zaten hem senin hem bebek için sakıncalı olur demişti. Yani bazen yapacak bir şey yok.Kızlar 2 gündür aşırı hastayım dün gece doktor aşırı boğaz enfeksiyonun var dedi antibiyotik içmeden geçmez dedi içtim anca kendime gelebildim hapın adı infex gebelik olsa bile çok zarar verir mi bilginiz var mı gebelik şüphem var dedim bu ilacı yazdı ama çok endişeliyim
Hayırlı olsun balım kaç gün var adeteKizlar ben sok 2 ayda olacagina asla ihtimal vermedim
Bebeğimmm sen nasılsınHayırlı olsun balım kaç gün var adete
İşteyim kuzum aynı nasıl olsun. Benim adete 4 5 gün var ama iç çamaşırıma leke gelmiş sanki peçeteyle baktım bişey yok. Bekliyoruz işte Allahtan bir umut sen nasılsınBebeğimmm sen nasılsın
İnşallah yanılmam hislerimde kuzuşummAaaa bernama inanın var onun bir bildiğiii
Nasil durdum tabiki sarsilmaz iradem sayesinde. Degil tabiki evde test yoktu ondan yapamadim kendimi eve kapattim bilerek test almadim acikcasi bat 6-12 kasim arasi suan kritik 4 gunu atlattim beni gaza getirmeyinKız test yapsana aşırı merak ettim 5 gün diyorsun nasıl durdun
Ben sana güveniyorumİnşallah yanılmam hislerimde kuzuşumm
Yaaaa acaba yerleşmemibende iyim çok şükür değerlendirmelere devamİşteyim kuzum aynı nasıl olsun. Benim adete 4 5 gün var ama iç çamaşırıma leke gelmiş sanki peçeteyle baktım bişey yok. Bekliyoruz işte Allahtan bir umut sen nasılsın
Devamm kuzucum. Bilmem ki öğreniriz 1 haftayaYaaaa acaba yerleşmemibende iyim çok şükür değerlendirmelere devam
tebrikler canımmmm valla pozitif test görünce mest oluyorum .Sağlıkla büyüsün inşallahhhKizlar ben sok 2 ayda olacagina asla ihtimal vermedim
%60 da yeterli biliyorsun ki canım bence doktora gitmelisin26.811 cikti kuzum. Son deger 8300lerdeydi. Tam 4 kati olmadi bu defa ama insallah yolundadir
Yetmezse yine söylerim kız. Adetimin gecikmesi yeterli Aklımı çelme şimdi her an alabilirim.Üf site düzelmemiş bir türlü yazamadım yaa delircem
M Melegim96 canım test yaptın mıı
tavsankulak_17 bebişim keşke 20 tane alsaydın gece gündüz yaptırırdık test
Tesekkurler canim 6 gun var suanHayırlı olsun balım kaç gün var adete
Yaptim canim bu sefer daha net silik cizgi ciktiÜf site düzelmemiş bir türlü yazamadım yaa delircem
M Melegim96 canım test yaptın mıı
tavsankulak_17 bebişim keşke 20 tane alsaydın gece gündüz yaptırırdık test
Tesekkurler canimmm darisi tum bekleyenlerin basinatebrikler canımmmm valla pozitif test görünce mest oluyorum .Sağlıkla büyüsün inşallahhh
Test testDevamm kuzucum. Bilmem ki öğreniriz 1 haftaya
Pazartesi gidecegim canim%60 da yeterli biliyorsun ki canım bence doktora gitmelisin
Kız girmeyin aklımaTest test