- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.881
Yaa ne cezasııı
Ahahahahh valla bende bi şey yoktu ben iğneyi bekliyorum fıtıfıtı için
Canım dün pikmiş bugün çatlamış bugünü ve yarını da değerlendirseniz yeterliKizlar gunaydin.Ben hala bu ovu testlerinde uzmanlasamadim.Dun asiri otesi bi kasik hassasiyetim vardi afedersiniz iliskiye girerken bile resmen agri cektim o dolgunluktan.Bugun o agrim yok . takvime gore de bugun catlama gunum.Dunku pik mi sizce bugun silige dondu.Ben gun asiri olarak degerlendirdim onceki 3 gunu.bugun ve yarin da degerlendirsek yeterli mi iyice mi silinmesi lazim catlama?
Benim de bugün adetin son günü. Bakalım bu ay hangi gün çatlayacikOoo maşallah Allah bol bebişler versin inşallahballa benimde dün adetim bitti yarın falan ovulasyona başlarım bi taraftan da şeker cihazı aldım şekerimi indirmeye çalışıyorum sürekli onu ölçüyorum psikolojim bozuldu valla almasaydım keşke ölçüm cihazını sürekli ölçesim geliyor parmaklarım delik deşik oldu
Cevabin icin cok sagol kuzum.Hadi bakalim hayirlisi olsun :)Canım dün pikmiş bugün çatlamış bugünü ve yarını da değerlendirseniz yeterli
Canım birinci yıldan sonra doktorum kullanabiliriz istersen demişti, ben 35 yaşındayım, ben de olur demiştim. Zaten aşılamadan da bahsetmişti. Bir ay sadece klomen kullanıp, ikinci ay klomen+aşılamaya başlamıştım. Yani şartların oluştuysa kendim teklif edebilirsin doktorunaKuzular klomen ya da diğer ilaçlar neden ne zaman kullanıyor ? Benim bunlara başlamam lazımmı
Hepimiz için inşallah kuzumCevabin icin cok sagol kuzum.Hadi bakalim hayirlisi olsun :)
Canım görmemek ne mümkün var işteeKızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 benaroz B bernaad sacibelinde Merveeee57 S simurgggg ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
Ben görüyorumKızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 benaroz B bernaad sacibelinde Merveeee57 S simurgggg @edahandro blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
Ayyy çok heyecanlıyım canım ama kimyasal oldu iki kere o yüzden çok da temkinli olmaya çalışıyorum. Sanırum bugün 11. GünCanım görmemek ne mümkün var işteekaçıncı gün bugün ? Ayyy çok heyecanlı ne güzel günü pozitifle açtıkk
İnşallah amiiinBen görüyorumhayırlısı olsun inşallah canım sen nerden almıştın bu testi
Hayırlı olsun çok ta güzel gözüküyorKızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 benaroz B bernaad sacibelinde Merveeee57 S simurgggg @edahandro blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
Kuzucum o zaman birkaç gün aynı testle sabahları tekrarla koyuluğunu takip et inşallah hep koyulaşırAyyy çok heyecanlıyım canım ama kimyasal oldu iki kere o yüzden çok da temkinli olmaya çalışıyorum. Sanırum bugün 11. Günay bi garip oldum
ayyyyy bal gibi var hayırlı olsunKızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 benaroz B bernaad sacibelinde Merveeee57 S simurgggg @edahandro A Afratafrac melisaa93 blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
İnşallah canımKuzucum o zaman birkaç gün aynı testle sabahları tekrarla koyuluğunu takip et inşallah hep koyulaşır
Bebeğim dün ben yorulmuşum kii erkenden uyudum vallahii
Benimde ilk testim böyleydi canımmm cok sevindim gözün aydınKızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 benaroz B bernaad sacibelinde Merveeee57 S simurgggg @edahandro A Afratafrac melisaa93 blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445