💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kizlar gunaydin.Ben hala bu ovu testlerinde uzmanlasamadim.Dun asiri otesi bi kasik hassasiyetim vardi afedersiniz iliskiye girerken bile resmen agri cektim o dolgunluktan.Bugun o agrim yok . takvime gore de bugun catlama gunum.Dunku pik mi sizce bugun silige dondu.Ben gun asiri olarak degerlendirdim onceki 3 gunu.bugun ve yarin da degerlendirsek yeterli mi iyice mi silinmesi lazim catlama?

Eklentiler

• IMG20231108064933.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 48
Canım dün pikmiş bugün çatlamış bugünü ve yarını da değerlendirseniz yeterli

Benim de bugün adetin son günü. Bakalım bu ay hangi gün çatlayacik Bu kadınlara fazla testler, ölçüm cihazları yaramıyor. Yapmadan durmakta çok güçlük çekiyoruz

Kuzular klomen ya da diğer ilaçlar neden ne zaman kullanıyor ? Benim bunlara başlamam lazımmı
Canım birinci yıldan sonra doktorum kullanabiliriz istersen demişti, ben 35 yaşındayım, ben de olur demiştim. Zaten aşılamadan da bahsetmişti. Bir ay sadece klomen kullanıp, ikinci ay klomen+aşılamaya başlamıştım. Yani şartların oluştuysa kendim teklif edebilirsin doktoruna

Ayyy çok heyecanlıyım canım ama kimyasal oldu iki kere o yüzden çok da temkinli olmaya çalışıyorum. Sanırum bugün 11. Günay bi garip oldum
Kuzucum o zaman birkaç gün aynı testle sabahları tekrarla koyuluğunu takip et inşallah hep koyulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…