💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi ya🥺lütfen benim gördüğümü görün😍 Zumruduanka96 Zumruduanka96 @benaroz B bernaad sacibelinde sacibelinde Merveeee57 Merveeee57 @simurgggg@edahandro @Afratafrac @melisaa93 @blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
Oyyy var varrr 🥹 Tebrik ederim canım koyulaşarak devam etsin inşallahh çok yeni daha ve bu teste güvenim sonsuz 😍
Hemencik anlat bu ay neler yaptığını 😍

edahandro edahandro canımm sen klomen uzmanısın o yüzden sana soruyorum 🤣 ben bu ay klomen kullandım biliyosun pazar günü bitti dün 20.5 ve 20 mm 2 yumurtam vardı E2 de 1111 çıktı nasıl sence ? E2 değerine çok hakim değilim ondan soruyorum sana 🥰

Oyyy var varrr 🥹 Tebrik ederim canım koyulaşarak devam etsin inşallahh çok yeni daha ve bu teste güvenim sonsuz 😍
Hemencik anlat bu ay neler yaptığını 😍
Eheheh😂Ben de anlatacak mıydım bunu yaa vay beee😂😂canım ben de çok güveniyorum bu teste, sayenizde almıştım zaten. Şimdiiiii ben bu ay ne yaptıııııııım.Klomen ve duphastonu kullandım ilk defa. Doktor vermişti. Bir de coraspirin vermişti kimyasal geçmişinden dolayı onu kullandım. Bir de tshı düşürmek için ilaç kullandım başka da bişey yapmadım canım. Hatta bu ay eşimle baya kavga ettik. Pik gününü değerlendirmedik diye dert yanmıştım buraya

Eheheh😂Ben de anlatacak mıydım bunu yaa vay beee😂😂canım ben de çok güveniyorum bu teste, sayenizde almıştım zaten. Şimdiiiii ben bu ay ne yaptıııııııım.Klomen ve duphastonu kullandım ilk defa. Doktor vermişti. Bir de coraspirin vermişti kimyasal geçmişinden dolayı onu kullandım. Bir de tshı düşürmek için ilaç kullandım başka da bişey yapmadım canım. Hatta bu ay eşimle baya kavga ettik. Pik gününü değerlendirmedik diye dert yanmıştım buraya
Gunaydiiin tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler kavuşursunuz miniğinle 😍🙏🏻 olacak oldumu pik günü vs dinlemiyor çıkıp geliyor işte ☺️

Ahahha eveet anlatmak kısmet oldu bak çok şükürr 🙏🏻
İlaçlar sana uğurlu gelmiş ne güzel kuzumm,
inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine 🙏🏻
Yaa evet onu sonradan hatırladım kuzucum artık üzülmek yok ❤️

Kuzucum peki klomeni ilk kullanışın mıydı ? Kaç yumurta vardı e2 kaçtı ? 🤣 Aynı süreçteyim ondan soruyorum kuzum 🥰

edahandro edahandro canımm sen klomen uzmanısın o yüzden sana soruyorum 🤣 ben bu ay klomen kullandım biliyosun pazar günü bitti dün 20.5 ve 20 mm 2 yumurtam vardı E2 de 1111 çıktı nasıl sence ? E2 değerine çok hakim değilim ondan soruyorum sana 🥰
E2 yi bende bilmiyorum kuzucum 🥰 ama yumoşlar iyi. Çatlatma iğnesi verdi mi? Kendi kendine mi çatlamayı bekleyeceksin?

Kızlar size kalbim kadar temiz bir test atıyorum 😂😂 11. Gün bugün

Eklentiler

• IMG_20231108_062758.jpg
    IMG_20231108_062758.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 48
tatluboncuk tatluboncuk canim naptin test yaptın mı dün gaza gelmiştin en son okuduğumda 🙊
Evet sonra sabah kalktım yine vazgeçtim kuzummm dün misafirlerim vardı sabah anca hazırlanıp geldim işe 😂 bugün bel ağrım var ve kasıklarımda doluluk var olabilirim regl beklemedeyim bugün çatlamanın 16. Günü gecikme payı veriyorum kendime ☺️

X