- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.901
Ay yok kızz dükkan kapandı yumurtlama geçti kepenk indi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok kızz dükkan kapandı yumurtlama geçti kepenk indi
Yok kuzum yok bekle biraz emin ol ki daha çok üzülme sonraİnşallah canım öyle yapmayı düşünüyorum. Hemen kan vermeye koşmak yok bu sefer
Ayy canım çok teşekkür ederim. Böyle birbirimizin sevinciyle seviniyoruz ya, o yüzden çok seviyorum burayı Lütfen benim için dua edin kızlar kimyasal olmasın bu seferBenimde ilk testim böyleydi canımmm cok sevindim gözün aydın
Oyyy var varrr Tebrik ederim canım koyulaşarak devam etsin inşallahh çok yeni daha ve bu teste güvenim sonsuzKızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 @benaroz B bernaad sacibelinde Merveeee57 @simurgggg@edahandro @Afratafrac @melisaa93 @blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
EhehehBen de anlatacak mıydım bunu yaa vay beeecanım ben de çok güveniyorum bu teste, sayenizde almıştım zaten. Şimdiiiii ben bu ay ne yaptıııııııım.Klomen ve duphastonu kullandım ilk defa. Doktor vermişti. Bir de coraspirin vermişti kimyasal geçmişinden dolayı onu kullandım. Bir de tshı düşürmek için ilaç kullandım başka da bişey yapmadım canım. Hatta bu ay eşimle baya kavga ettik. Pik gününü değerlendirmedik diye dert yanmıştım burayaOyyy var varrr Tebrik ederim canım koyulaşarak devam etsin inşallahh çok yeni daha ve bu teste güvenim sonsuz
Hemencik anlat bu ay neler yaptığını
Nasılda güzel görünüyor koyulaşacak devam etsin inşallah kuzucummm çok sevindimKızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 @benaroz B bernaad sacibelinde Merveeee57 @simurgggg@edahandro @Afratafrac @melisaa93 @blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
Koyulugun güzel giderse hic olmaz merak etme canım dua etAyy canım çok teşekkür ederim. Böyle birbirimizin sevinciyle seviniyoruz ya, o yüzden çok seviyorum burayı Lütfen benim için dua edin kızlar kimyasal olmasın bu sefer
Çok sağol canım benim inşallah güzelce koyulaşır. Koyulaşsın da yine buraya atayım Zaten yapar yapmaz direkt buraya attım. Valla hepiniz iyiki varsınızNasılda güzel görünüyor koyulaşacak devam etsin inşallah kuzucummm çok sevindim
Gunaydiiin tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler kavuşursunuz miniğinle olacak oldumu pik günü vs dinlemiyor çıkıp geliyor işteEhehehBen de anlatacak mıydım bunu yaa vay beeecanım ben de çok güveniyorum bu teste, sayenizde almıştım zaten. Şimdiiiii ben bu ay ne yaptıııııııım.Klomen ve duphastonu kullandım ilk defa. Doktor vermişti. Bir de coraspirin vermişti kimyasal geçmişinden dolayı onu kullandım. Bir de tshı düşürmek için ilaç kullandım başka da bişey yapmadım canım. Hatta bu ay eşimle baya kavga ettik. Pik gününü değerlendirmedik diye dert yanmıştım buraya
Ahahha eveet anlatmak kısmet oldu bak çok şükürrEhehehBen de anlatacak mıydım bunu yaa vay beeecanım ben de çok güveniyorum bu teste, sayenizde almıştım zaten. Şimdiiiii ben bu ay ne yaptıııııııım.Klomen ve duphastonu kullandım ilk defa. Doktor vermişti. Bir de coraspirin vermişti kimyasal geçmişinden dolayı onu kullandım. Bir de tshı düşürmek için ilaç kullandım başka da bişey yapmadım canım. Hatta bu ay eşimle baya kavga ettik. Pik gününü değerlendirmedik diye dert yanmıştım buraya
Bende merak ediyorum onuu inşallah vazgeçmemiştir yapmaktantatluboncuk canim naptin test yaptın mı dün gaza gelmiştin en son okuduğumda
Kuzucum peki klomeni ilk kullanışın mıydı ? Kaç yumurta vardı e2 kaçtı ? Aynı süreçteyim ondan soruyorum kuzumEhehehBen de anlatacak mıydım bunu yaa vay beeecanım ben de çok güveniyorum bu teste, sayenizde almıştım zaten. Şimdiiiii ben bu ay ne yaptıııııııım.Klomen ve duphastonu kullandım ilk defa. Doktor vermişti. Bir de coraspirin vermişti kimyasal geçmişinden dolayı onu kullandım. Bir de tshı düşürmek için ilaç kullandım başka da bişey yapmadım canım. Hatta bu ay eşimle baya kavga ettik. Pik gününü değerlendirmedik diye dert yanmıştım buraya
Ayyyy evet evettt hadi testtttatluboncuk canim naptin test yaptın mı dün gaza gelmiştin en son okuduğumda
Ahh canım var orda, yerleşmiş bile çok sevindim kuzum benim. Sağlıcakla kucagina alKızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 @benaroz B bernaad sacibelinde Merveeee57 @simurgggg@edahandro @Afratafrac @melisaa93 @blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
Oyyy kaçıncı günün canım? Var tabi çatlatma iğnesi kullanmamıştım değil mi? Klomen kullandın diye aklımda kalmış.Kızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 @benaroz B bernaad sacibelinde Merveeee57 @simurgggg@edahandro @Afratafrac @melisaa93 @blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
E2 yi bende bilmiyorum kuzucum ama yumoşlar iyi. Çatlatma iğnesi verdi mi? Kendi kendine mi çatlamayı bekleyeceksin?edahandro canımm sen klomen uzmanısın o yüzden sana soruyorum ben bu ay klomen kullandım biliyosun pazar günü bitti dün 20.5 ve 20 mm 2 yumurtam vardı E2 de 1111 çıktı nasıl sence ? E2 değerine çok hakim değilim ondan soruyorum sana
Evet sonra sabah kalktım yine vazgeçtim kuzummm dün misafirlerim vardı sabah anca hazırlanıp geldim işe bugün bel ağrım var ve kasıklarımda doluluk var olabilirim regl beklemedeyim bugün çatlamanın 16. Günü gecikme payı veriyorum kendimetatluboncuk canim naptin test yaptın mı dün gaza gelmiştin en son okuduğumda