💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhabalar herkese. Ben Ocak ayında 2.yılımı dolduracağım evliliğimde ve bu zamana kadar hiç bir gebelik olmadı ne eşimde ne bende sıkıntı görünmüyor daha önce 3 çatlatma bir aşılama denedim olmadı ve sürekli kist problemi oluyordu doğum kontrol hapları veriyorlardı. Artık çok sıkıldım tüp bebeğe karar verdim yeni başlayacak biri için bana biraz bahseder misiniz süreçten

Ben de öyle 2 ay denedim canım benim 28 günde bir oluyor regl döngüm ve 15. 16. Günler yumurtlama oluyor o yüzden takip etmedim belirtilerden de anladım artk istersen dene canım için belki öyle rahat eder

Ben önümüzdeki ay da kendim takip edeyim çünkü burada nereden ne alacağımı da henüz bilmiyorumCook teşekkür ederim

İyiyim iyiyim idrar verdim kuzum enfeksiyon var sandım korktum sürekli çişim gelince, çıktı sonuç bir şey yok dedi doktor bu ara çok evhamliyim ya ama saatlerce klozet üstünde kalınca ne bileyim bişi oldu sandım. Keseyi de tekrar görmüş oldum yeni görüntüsü geldi. Yolk sac oluşmuş 3-5 güne bebisin kendi de görünür dedi bakalım

Hamilelikten kuzum sürekli çişe gitmen sakin ol

Ayyy maşallah maşallah

Hamilelikten kuzum sürekli çişe gitmen sakin ol
Kuzum hemşire idrar yolu enfeksiyonu ile benzer demişti belirtiler o yüzden endiselendim. Akıntı var sandim o da çişmiş off psikolojim bozuldu. Neyse keseyi görmüş oldum her sey yolunda. Bak teyzesi kesemize

Eklentiler

• IMG_20231107_223302.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın kızlar. Sabah sabah sinirlerim bozuldu ya. Hepimizin mavi freely test aldığı sayfadan test almıştım. Beyaz göndermişler. Beyaz zaten elimde vardı. Mavi istediğim için o sayfadan almıştım. Madem aynı şeyi göndermeyeceksin koyma o görseli. Ben anlamıyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…