- 9 Kasım 2022
- 312
- 166
- 27
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.861
Kız milletin kaynanası sorar bana benim ki soruyo bu ay da mı adet oldun diyeAnalar hisseder bebeklim ondanoh ellerinden öpeyim annenin
Biliyo demekki 2. Çocuk istediğini napsın kadıncağızKız milletin kaynanası sorar bana benim ki soruyo bu ay da mı adet oldun diyeah canım anam bende öpüyorum ellerinden
Esprisi bi yana maddi imkansızlıktan dolayı bana kardeş yapamamışlar ondan hevesleniyo garibim. Kızzz sen yeni gelene nerede yaşıyosun diye soruyosun bana niye sormadın hiççBiliyo demekki 2. Çocuk istediğini napsın kadıncağız
Ben de öyle 2 ay denedim canım benim 28 günde bir oluyor regl döngüm ve 15. 16. Günler yumurtlama oluyor o yüzden takip etmedim belirtilerden de anladım artkistersen dene canım için belki öyle rahat eder
İyiyim iyiyim idrar verdim kuzum enfeksiyon var sandım korktum sürekli çişim gelince, çıktı sonuç bir şey yok dedi doktorİyimisin kuzum
Aramıza hoş geldinen kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah sormak istediklerin olursa birimizden birimiz yanıtlarız mutlaka ❤
Hamilelikten kuzum sürekli çişe gitmen sakin olİyiyim iyiyim idrar verdim kuzum enfeksiyon var sandım korktum sürekli çişim gelince, çıktı sonuç bir şey yok dedi doktorbu ara çok evhamliyim ya ama saatlerce klozet üstünde kalınca ne bileyim bişi oldu sandım. Keseyi de tekrar görmüş oldum yeni görüntüsü geldi. Yolk sac oluşmuş 3-5 güne bebisin kendi de görünür dedi bakalım
Ayyy maşallah maşallahİyiyim iyiyim idrar verdim kuzum enfeksiyon var sandım korktum sürekli çişim gelince, çıktı sonuç bir şey yok dedi doktorbu ara çok evhamliyim ya ama saatlerce klozet üstünde kalınca ne bileyim bişi oldu sandım. Keseyi de tekrar görmüş oldum yeni görüntüsü geldi. Yolk sac oluşmuş 3-5 güne bebisin kendi de görünür dedi bakalım
Onları ben biliyorumda neyseeee fena ceza kescem onlara
Ay fıtı fıtı deme dün banladım sandım kendimi giremeyince
Ovülasyon testiyle takip etmiş miydin kuzumBir iki gün daha beklerim bidaha test yaparım gelmezse bebeğim ilk gebeliğimi de adetten bir hafta sonra yaptığım testte öğrenmiştim mevsim değişikliği ırt zırt etkiliyo hemen
Kuzum hemşire idrar yolu enfeksiyonu ile benzer demişti belirtiler o yüzden endiselendim. Akıntı var sandim o da çişmişHamilelikten kuzum sürekli çişe gitmen sakin ol
Canim herkes sana diyecekki bat gununu bekle erken yapma ama sen dayanamayip yapacaksin buyuk ihtimalle. Nerden mi biliyorum kendimdenve burdaki hatunlardan.
Hepimizin öyle sanmasıAy fıtı fıtı deme dün banladım sandım kendimi giremeyince
Hayır bebeğim bir iki aydır akışına bıraktım. Nerdeyse 2 yıldır takip ettim insanı çökertiyo malesef artık spontane nasibimizde varsa olur yoksa sağlık olsun modundayızOvülasyon testiyle takip etmiş miydin kuzum