💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhabalar herkese. Ben Ocak ayında 2.yılımı dolduracağım evliliğimde ve bu zamana kadar hiç bir gebelik olmadı ne eşimde ne bende sıkıntı görünmüyor daha önce 3 çatlatma bir aşılama denedim olmadı ve sürekli kist problemi oluyordu doğum kontrol hapları veriyorlardı. Artık çok sıkıldım tüp bebeğe karar verdim yeni başlayacak biri için bana biraz bahseder misiniz süreçten 😥

Ben de öyle 2 ay denedim canım benim 28 günde bir oluyor regl döngüm ve 15. 16. Günler yumurtlama oluyor o yüzden takip etmedim belirtilerden de anladım artk 🙏 istersen dene canım için belki öyle rahat eder

Ben önümüzdeki ay da kendim takip edeyim çünkü burada nereden ne alacağımı da henüz bilmiyorum:KK43:Cook teşekkür ederim❤️

İyiyim iyiyim idrar verdim kuzum enfeksiyon var sandım korktum sürekli çişim gelince, çıktı sonuç bir şey yok dedi doktor 🥲 bu ara çok evhamliyim ya ama saatlerce klozet üstünde kalınca ne bileyim bişi oldu sandım. Keseyi de tekrar görmüş oldum yeni görüntüsü geldi. Yolk sac oluşmuş 3-5 güne bebisin kendi de görünür dedi bakalım 🙏🙏

İyiyim iyiyim idrar verdim kuzum enfeksiyon var sandım korktum sürekli çişim gelince, çıktı sonuç bir şey yok dedi doktor 🥲 bu ara çok evhamliyim ya ama saatlerce klozet üstünde kalınca ne bileyim bişi oldu sandım. Keseyi de tekrar görmüş oldum yeni görüntüsü geldi. Yolk sac oluşmuş 3-5 güne bebisin kendi de görünür dedi bakalım 🙏🙏
Hamilelikten kuzum sürekli çişe gitmen sakin ol 🥰

Ayyy maşallah maşallah 🧿🧿🧿🧿

Hamilelikten kuzum sürekli çişe gitmen sakin ol 🥰
Kuzum hemşire idrar yolu enfeksiyonu ile benzer demişti belirtiler o yüzden endiselendim. Akıntı var sandim o da çişmiş 😅😅off psikolojim bozuldu. Neyse keseyi görmüş oldum her sey yolunda. Bak teyzesi kesemize

Eklentiler

• IMG_20231107_223302.jpg
    IMG_20231107_223302.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın kızlar. Sabah sabah sinirlerim bozuldu ya. Hepimizin mavi freely test aldığı sayfadan test almıştım. Beyaz göndermişler. Beyaz zaten elimde vardı. Mavi istediğim için o sayfadan almıştım. Madem aynı şeyi göndermeyeceksin koyma o görseli. Ben anlamıyorum ya.

X