💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

10 gün sonra direkt kalp atışı için gelebilirsin şimdilik gayet iyi gidiyor her şey dedi. ♥️ kuzum bu kendi doktorum değil acilde seni gelen kadın doğum doktoru 😅😅yine bu hastaneye gideceğim ama takibi başka doktor ile yapacağım. Sağolsun bu doktor o gün nöbetçi olmasına rağmen kendi hastası gibi ilgilendi notlarını aldı falan ♥️♥️
Kuzum senin adına çok sevindim herşey gönlünce olsun inşallah sağlıkla bebişine kavuşş😍 kalp atışını da duyduktan sonra derin bir oh çek artık güzel sürecin başlıyor 😍 bizlerede dua et hamilelerin duası kabul olur derler 😍❤️

Kizlar merhaba akinti adet geliyor belirtisimi gebelik belirtisimi sizce adetime 4 gun var bugun birden akintim cogaldi
Kuzum etiket bildirimin gelmemiş tesadüf gördüm dün giremedim misafirlerim vardı. Ya akıntı bence çok değişik bir şey Eylül ayında adete yakın öyle akıntım oldu ki herhalde hamileyiö dedim bide ovülasyon testi yaptım adetten bir gün önce resmen pik gördüm dedim ki kesin hamileyim sabah ilk idrarka hemen test yapayım sabah bir kalktım geldi kırmızılıklar o kadar üzüldüm ki hayal kırıklığı oldu benim için 🥹 bak şimdi de hiç akıntım yok adetime de az kaldı

Bebeğim sezeryandan kaynaklı dikiş yerinde çukur oluşmuş o çukura birikiyormuş adet kanı o yüzden leke leke uzun sürüyormuş spermlerde orda birikerek yumurtaya ulaşamayabilir dedi 😌

Aynen öyle kuzum bende o şekilde şok oldum ama bu sonradan da oluşabiliyormuş sanırım nette öyle yazıyor doktıra soramadım ben hiç birşey 😑
Gidicem kuzumm hatta şehir hastanesine gitcem bu sefer bu sıkıntıdan hiç bahsetmeden şikayetlerimi söylicem bakalım aynı tanıyı koyacak mı ☺️
Kuzum dün misafirlerim vardı pek giremedim buralara bir şey sorucam sezeryandan kaynaklı demiş ya doktor sen ikinci çocuğu mu düşünüyorsun kusura bakma belki yazdın bir yerde görmemiş olabilirim 😍 ilki kaç yaşında bide sezeryanı nasıl böyle özensiz yapabilirler neyse kuzum vardır her şerde bir hayır en azından artık sebebim şu diyorsun rahim filminden sonra sol tüp tıkalı dediklerinde çok ağlamıştım sonra kendime geldim artık sorunu biliyorsun sebepsiz değilsin Allah dermansız dert vermesin diye sürekli kendi kendime telkinler de bulundum inşallah kasım ayında mutlu haberi vereceksin bize 🥰❤️

Merveeee57 Merveeee57
Testin çizgileri diğer testlere göre biraz soluk, ama gözle bakılınca t baya koyu duruyor c den 🥰
Bugün boş geçicez yarın bomba gibi bir çalışma yaparız artık 🤣
Sonra uzunca dinlenmek istiyorum🤣🤣
Kuzucum maaşallah çok güzel bi pik görmüşsün 😍 ay ben de döneyim evime artık ben de merak ediyorum 😍😍

Kuzum daha 11. Gündesin bence çıkmaması normal burda kaç kişinin sonraki günlerde çıktı canını sıkma adet olmadığın sürece umut hep var🙏🏻
Sagol canim benim ama ben net okadar negatif gordum okdar belliydiki 11.gun olsada cok minikte olsa cikardi umarim senin cikar 🤲🏻ppzitifleri gorrsun 🤲🏻 dualrim sizinle

Canım idrara geç geçiyor ya 3 gün daha vakit var. Hemen olumsuz düşünme. En iyisi adet gecikmesi olmadan test yapmamak ama duramıyoruz işte. Hayırlısıyla olur inşallah. Benim de enteresan bir şekilde bu ay kasıklarım bayağı ağrımıştı. Adet oldum rahatladım. Belki bu ay olmaması daha hayırlıdır. Yani verimli günleri değerlendirdik daha fazla yapabileceğimiz bir şey yok engel bir durum olmadıktan sonra. Bu ay çok da kafama takmadan, kendimi de kasıp da streslere girmeden, olağan akışında rahat rahat deneyeyim diyorum. Bakalım olacak mı. Kız güzel düşün, günler torbaya mı girdi? Biliyorum insan birden çok heveslenip, heyecanlanıyor ve de hemen olsun istiyor. Olmayınca da morali bozuluyor. Ama birazcık daha sabırlı olmamız lazım.
Cok guzel seyler yazmissin cannnn ama ben bu negatifleri 5senedr goruyrum olmayinca olmuyr hep mucize olsun istyrum belki bir mucize ama zamani degil demekki ustune gittikce kacti sansim 🤭
COk sanci cektim bu ay ya ole bole degil sicak su torbasiyla falan gezdim dedim belki mucizemdendir araba kullnama hale geldim dedim belki mucizemdendir baska birsey var belliki reglimi bekloycem baktim gelmedi doktora gidip baktrcam sagol canm benm destekledigin icin allah razi olsun cannn

Selam kizlar bugün 11.günüm prodoctor erken gebelik testi ile yapilmis cok guzel bembeyaz bir negatif 😥 onca sanci onca agri yerimden dinduremeyeck kdar sanci cektim elim hep kasigimdaydi belimin ortasi hep acidi buay ilk defa bole hissetmistim, suan bu yaziyi yazarken bile batmalarim var yogun hissediyrum ama hepsi boşaymış üzgünüm
sacibelinde sacibelinde B bernaad Canlar ve etiketyemedigim kizlar destekleriniz icin teskkur ederim ara vericem 3 gun snra regli olurum muhtemelen hakkinizi helal edin hepiniz tatli kalin 🌺
Bebişimm daha erken olduğunu biliyorsun regle kadar umut var kii çoğu kişi 12. 13. Gün öğreniyor 🙏🏻
UMudunu kaybetmiyorsun ve bir yere gitmiyorsunnn kendini özletmiyorsun bize 😍
Testinin içini de çekip atar mısın bi 🤗

Kuzum dün misafirlerim vardı pek giremedim buralara bir şey sorucam sezeryandan kaynaklı demiş ya doktor sen ikinci çocuğu mu düşünüyorsun kusura bakma belki yazdın bir yerde görmemiş olabilirim 😍 ilki kaç yaşında bide sezeryanı nasıl böyle özensiz yapabilirler neyse kuzum vardır her şerde bir hayır en azından artık sebebim şu diyorsun rahim filminden sonra sol tüp tıkalı dediklerinde çok ağlamıştım sonra kendime geldim artık sorunu biliyorsun sebepsiz değilsin Allah dermansız dert vermesin diye sürekli kendi kendime telkinler de bulundum inşallah kasım ayında mutlu haberi vereceksin bize 🥰❤️
Kuzuşumm evet ikinci için uğraşıyorum ben 5 senedir ☺️
Oğlum 6 yaşında canım o doğdu doğalı ben kardeşi olsun diye çabalıyorum, 3 sene boyunca o kadar çok doktora gittim geldim tedavi gördüm sonuç alamadım, son 2 senedir de hiç doktora gitmemiştim belki gitsem bu olayı daha önce öğrenirdim ama kısmet işte ötesi yok 🥰Doğumumu özelde yaptım hatta çok da iyi bir doktor ama demek ki iyi bir doktor da olsa böyle şeyler olabiliyormuş 😑
Amiiinn amin kuzum dediğin gibi sebebini bilmek sebepsiz olmasından daha iyi geldi biliyor musun en azından insanın içinde bir umut yeşeriyor bunu da deneyim belki bu sefee olacak diyorsun ☺️
Sende kendini hiç üzme tamam mıı tek tüpü kapalıyken hamile kalan o kadar çok kişi var kii sende onlardan olacaksın bizi sevinçlere boğacaksın 🙏🏻❤️

Kuzum etiket bildirimin gelmemiş tesadüf gördüm dün giremedim misafirlerim vardı. Ya akıntı bence çok değişik bir şey Eylül ayında adete yakın öyle akıntım oldu ki herhalde hamileyiö dedim bide ovülasyon testi yaptım adetten bir gün önce resmen pik gördüm dedim ki kesin hamileyim sabah ilk idrarka hemen test yapayım sabah bir kalktım geldi kırmızılıklar o kadar üzüldüm ki hayal kırıklığı oldu benim için 🥹 bak şimdi de hiç akıntım yok adetime de az kaldı
Neyi takip edicez biz 🙂 benmde kasıklarim agryor ozellikle biyere uzanrken bagdas kurup otrrken akintim suan yok uyandgmdan beri takip edicem yine ama ara ara gouslermde batmalar oluyo uclari aciyo adete 3 gun var gecsede test yapsam artik pikten sonra 14. Gunu bekliyorum bide afedersin iliski cok zor oluyo 2 seferdir kapanms sanki gevsemiyor iliski sirasinda vajina 3 gunun gecmesni iple cekiyorum sinir var bide cabuk sinirleniyorm her hareket damarima basiyo sanki 🙂😀 cift cizgiyi gormek hepmze nasib olur insallah . Ben burda etiketlemeyi bulamadm gecende birinin yazisndan kopayalim nasil etiketliyoruz acaba

Selam kizlar bugün 11.günüm prodoctor erken gebelik testi ile yapilmis cok guzel bembeyaz bir negatif 😥 onca sanci onca agri yerimden dinduremeyeck kdar sanci cektim elim hep kasigimdaydi belimin ortasi hep acidi buay ilk defa bole hissetmistim, suan bu yaziyi yazarken bile batmalarim var yogun hissediyrum ama hepsi boşaymış üzgünüm
sacibelinde sacibelinde B bernaad Canlar ve etiketyemedigim kizlar destekleriniz icin teskkur ederim ara vericem 3 gun snra regli olurum muhtemelen hakkinizi helal edin hepiniz tatli kalin 🌺
Canım 11. Gün benimde negatifti neden böyle olumsuz düşündün ki hemen. Daha regle var hem. Eğer regl olursan da (ki inşallah bebiş vardır) bir doktora görün o kadar ağrı olmasıni bilemedim. Ben bahsettigin gibi bir ağrı yaşamadım iki gece önceye kadar canim. O da geçti aslında ama panik olduğum için doktora göründüm. Hemen koyuverme ama uzaklaşmak iyi gelir diyorsan da biraz kafanı dinle kuzum benim ♥️🙏

Kuzum senin adına çok sevindim herşey gönlünce olsun inşallah sağlıkla bebişine kavuşş😍 kalp atışını da duyduktan sonra derin bir oh çek artık güzel sürecin başlıyor 😍 bizlerede dua et hamilelerin duası kabul olur derler 😍❤️
Sağol kuzum benim darısi bebiş isteyen tüm kadınların başına inşallah ♥️♥️
Ama anladım ki bu yola girince endişesiz olmuyor hep bir şeyler çıkıyor. Taaa ovu testinden başlıyor endişesi. 😅😅 pik görecek miyim diye. Sonra gebelik testi. Sonra beta artışı aman keseyi görelim diyoruz. Kalp atışı. Testleri. Doğumu. Büyütmesi. Valla çok yorucuymus açıkçası ama tatlı yorgunluklar. İnşallah sizin sureclerinizi de takip edeceğiz buradan 🙏♥️

Bebişimm daha erken olduğunu biliyorsun regle kadar umut var kii çoğu kişi 12. 13. Gün öğreniyor 🙏🏻
UMudunu kaybetmiyorsun ve bir yere gitmiyorsunnn kendini özletmiyorsun bize 😍
Testinin içini de çekip atar mısın bi 🤗
Yok asko annemin yikadigi beyaz carsaflar kadar bembeyaz pür pak 🤭
Sagol kuzum benm iyii varsin herzmana destekleeriniz benm icin cok kiymetli 🌺🩵

Eklentiler

• 20231104_095136.jpg
    20231104_095136.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 20231104_095106.jpg
    20231104_095106.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 34
Canım 11. Gün benimde negatifti neden böyle olumsuz düşündün ki hemen. Daha regle var hem. Eğer regl olursan da (ki inşallah bebiş vardır) bir doktora görün o kadar ağrı olmasıni bilemedim. Ben bahsettigin gibi bir ağrı yaşamadım iki gece önceye kadar canim. O da geçti aslında ama panik olduğum için doktora göründüm. Hemen koyuverme ama uzaklaşmak iyi gelir diyorsan da biraz kafanı dinle kuzum benim ♥️🙏
ASkom hussettigim icin ole soledim 11.gun sendemi bakmistin yarin uzaga gitmek zorundayim cikarsa smdiden belli eder kendini diye bugun yaptim ama can ole bole degil devmli agri sanci cektim dedim doguruyrum herhalde ben bakalim regli olmazsam direk doktra giderim muhtemeln cok yoruldum can ya yok yumi yok yumiyi dusun yumi olur bebik yok diye nebilim nirmal reel akisima ayak uyduramiyrum odaklanamiyrum dondum kaldim 🤭 hepimizin derdi ayni burda birbirimize destek oluyoruz iyiki varsin sende iyiki rabbim karsima cikartmis sizi allah senden de razi olsun can 🩵🌺

Neyi takip edicez biz 🙂 benmde kasıklarim agryor ozellikle biyere uzanrken bagdas kurup otrrken akintim suan yok uyandgmdan beri takip edicem yine ama ara ara gouslermde batmalar oluyo uclari aciyo adete 3 gun var gecsede test yapsam artik pikten sonra 14. Gunu bekliyorum bide afedersin iliski cok zor oluyo 2 seferdir kapanms sanki gevsemiyor iliski sirasinda vajina 3 gunun gecmesni iple cekiyorum sinir var bide cabuk sinirleniyorm her hareket damarima basiyo sanki 🙂😀 cift cizgiyi gormek hepmze nasib olur insallah . Ben burda etiketlemeyi bulamadm gecende birinin yazisndan kopayalim nasil etiketliyoruz acaba
Ay benim de göğüslerimde asla bir belirti yok bakıyorum yine yok 😂 bugün kasıklarımda biraz şişkinlik başladı o kadar. Kuzum @ şu işareti yapıp adımızı yazdığında bize bildirim geliyor

Sağol kuzum benim darısi bebiş isteyen tüm kadınların başına inşallah ♥️♥️
Ama anladım ki bu yola girince endişesiz olmuyor hep bir şeyler çıkıyor. Taaa ovu testinden başlıyor endişesi. 😅😅 pik görecek miyim diye. Sonra gebelik testi. Sonra beta artışı aman keseyi görelim diyoruz. Kalp atışı. Testleri. Doğumu. Büyütmesi. Valla çok yorucuymus açıkçası ama tatlı yorgunluklar. İnşallah sizin sureclerinizi de takip edeceğiz buradan 🙏♥️
Valla çok haklısın bitmiyor derdimiz ama sonucu güzel olsun bebişlermizi kucağımıza alalım da razıyız ❤️❤️

X