- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.585
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.481
Seni yerimmmmmNasıl kıyabilirimm
Sustım aşkım tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni yerimmmmmNasıl kıyabilirimm
Sustım aşkım tamam
Dislayacak kimse yok kiDışlarlar bizi
Oda doğru ne yapalım bi elmi atalım yaniDislayacak kimse yok ki
Siz gelmeden ben gitmem o grubaOda doğru ne yapalım bi elmi atalım yani
Dur durdun yerde azcık bekle bak gelicezSiz gelmeden ben gitmem o gruba
İnşallah bebeğimmAyyy maaşallah maaşallahhh yarın da çatlar inşallahhh
Bebişim ya 4 gündür her günü pik sabıp değerlendirdik spermler hem biraz biriksin hem de yarın çatlama olursa değerlendirmem daha anlamlı olur sankiiEferim sana bu akşam değerlendir bak
Bende seniiiiiSeni yerimmmmm
Aaa ne güzel tabi tanıdık arkadaşlar olması ya da bi akraban yakının olması iyi olurdu ama illaki alışırsın zaten bende evlendikten sonra ev kuşu oldum çıktım dışarıyla bağlantım kalmadı gurbette gibiyimKuzum biz bulgaristanlıyız Danimarka’da yaşıyoruz
Alıştım bende arkadaşlar var bir kaç tane ama evde yanlız takılmayı tercih ediyorumAaa ne güzel tabi tanıdık arkadaşlar olması ya da bi akraban yakının olması iyi olurdu ama illaki alışırsın zaten bende evlendikten sonra ev kuşu oldum çıktım dışarıyla bağlantım kalmadı gurbette gibiyim
Eh tamam hadi tatil bu geceİnşallah bebeğimm
Yarın kadın doğum randevum var zaten bakalım görecek mi yumoşu ne dicek
Bebişim ya 4 gündür her günü pik sabıp değerlendirdik spermler hem biraz biriksin hem de yarın çatlama olursa değerlendirmem daha anlamlı olur sankii
Bende seniiiii
Bu benn arkadaşlarımla bile ayda yılda bir görüşüyorum eşim gezmeyi çok sever ben çıkmak istemem sen git derim söylenir kendi de çıkmaz sonra beynimi yerAaa ne güzel tabi tanıdık arkadaşlar olması ya da bi akraban yakının olması iyi olurdu ama illaki alışırsın zaten bende evlendikten sonra ev kuşu oldum çıktım dışarıyla bağlantım kalmadı gurbette gibiyim
Yatıya kalacak tam vakti buluyor bu misafirler hayır yani ellerine ovulasyon takibimizi de vermiyoruz ki şurda biz bize konuşuyoruz nerden damlıyorlar yok ben kabul etmiyorum yumi zamanı grip ayağına yattım kaç defaSen ne diyorsan altına imzamı atıyorum bebişim Gidelim de ortalık şenlensin kııız
Kuzucum misafir vardı ye postaladım
Biri yatıya kaldı hayallerim sularda
4 gündür yılmılım yaaa Birde artık orası da dayanamıyor yarın doktora gitcem inşallah anlamaz kaç gündür bi bok yediğimi diyorumEh tamam hadi tatil bu gece
Enem 4 günden ne olacak kız azıcıkmış4 gündür yılmılım yaaa Birde artık orası da dayanamıyor yarın doktora gitcem inşallah anlamaz kaç gündür bi bok yediğimi diyorum
Kuzum bende var hata dün geleceklerdi ben dünü çatlama sandım yarın gelsinler dedim haber vermişti eşimde onlara iptal de edemedim geriYatıya kalacak tam vakti buluyor bu misafirler hayır yani ellerine ovulasyon takibimizi de vermiyoruz ki şurda biz bize konuşuyoruz nerden damlıyorlar yok ben kabul etmiyorum yumi zamanı grip ayağına yattım kaç defa
Gün de 3 sefer oldunu biliyorum kendimden4 gündür yılmılım yaaa Birde artık orası da dayanamıyor yarın doktora gitcem inşallah anlamaz kaç gündür bi bok yediğimi diyorum
Neeeeee senden bile beklemezdim bunuEnem 4 günden ne olacak kız azıcıkmış
Vallahi ben akraba görmeye tahammülüm yok zaten . Arkadaşlarla da dışarı çıkmamak için eve çağırıyorum ayda yılda bir. Ha şehir dışı okeyim tanıdık kimse olmasın abi baş ağrısına gerek yok yeteri kadar dertliyiz bide onların derdine ortak olamicam mümkünse gebe kalayım ondan sonra ne isterlerse yapsınlar o zamanda muhtemelen ben gebeyim moduna geçerimBu benn arkadaşlarımla bile ayda yılda bir görüşüyorum eşim gezmeyi çok sever ben çıkmak istemem sen git derim söylenir kendi de çıkmaz sonra beynimi yer
ruhun 80 senin bune yaNeeeeee senden bile beklemezdim bunu
Benim ruhum yaşlanmış kaldırmıyor bünye
Bebe yokken bizde öyleydik canım bebeyle uşraşmaktan o iş inan gözünde büyüyor insanınGün de 3 sefer oldunu biliyorum kendimden
Kaç yaşındasın kuzum senVallahi ben akraba görmeye tahammülüm yok zaten . Arkadaşlarla da dışarı çıkmamak için eve çağırıyorum ayda yılda bir. Ha şehir dışı okeyim tanıdık kimse olmasın abi baş ağrısına gerek yok yeteri kadar dertliyiz bide onların derdine ortak olamicam mümkünse gebe kalayım ondan sonra ne isterlerse yapsınlar o zamanda muhtemelen ben gebeyim moduna geçerim