- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.585
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.461
Tamam tamam sustum haklıSus sus set etme atmış biz görmemişiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamam sustum haklıSus sus set etme atmış biz görmemişiz
AynenTamam tamam sustum haklı
Hayırlısı olsun canım ama adet düzensizliği olunca böyle şeyler oluyorNormalde uygulamalarda ayın 25nde gösteriyor yumurtalama hep öyle takip ediyordum ama yanılmışım bakalımm bu ay nasıl sonuç alacam
Yookk kıızzz tam tersine sevinirlerr, ortam neşelendi diyeDışlarlar bizi
Dene istersen etiket yap biziYookk kıızzz tam tersine sevinirlerr, ortam neşelendi diye
Misafirim vardı kuzucum yaaYa sen nerdesin nerdeeeee
ay güldürme kızzzKız etme eyleme kaçırma beş dakka hallediverin yaa
Sabah etiketlemiştim ama görmedin bebişim herhaldee bugün pik oldu benim test oyum oyum oynattı bu ay beni yumoşKız daha çatlamadın mı sen hani bugün ki testin
siz ikiniz aynısınız yeminle yaaYa sessiz sessiz halledin nolcek
Ayy sövüyorum laboya kuzum yaBugün ki testii pikinn pikiii yanılttı kızçemi labo
Sus sus set etme atmış biz görmemişiz
Tamam tamam sustum haklı
Aklın yolu birMisafirim vardı kuzucum yaa
ay güldürme kızzz
Sabah etiketlemiştim ama görmedin bebişim herhaldee bugün pik oldu benim test oyum oyum oynattı bu ay beni yumoş
siz ikiniz aynısınız yeminle yaa
Sizinki dahada birAklın yolu bir
Bi tepelersem görersin seni yumi ni sonra ben çatlatırım tepelerkenŞimdi size küsüyüm mü hıııııı
Olsun kuzumm ben pikin piki test görsem bebeğim görmemişim çok özür dilerim bu ara çok fazla proje çizdim inan beynim çorba oldu çok da giremedim zaten havalara uçarım heralde daha hiç görmedim bu ay istediğim o atsana testiniiMisafirim vardı kuzucum yaa
ay güldürme kızzz
Sabah etiketlemiştim ama görmedin bebişim herhaldee bugün pik oldu benim test oyum oyum oynattı bu ay beni yumoş
siz ikiniz aynısınız yeminle yaa
Aboooo hem suçlu gem güçlü yahuBi tepelersem görersin seni yumi ni sonra ben çatlatırım tepelerken
Hayır hayır küsme nolaarrrŞimdi size küsüyüm mü hıııııı
Sus bakayımAboooo hem suçlu gem güçlü yahu
Gelin ya beni tek bırakmayın ordaBiz şimdideen gruba katılsak mı acaba, Kasım'da hamiş olcaz hepimiz ne de olsaa
Yaa ne özürü bebeğim şaka yapıyorum ben, bazen gözden kaçıyor mesajlarOlsun kuzumm ben pikin piki test görsem bebeğim görmemişim çok özür dilerim bu ara çok fazla proje çizdim inan beynim çorba oldu çok da giremedim zaten havalara uçarım heralde daha hiç görmedim bu ay istediğim o atsana testinii
Nasıl kıyabilirimmHayır hayır küsme nolaarrr
Sustım aşkım tamamSus bakayım
Ayyy maaşallah maaşallahhh yarın da çatlar inşallahhhYaa ne özürü bebeğim şaka yapıyorum ben, bazen gözden kaçıyor mesajlar
Oyy Allah kolaylık versin canımm
Pikin piki de değil kız önceki günlere göre pik bu gerçi bir gebenin günlüğünden sonra pikin piki de diyebilirim yarın nasıl olacak bakalım
Eferim sana bu akşam değerlendir bakNasıl kıyabilirimm
Sustım aşkım tamam