- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.281
Aayyy var yükleniyor sizin minnoş İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben test yapcam galibaBirşey sormak istiyorum ya bunu hamile kalsam da içebilir miyim ilaç değil sonuçta sizin de fikirlerinizi almak istiyorum
Kahvaltını yap güzelcene çişinş tutmayı unutmaSorma heyecandan daha kahvaltı yapmadım. Mutlaka haber ederim
Vallahi bayılırım şuraya yaaa …. İnşallah öyledir rabbim hepimizi sevindirsin bir bir . Akşama bir test daha yapayım bakalım.Aayyy var yükleniyor sizin minnoş İnşallah
ezan vaktinde denk geldim, Allah hepimizin dualarını kabul etsin.Bu arada kızlar ağustos topiğinede atmıştım Buraya da atayım duayı bu duayı kalpten ağlayarak ne zaman okusam dua etsem Rabbim geri çevirmedi o ay Hamile kaldım düşüğüm evet plansızdı ama düşüğümde de durduk yere dua etmiş o ay Hamile kalmıştım Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş buraya atayım sizde okuyun dua edin inşallah Rabbim geri geçirmez zaten çevirmezde geciktirir ama güzelleştirir
Amin ecmain Rabbim cümlemize yüreğindekini nasip etsin yüreğindekinide hakkında hayırlı ve hayrında kolaylık versinGaz beni de çok yordu eğer varsa en belirgin belirtim kesinlikle gaz sancısı olacak , Allah gönlündekini versin
İnositol oranı kaç bu ürünün acaba? Ben de maxijuno alıyorum baya yoğun içeriği. Şuan adete 10 gün var kasıklarımda batma hissi var bıçak saplanır gibi yumurtlamayı desteklediği için diye düşünüyorum. Vitamin çeşiti ve miktarı iyse bence devam edinBirşey sormak istiyorum ya bunu hamile kalsam da içebilir miyim ilaç değil sonuçta sizin de fikirlerinizi almak istiyorum
Oyy Meleeğiiimmm sağlıkla gelsin inşallah çok güzel bir duygu Allah bizlere de yaşatsın. Sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım kızlar doktordan geldim bebegimide kalp atışınıda gördüm daha çok minik ayyy kalbi nasıl atıyordu ama yeni oldugu için dinletmedi çok mutluyum allahım hepinize saglıkla nasip etsin fnd_50 edahandro Zumruduanka96 A Afratafrac kızlar heycandan aklıma etiketler gelmiyor
Erken gebelik yapın bir de olmazsa. Hepimizi sevindirsinVallahi bayılırım şuraya yaaa …. İnşallah öyledir rabbim hepimizi sevindirsin bir bir . Akşama bir test daha yapayım bakalım.
Ayyyy çok şükür kesinleştiCanlarım sonunda çıktı sonucum bat günü yani dün vermiştim nasil cıkmış hepinizi çok seviyorum hepinize çok çok dua ediyorum rabbim biran önce hepinize nasip etsin melisaa93 O _okyanus edahandro fnd_50 Zumruduanka96 A Afratafrac tweeetyyy Niqu ve diğer kızlar...
amin canısı senden de güzel haberler alacaz testin bence pozitif senide mayıs ayına bekliyoruzAyyyy çok şükür kesinleşti
Ne deyim şu mübarek gün hayırla sağ Salim kolaylıkla kavuş annesi
Maşallah kuzum Allahım kucağına almayı nasip etsinCanlarım sonunda çıktı sonucum bat günü yani dün vermiştim nasil cıkmış hepinizi çok seviyorum hepinize çok çok dua ediyorum rabbim biran önce hepinize nasip etsin melisaa93 O _okyanus edahandro fnd_50 Zumruduanka96 A Afratafrac tweeetyyy Niqu ve diğer kızlar...
Maşallah görüyorum canımKızlarrrr görüyor musunuz ………
Canım maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanlarım sonunda çıktı sonucum bat günü yani dün vermiştim nasil cıkmış hepinizi çok seviyorum hepinize çok çok dua ediyorum rabbim biran önce hepinize nasip etsin melisaa93 O _okyanus edahandro fnd_50 Zumruduanka96 A Afratafrac tweeetyyy Niqu ve diğer kızlar...
Doktoruna danışmadan içme canım istersen hamilelikteBirşey sormak istiyorum ya bunu hamile kalsam da içebilir miyim ilaç değil sonuçta sizin de fikirlerinizi almak istiyorum
Yap hadi bekliyoruzBen test yapcam galiba
İnşallah canım , inşallah yalancı pozitif ya da adet öncesi hcg artışı ile ilgili değildir. Çok teşekkür ederim. Hep beraber sevineceğiz inşallah bir birMaşallah görüyorum canım
Çok güzel çıkmış canım maşallah diyorum, sağlıkla ilerlesin inşallahCanlarım sonunda çıktı sonucum bat günü yani dün vermiştim nasil cıkmış hepinizi çok seviyorum hepinize çok çok dua ediyorum rabbim biran önce hepinize nasip etsin melisaa93 O _okyanus edahandro fnd_50 Zumruduanka96 A Afratafrac tweeetyyy Niqu ve diğer kızlar...
Daha çok var bebeğim yaaaa durduk yere üzülme şimdi. Ben de dün hiç bir şey göremedim üzüldüm .. bir günde değişiyor . İnşallah varsa tabii .yumurtlamadan kaç gün geçti tam olarak ?Ben test yapcam galiba