💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Burası benim kendimi rahatlıkla ifade edebildiğim bir yer ve sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Benim eşim bu Filistin savaşı için çok moralsiz. Hastane bombalamasının olduğu gece eve gelince kafasını yatağa gömdü bir süre öyle durdu mesela. Elbet hepimiz üzülüyoruz. Rabbim yardımcıları olsun inşallah. Ama demek istediğim benim eşim oldukça hassas diyelim bu mevzuda
Her neyse bu hassasiyet cinsel hayatımıza çok kötü yansıdı. Artık beni arzulamıyor diye hissediyorum. Her zaman erkek isteyecek değil diye ben yaklaşıyorum ama oralı değil pek. Yani bariz bir değişim var. Aslında normal hayatına devam ediyor son zamanlarda yiyor içiyor gülüyor ama bu mevzu beni çok üzmeye başladı. Bu akşam yine ben girişim yapınca bunlar olurken bunu yapacak olmak iyi hissetirmiyor gibi bişey dedi.
Ben bu ay doktora gittim ve ilişki günlerini tarih tari verdi kadın. İlk ikisi oldu ama pik günü(en önemli gün) eşim nazlandı. Sen çocuk istiyorsun çocuklar ölüyor dedi bana. Ben duyarsızmışım gibi hissettirdi. Anlattım bu en önemli gün olması çok önemli dedim, diğer günler olmuyor mu dedi. Kısaca o gün çok kavga ettik. Olsun artık Allahın belası çocuk dedi😢 Sinirle dedi biliyorum ama içimden atamıyorum. Sonra özür falan. Off
Kızlar çok uzattım özür dilerim, bu ay olmazsa şaşırmam çünkü en önemli günü değerlendiremedik. Sizce sabırlı mı olmalıyım. Neden benim eşim benim kadar istemiyor bilmiyorum. Sen istiyorsun diye istiyorum dedi. İnsan baba olmak istemez mi ya🥺
Merhaba ben sadece kucucuk hatirlatma yapmak istedim catlamadan 5 hatta 6 gun once dahi birlikte olmus olsaniz yinede hamilelik olusabilir sperm malum yollari astiktan sonra geri kalanlar iceride o kadar daha yasayabiliyormus. Diger konuda da erkekler duygularini bizim gibi bazen ifade edemeyince ofke patlamasi olarak cikarabiliyor iste sikmayin caninizi.

Kızlar ben dayanamıyorum ya çok kötüyüm midem bulanıyor başım dönüyor sabahtan beri gördüğüm herşeye öğürüyorum ilk defa gebeliğimde bunu yaşıyorum Ağlicam ya dayanamıyorum napıcam ben

Merhaba ben sadece kucucuk hatirlatma yapmak istedim catlamadan 5 hatta 6 gun once dahi birlikte olmus olsaniz yinede hamilelik olusabilir sperm malum yollari astiktan sonra geri kalanlar iceride o kadar daha yasayabiliyormus. Diger konuda da erkekler duygularini bizim gibi bazen ifade edemeyince ofke patlamasi olarak cikarabiliyor iste sikmayin caninizi.
Hatta kizlar kafanizi dagitayim ben biraz bir arastirmada okumustum catlamadan gunler once girilen iliskide kiz bebek ihtimali daha yuksekmis cunku disi hucreli spermler daha yavas yol alir ama daha dayanikliymis. Catlama gununde ilk iliski olursa eger erkek bebek ihtimali artarmis erkek hucreli sperm daha hizliymis ama uzun gunler dayanikli degilmis 😅 Allahim hangisi hayirliysa onu versin tabiki.

Gecikmenin 4.günü hala adet olmadım. Kendimi şişmiş balık gibi hissediyorum. Testlerim de negatif. 1 hafta gecikip de testler negatif olursa artık bir doktora gideyim en iyisi. Şiştim kaldım. :olamaz:

Kızlar merhaba ben 19 Ekim de çatlatma iğnesi yaptım yumurta takibi yaptık yani bugün 1 Kasım da kan verdim 5.96 çıktı son adet tarihim 7 Ekim acaba o yüzden mi düşük çıkmış? Cuma günü tekrar kan vereceğim hayırlısıyla sizlerde dua edin lütfen Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı Salih evlat. Sizde durumlar ne pozitifi gören var mı aranizda ? Bu arada 4 tane kimyasal gebeliğim olunca korkuyorum endişeleniyorum haliyle 😏😞

Kızlar yaa birşey sorcam canım çok sıkıldı korktum da açıkçası 😑
Sol göğsüm uzun zamandır ara sıra ağrıyordu ama çok ciddiye almamıştım yumurtlamadır adet öncesi belirtidir falan diyerek bugün uzanırken baktım bi sertlik var fındık büyüklüğünde belki dha da büyük bilemedim şuan, elimle bastırınca oynayan birşey kist falan mı acaba korktum 🤦🏻‍♀️
Hemen randevu aldım cuma gününe genel cerrahiye inşallah önemli birşey değildir 🙏🏻
Merhabalar Aynı sorunu geçen hafta ben yaşadım. Reaktif lenf nodu olmuş yani lenf bezim büyümüş, ayrıca emzirme olmamasına rağmen mastit cıktı. Antibiyotiksiz geçmiyor ve duruma göre kontrol şart muhakkak meme radyoloğu görmeli genel cerrahlarda bakıyor ama

Kızlar ben dayanamıyorum ya çok kötüyüm midem bulanıyor başım dönüyor sabahtan beri gördüğüm herşeye öğürüyorum ilk defa gebeliğimde bunu yaşıyorum Ağlicam ya dayanamıyorum napıcam ben
Ay ilk gebeliğimde böyleydim kocamdan bile tiksiniyor öğürüyordum bir çözüm bulamamıştım . Hala huy kaldı bende köpek gibi herşeyi koklayıp öğürüyorum

Merhaba arkadaslar mayis annesi olmaya hazirlaniyordum ama nasip degilmis.9 haftalik sandigimiz bebegimiz 7.haftasinda bize veda etmis. Bir hafta once kurtaj oldum.
Iyilesmeye calisirken kendimi burda buldum. Daha dusuk kanamam devam ediyor ne zaman adet olucam onu bile bilmiyorum hayirlisi icin dua ediyorum. Eger adetlerim duzene girerse Aralik adetimden sonra tekrardan gebelik planliyoruz. Rabbim oncelikle hic olmayanlara sonrasinda da bizim gibi tekrardan evlat sahibi olmak isteyenlere saglikli sihhatli evlatlar nasip eylesin💕
Neseli muhabettiniz bana da iyi geliyor tez vakitte guzel haberlerinizi aliriz insaallah🌸

Arkadaslar bisii sorucam, sperm bayatlaması diye bir sey var mı, yani esimle 26 günlük bir ayrılıktan sonra cinsel iliskiye giriyor olacagız, iceride bu kadar bekleyen sperm kötü bir sey mi sizce🙇🏼‍♀️
Emin olun içeride 26 gündür beklemiyordur o spermler ☺️ Erkekler o kadar dayanamaz diye tahmin ediyorum fizyolojik açıdan, mastürbasyonla halledilmiştir o iş. Kendileri çeşitli inançlar doğrultusunda yapmıyor olsa bile ihtilam (halk arasında rüyalanma denilen sonuç) gerçekleşir artık.

Cinsellik düşünmemesine sebep olacak psikolojik bir durum içinde değilse 26 gün dayanacağına ihtimal vermiyorum.

Arkadaşlar şu Şahin gözlerinizle bakar mısınız? Belli belirsiz çizgi var gibi. Test freely marka. Yarın tekrarlamalı mıyım? Yoksa bu geleceğimden daha beyaz daha parlak bir test mi?

Eklentiler

• IMG20231102062521.jpg
    IMG20231102062521.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG20231102062505.jpg
    IMG20231102062505.jpg
    139,2 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar şu Şahin gözlerinizle bakar mısınız? Belli belirsiz çizgi var gibi. Test freely marka. Yarın tekrarlamalı mıyım? Yoksa bu geleceğimden daha beyaz daha parlak bir test mi?
Kuzum ben göremedim ama sen goruyorsan var olabilir. Ben bu beyaz testleri hep freely mavilerin yaninda yedek olarak yaptim. Mavilerde net cizgi cikarken bu bembeyazdi baslarda. Yani hic yalanci pozitif cikarmadi ama beta adamakilli yukselmeden de gostermedi. Hassas degil yani. O yuzden hemen yok diye uzulme. Yarin tekrarla bence. Kac var bata?

İyi gelmiştir ama dimi itiraf et 🤗
Yaa acaba bebişten mi bunlar yoksaa ne zaman test yapacaksın 🤩
KEşke olmasa bu şikayetlerin ama olmuşken bebişten olsa bari 🙏🏻
buz falan koydun mu kuzum gözlerine yazma bağlayabilirsin ben migrenim tuttuğunda böyle az da olsa hafiflettim geçmiyor maalesef bi tutunca 😔

Tamam kuzucumm haber de veririm tabi ❤️
Keşke bebişten olsa kuzum valla çektiğim acıya razıyım 😂 normalde benim adetten iki gün önce başlardı baş ağrım zaten iki gün sonra adet olunca geçerdi bu sefer çok erken başladı ben de anlamadım sabah yine baş ağrısıyla uyandım test falan unuttum sıkışık olduğum zaman da yapayım testi 😂🙏🏻🙏🏻

Merhaba arkadaslar mayis annesi olmaya hazirlaniyordum ama nasip degilmis.9 haftalik sandigimiz bebegimiz 7.haftasinda bize veda etmis. Bir hafta once kurtaj oldum.
Iyilesmeye calisirken kendimi burda buldum. Daha dusuk kanamam devam ediyor ne zaman adet olucam onu bile bilmiyorum hayirlisi icin dua ediyorum. Eger adetlerim duzene girerse Aralik adetimden sonra tekrardan gebelik planliyoruz. Rabbim oncelikle hic olmayanlara sonrasinda da bizim gibi tekrardan evlat sahibi olmak isteyenlere saglikli sihhatli evlatlar nasip eylesin💕
Neseli muhabettiniz bana da iyi geliyor tez vakitte guzel haberlerinizi aliriz insaallah🌸
Cok gecmis olsun canim. Allah tez zamanda yerini doldursun saglikla🙏🙏

X