Kızlar merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Burası benim kendimi rahatlıkla ifade edebildiğim bir yer ve sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Benim eşim bu Filistin savaşı için çok moralsiz. Hastane bombalamasının olduğu gece eve gelince kafasını yatağa gömdü bir süre öyle durdu mesela. Elbet hepimiz üzülüyoruz. Rabbim yardımcıları olsun inşallah. Ama demek istediğim benim eşim oldukça hassas diyelim bu mevzuda
Her neyse bu hassasiyet cinsel hayatımıza çok kötü yansıdı. Artık beni arzulamıyor diye hissediyorum. Her zaman erkek isteyecek değil diye ben yaklaşıyorum ama oralı değil pek. Yani bariz bir değişim var. Aslında normal hayatına devam ediyor son zamanlarda yiyor içiyor gülüyor ama bu mevzu beni çok üzmeye başladı. Bu akşam yine ben girişim yapınca bunlar olurken bunu yapacak olmak iyi hissetirmiyor gibi bişey dedi.
Ben bu ay doktora gittim ve ilişki günlerini tarih tari verdi kadın. İlk ikisi oldu ama pik günü(en önemli gün) eşim nazlandı. Sen çocuk istiyorsun çocuklar ölüyor dedi bana. Ben duyarsızmışım gibi hissettirdi. Anlattım bu en önemli gün olması çok önemli dedim, diğer günler olmuyor mu dedi. Kısaca o gün çok kavga ettik. Olsun artık Allahın belası çocuk dedi
Sinirle dedi biliyorum ama içimden atamıyorum. Sonra özür falan. Off
Kızlar çok uzattım özür dilerim, bu ay olmazsa şaşırmam çünkü en önemli günü değerlendiremedik. Sizce sabırlı mı olmalıyım. Neden benim eşim benim kadar istemiyor bilmiyorum. Sen istiyorsun diye istiyorum dedi. İnsan baba olmak istemez mi ya