- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.681
Bende baktım da net değildi fotolar evet canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende baktım da net değildi fotolar evet canımm
BEnde geçen ay ölçtüm strese girmişim resmen ya uykum sürekli bölünüyordu şimdi napcam ateşi nasıl ölçücem diyordum bazen erken ölçüyordum bu ay ölçmedim mis gibi uyuyorum tövbeledim ateş işiniInsallah asko vallhi hani bemde bu imlantasyon dususu olur falan orda takip ederim cart curt diye bakayim dedim nerdeeee milletinki duser benmki cikar hayattki sansim zaten bu ay yapayim daha atesime falan bakmiycam baka baka atesimi cikarttim
BU pazar 12.gun prodoctor teslerim gelsin pazar insallh patlaticam bir test tabi ozmana kadar regli olmazsam rabbim yardimcimiz olsun cannn
Kuzucum ben freely kaset test deposu yaptım evi ama prodoctor da mı alsam ya ben onu daha önce de kullandım sağolsun hiç yanlış göstermedi tertemiz negatif gerçi salak artımed bile konu ben olunca dürüstlük timsali ben bütün testlere güveniyorum o yüzdenProdoctordan şaşma bence days comportta iyi. Bu markalar f/p bence. Ama freely kalem test adeta çöp
Evet kuzucum ben de öyle düşündüğümden bu ay dikkat edicem normal beslenicem artık taabi inşallah dediğin gibi gerek kalmaz artıkBu aydan sonra kuzum inşallah adet olmazsın amin olursan da gidip yine baktır prolaktinine bence bu değer hassas ve aylık yediğimiz şeylere göre değişiyor ben onu fark ettim
Amin canım rabbim hepinize nasip etsin inşallah bekletmeden sağlıkla mutlu haberleri alın hepinizSagol kuzum ben de doktorlarin rahatligina bisey olmaz demesine karsin illa ki dusurulmesini isteyecegim tsh degerinin.Bakalim su ultrason sonucu da ciksin da ondan sonra yorumlicak benim dr.Hepimiz icin hayirlisi olsun.Ne mutlu sana saglikla buyusun icinde bebisin
Günaydın canımmGünaydın sekerlerrr
Kızlarım bu ay bende bi tuhaflık var Test akşama göre koyulaşmış Zumruduanka96 şom ağzını açtı hiç beklemiyordum şoka girdim
Ama yinede dün yaptığım teste göre çok az silinmiş gibi çatlama sanırım bugün oluyor ağrımda var yine anlamadım
Merveeee57 benaroz edahandro bliiss S simurgggg sacibelinde goldBride @Blue_girll
Öyle yapıyım bebeğim ya sinirlerim bozuldubugün tamamen gidecek kuzum buuu bol bol havuç kemiiirrr :)))
Öyle yapıyım bebeğim ya sinirlerim bozuldu
Kuzum dün de dedim ya sana birkaç gün devam et test yapmaya çünkü erken ya bakaraın önümüzdeki günlerde daha koyu olduğu günler de olabilir bence sen 15 16. Güne kadaar devam etmelisinKızlarım bu ay bende bi tuhaflık var Test akşama göre koyulaşmış Zumruduanka96 şom ağzını açtı hiç beklemiyordum şoka girdim
Ama yinede dün yaptığım teste göre çok az silinmiş gibi çatlama sanırım bugün oluyor ağrımda var yine anlamadım
Merveeee57 benaroz edahandro bliiss S simurgggg sacibelinde goldBride @Blue_girll
Avokadoya dün başladım bebişim yarım yarım yiyorum sabahları havucu da yerim şimdi 22 3 tanehahaha moral bozmak yook yüklen havuca sen, sonraa avakadoyaaa :))))
Biliyordum zaten öyle diyeceklerini ay arkadaşın tek tüple ilk aydan hamilemi kaldı ne güzel darısı başımızaEvet kuzum sen hariç yap dedi kızlar daha önce de yapmadığım için yarınki durumuma göre bakıcam artık
Canım yerleşme düşüşü olabiliyor evet ama ateş artışı da güzel bir durum o da hamilelik durumuna yoruluyor inşallah öyledir senin kiInsallah asko vallhi hani bemde bu imlantasyon dususu olur falan orda takip ederim cart curt diye bakayim dedim nerdeeee milletinki duser benmki cikar hayattki sansim zaten bu ay yapayim daha atesime falan bakmiycam baka baka atesimi cikarttim
BU pazar 12.gun prodoctor teslerim gelsin pazar insallh patlaticam bir test tabi ozmana kadar regli olmazsam rabbim yardimcimiz olsun cannn
Haydaa sen teste devam yavrum emin olalım çatlamadan. Havuç ye bugün bol bolKızlarım bu ay bende bi tuhaflık var Test akşama göre koyulaşmış Zumruduanka96 şom ağzını açtı hiç beklemiyordum şoka girdim
22 tane yeme çok olurAvokadoya dün başladım bebişim yarım yarım yiyorum sabahları havucu da yerim şimdi 22 3 tane
Avokadoya dün başladım bebişim yarım yarım yiyorum sabahları havucu da yerim şimdi 22 3 tane
2 günde 6 test yapmışım yaa günde birden öteye gitmeyeceksin kafan karışıyor cidden 4 testim kaldı günde 1 yaparım artık kuzum 4 gün bakalım silinecek mi koyulaşacak mıKuzum dün de dedim ya sana birkaç gün devam et test yapmaya çünkü erken ya bakaraın önümüzdeki günlerde daha koyu olduğu günler de olabilir bence sen 15 16. Güne kadaar devam etmelisin
22 tane yeme çok olur
Yaa ahahaha hiç yazdığımı okumuyorum heyecan yaptım bebişim22 tane yeme çok olur
Kasetine yorumum yok belki iyidir kuzucum o ben hiç kullanmadım kaset testini. Çubukta pozitif görünce eşime gosteririm diye hep kalem test aldım heves işte. Ama 3 lu paket vardı prodoctorun istersen sipariş et trendyolda dursun. Regle yakın kullanırsın. Evde ikinci bir marka olmasi iyidir bence. Koştur koştur pozitif görürsen başka marka için eczaneye gitmene gerek kalmazKuzucum ben freely kaset test deposu yaptım evi ama prodoctor da mı alsam ya ben onu daha önce de kullandım sağolsun hiç yanlış göstermedi tertemiz negatif gerçi salak artımed bile konu ben olunca dürüstlük timsali ben bütün testlere güveniyorum o yüzden
Çok sevmiyorum kuzum o yüzden yarım yarım zorlayım kendimi dedim ama bu sefer rahat yedim alışıyorum herhalde tadınaiyi yapmışın kuzum avakadoyu her gün yemeye çalış onun çok faydası var bence