- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.021
Valla ben yazdığımı 10 dk okuyup okuyup kendime kahkaha atıyom delirmemişimdir inşallahbu çok iyiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben yazdığımı 10 dk okuyup okuyup kendime kahkaha atıyom delirmemişimdir inşallahbu çok iyiydi
Yok yok burası öyle bir etki yaratıyor normalsin merak etmeValla ben yazdığımı 10 dk okuyup okuyup kendime kahkaha atıyom delirmemişimdir inşallah
Çörek otu duymuştum denerim valla çakşır suyunu da araştırayım hiç duymadım ama teşekkür ederimOvulasyon düzenli ilişki sağlıklı beslenme vitamin takviyesi benim yöntemler bu bir de bu ay birkaç kez çörek otu kuru yedim. Eşime de çakşır suyu içiriyorum baya faydalı bence
Ah amin amiin insallah hepimiz tadalım o duyguyu Dediğin gibi hepimizin istedigi aynı en iyi biz anlarız birbirimizi burada ki iletişimi de çok seviyorum
Dikkat et belki yerleşmedir inşallah öyledirAma ben daha değilim de ya üşüttüm batima daha var kuzum 7 veya 6 kaldi
pik oldu deme sen istiyorsun zannetsinKizlar olanlar olmus yine doruk piki gordum cumartesi icin randevulasmistim kocamla ama simdi hafif biseyler giyip bir sokulayim bakiim yanına neler olacak bana şans dileyin @edahandro melisaa93 @fnd_50 Zumruduanka96 @bliiss ve diger kizlar
Valla topiğin minnoşluğu bulaştı kesin oYok yok burası öyle bir etki yaratıyor normalsin merak etme
Cidden söylememek gerekiyormuş bunu tecrübe ettim normalde adam hasta bile olsa kendi yanaşırdı bugün halden hale girdi olmaması için, yumurtlama günüm demiştimpik oldu deme sen istiyorsun zannetsin
Buda sana ders olsunCidden söylememek gerekiyormuş bunu tecrübe ettim normalde adam hasta bile olsa kendi yanaşırdı bugün halden hale girdi olmaması için, yumurtlama günüm demiştim
Ben bu ay inşallah cıncığını çıkarmam bebeeeğğğk diye atlıyorum kocamaTestte pik gördüğün günle beraber 3 gün önemli öncesinde de gün aşırı birlikte olmakta fayda var canım onun dışında benimde bildiğim pek birşey yok
İnanki oldu bir musibet bin nasihatten iyidir dedikleri yerdeyimBuda sana ders olsun
atla atla daha ne isterBen bu ay inşallah cıncığını çıkarmam bebeeeğğğk diye atlıyorum kocama
aynen o zaman kendilerini nimet sanıyorlarCidden söylememek gerekiyormuş bunu tecrübe ettim normalde adam hasta bile olsa kendi yanaşırdı bugün halden hale girdi olmaması için, yumurtlama günüm demiştim
Deme deme o gün ne hikmetse kaçıyorlar gerçektenCidden söylememek gerekiyormuş bunu tecrübe ettim normalde adam hasta bile olsa kendi yanaşırdı bugün halden hale girdi olmaması için, yumurtlama günüm demiştim
He yaa vallahi öyle cinnetlikaynen o zaman kendilerini nimet sanıyorlar
İlk ve sondu bir daha hayatta dillendirmemDeme deme o gün ne hikmetse kaçıyorlar gerçekten
Anam ben o yöndende şanslıyım ölse hastalıktan yumurtlama olduğunu bilsin gene yaparİlk ve sondu bir daha hayatta dillendirmem
Valla anlamıyorum He hem derler bir çocuk daha olsun bizi ayaklandırırlar hemde kaçarlar sanki biz atlıyoruz üstlerine Allahtan işte delirtir bu adam beni yavİlk ve sondu bir daha hayatta dillendirmem
Ay ne güzel inşallah bu ay güzel haber alırsınızAnam ben o yöndende şanslıyım ölse hastalıktan yumurtlama olduğunu bilsin gene yapar
inşallah ama böylede heyecanlı olmuyoaksiyon yok kavga desen o hiç yok tartışma bile 0Ay ne güzel inşallah bu ay güzel haber alırsınız
Olur olur oda olur valla gebelik olana kadar sıfır stres gebelikten sonra onlar düşünsün az çekmedi kocam benden sizde çektirininşallah ama böylede heyecanlı olmuyoaksiyon yok kavga desen o hiç yok tartışma bile 0