- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Sen kalbi duymuştun dimi yanlış mı hatırlıyorum bide 5+ 3 sün dedi sordum sata göre mi hesaplanıyor diye 1 2 gün öne ve arkaya gidebilir kalpten sonra ölçümleri yapıcaz ona göre netleşir dedivalla bitmio benm zamanim gelmesine ragmen dinletmedi 3 aya kadar dinletmiyoruz dedi sinir oldumm iste bir an once su ay bitsn bekliyorum
yok bana dinletmedi iste ya alttan bakti kalp atisini gsterdi ama dinletmiyirz 3 aya kadar dedi ve doguma kadae alttan muayane ediyoruz dedi zaten cok pisman olmustum oraya gittgime ama bi kere baslamistim tedaviyeSen kalbi duymuştun dimi yanlış mı hatırlıyorum bide 5+ 3 sün dedi sordum sata göre mi hesaplanıyor diye 1 2 gün öne ve arkaya gidebilir kalpten sonra ölçümleri yapıcaz ona göre netleşir dedi
ayaklarini yukari kaldir dinlen aman ihmal.etmekızlar kanamam oldu akşam üzeri günlük pedin ortasında 5-6damla. adet ağrısı gibi ağrımda var. hemen progestan fitil koydum ama. merkezi aradım dr la konuşamadım. önemli değil artarsa en yakın hastaneye gidin dediler.
Ne ilginç neden acaba olsun canım sonu güzel oldu pişman olma değiştirirsin güveneceğin bi doktor bul onla devam edersin yani sonuçta çok uzaktan gelip tedavi olan hastalar var onlar nasıl devam edebilir aynı merkezeyok bana dinletmedi iste ya alttan bakti kalp atisini gsterdi ama dinletmiyirz 3 aya kadar dedi ve doguma kadae alttan muayane ediyoruz dedi zaten cok pisman olmustum oraya gittgime ama bi kere baslamistim tedaviye
Naptın canım devam etti mi kanama telaşlanma arkadaşlardan başına gelen oldu hep bi sıkıntı yoktu sen keseleri görmüştün zatenkızlar kanamam oldu akşam üzeri günlük pedin ortasında 5-6damla. adet ağrısı gibi ağrımda var. hemen progestan fitil koydum ama. merkezi aradım dr la konuşamadım. önemli değil artarsa en yakın hastaneye gidin dediler.
oyle ya aynen bakalm artik ayin 28inde gel dedi o zman konuscamNe ilginç neden acaba olsun canım sonu güzel oldu pişman olma değiştirirsin güveneceğin bi doktor bul onla devam edersin yani sonuçta çok uzaktan gelip tedavi olan hastalar var onlar nasıl devam edebilir aynı merkeze
Protestan enfeksiyon yaptı dedim onun içimde ayrı fitil verdi normal dedi yüksek doz günde 3 kere olabilir dedioyle ya aynen bakalm artik ayin 28inde gel dedi o zman konuscam
açık pembeye döndü gibi ama karın ağrım var. prolutex kullanıyorum olmadı onu da 2 saat öne çekecem hocaya mesaj attım cevap bekliyorum yarın hastaneye gidip hem kontrol ettirecem hem rapor alacağım.Naptın canım devam etti mi kanama telaşlanma arkadaşlardan başına gelen oldu hep bi sıkıntı yoktu sen keseleri görmüştün zaten
Evet git bi doktora için rahat etsin uzan kalkma bol su iç Allah’ın izniyle bişey olmaz bebişeaçık pembeye döndü gibi ama karın ağrım var. prolutex kullanıyorum olmadı onu da 2 saat öne çekecem hocaya mesaj attım cevap bekliyorum yarın hastaneye gidip hem kontrol ettirecem hem rapor alacağım.
Amin canım çok teşekkürler inş rabbim bu muradımi verirCanım bende lucrin vuruldum rahim dinlendirmede ikinci kontrolde yeterince kalınlaşma olmamış dedi. Hocam benim rahimde problem yok kendi haline bıraksak olmaz mı dedim insan kendinin doktoru boşuna dememişler. Bu doktor tedavimi yapan değildi başka şehirde takibim oldu. Bir daha gidince normal kalınlığı olmuştu onun için ben lucrini bu sebeple bıraktım. Yoksa bence devam edilecekti. Ben adetin 19. Günü transfer oldum. İlacı adetin 3. Günü başladım. İnşallah rabbim muradını verir.
iyi sukur ya dinlen bol bolbu gün gittim dr.a keseler yerinde duruyo. kanama noktası yok dedi. dinlen dedi. karın ağrım devam ediyo. kanamam kesildi allahtan.
Canım ben miydim acaba ama idrar yolu değil mantardı benm vijinada kaşıntı vardıKızlar aramızda transferden sonra idrar yolu enfeksiyonu yaşayan vardı bana nasıl atlattığını anlatabilir mi rica etsem
bence dr.unu ara sor. kafana göre yada öneriyle ilaç kullanmaKızlar aramızda transferden sonra idrar yolu enfeksiyonu yaşayan vardı bana nasıl atlattığını anlatabilir mi rica etsem
Canim merhaba msjini yenı gördüm dun benimde kanamam oldu karin ve bel agrisiyla beraber cok kötüydü. Hemen merkezi aradim kntrole gittim. Kese duruyordu aktif kanama yokdedi doktor. Sebebi dedim düşük riskin var endiselenme dinlen dedi. Calisiyordum rapor aldim dinlenmeye basladim. 6 7 saat ara ara kan geldi benden. 6+2. Bugün hiç kanamam olmadi. Senin durumun nasıl kaç haftaliksin. Yardimci olalım birbirimize. Rabbim bi daha bize yasatmasin kimseye yasatmasin inşallah.kızlar kanamam oldu akşam üzeri günlük pedin ortasında 5-6damla. adet ağrısı gibi ağrımda var. hemen progestan fitil koydum ama. merkezi aradım dr la konuşamadım. önemli değil artarsa en yakın hastaneye gidin dediler.
Ilac olarak ne kullanıyorsunCanim merhaba msjini yenı gördüm dun benimde kanamam oldu karin ve bel agrisiyla beraber cok kötüydü. Hemen merkezi aradim kntrole gittim. Kese duruyordu aktif kanama yokdedi doktor. Sebebi dedim düşük riskin var endiselenme dinlen dedi. Calisiyordum rapor aldim dinlenmeye basladim. 6 7 saat ara ara kan geldi benden. 6+2. Bugün hiç kanamam olmadi. Senin durumun nasıl kaç haftaliksin. Yardimci olalım birbirimize. Rabbim bi daha bize yasatmasin kimseye yasatmasin inşallah.
Geçmiş olsun cnm inşallah bir daha olmazCanim merhaba msjini yenı gördüm dun benimde kanamam oldu karin ve bel agrisiyla beraber cok kötüydü. Hemen merkezi aradim kntrole gittim. Kese duruyordu aktif kanama yokdedi doktor. Sebebi dedim düşük riskin var endiselenme dinlen dedi. Calisiyordum rapor aldim dinlenmeye basladim. 6 7 saat ara ara kan geldi benden. 6+2. Bugün hiç kanamam olmadi. Senin durumun nasıl kaç haftaliksin. Yardimci olalım birbirimize. Rabbim bi daha bize yasatmasin kimseye yasatmasin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?