Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

valla bitmio benm zamanim gelmesine ragmen dinletmedi 3 aya kadar dinletmiyoruz dedi sinir oldumm iste bir an once su ay bitsn bekliyorum
Sen kalbi duymuştun dimi yanlış mı hatırlıyorum bide 5+ 3 sün dedi sordum sata göre mi hesaplanıyor diye 1 2 gün öne ve arkaya gidebilir kalpten sonra ölçümleri yapıcaz ona göre netleşir dedi

Sen kalbi duymuştun dimi yanlış mı hatırlıyorum bide 5+ 3 sün dedi sordum sata göre mi hesaplanıyor diye 1 2 gün öne ve arkaya gidebilir kalpten sonra ölçümleri yapıcaz ona göre netleşir dedi
yok bana dinletmedi iste ya alttan bakti kalp atisini gsterdi ama dinletmiyirz 3 aya kadar dedi ve doguma kadae alttan muayane ediyoruz dedi zaten cok pisman olmustum oraya gittgime ama bi kere baslamistim tedaviye

kızlar kanamam oldu akşam üzeri günlük pedin ortasında 5-6damla. adet ağrısı gibi ağrımda var. hemen progestan fitil koydum ama. merkezi aradım dr la konuşamadım. önemli değil artarsa en yakın hastaneye gidin dediler.

yok bana dinletmedi iste ya alttan bakti kalp atisini gsterdi ama dinletmiyirz 3 aya kadar dedi ve doguma kadae alttan muayane ediyoruz dedi zaten cok pisman olmustum oraya gittgime ama bi kere baslamistim tedaviye
Ne ilginç neden acaba olsun canım sonu güzel oldu pişman olma değiştirirsin güveneceğin bi doktor bul onla devam edersin yani sonuçta çok uzaktan gelip tedavi olan hastalar var onlar nasıl devam edebilir aynı merkeze

Naptın canım devam etti mi kanama telaşlanma arkadaşlardan başına gelen oldu hep bi sıkıntı yoktu sen keseleri görmüştün zaten

oyle ya aynen bakalm artik ayin 28inde gel dedi o zman konuscam

Naptın canım devam etti mi kanama telaşlanma arkadaşlardan başına gelen oldu hep bi sıkıntı yoktu sen keseleri görmüştün zaten
açık pembeye döndü gibi ama karın ağrım var. prolutex kullanıyorum olmadı onu da 2 saat öne çekecem hocaya mesaj attım cevap bekliyorum yarın hastaneye gidip hem kontrol ettirecem hem rapor alacağım.

açık pembeye döndü gibi ama karın ağrım var. prolutex kullanıyorum olmadı onu da 2 saat öne çekecem hocaya mesaj attım cevap bekliyorum yarın hastaneye gidip hem kontrol ettirecem hem rapor alacağım.
Evet git bi doktora için rahat etsin uzan kalkma bol su iç Allah’ın izniyle bişey olmaz bebişe

Yadee canım perşembe yeniden kan vereceğim ama pek umudum yk benim ismimi siler misin bir dahaki tedaviye inşallah

Amin canım çok teşekkürler inş rabbim bu muradımi verir

Kızlar aramızda transferden sonra idrar yolu enfeksiyonu yaşayan vardı bana nasıl atlattığını anlatabilir mi rica etsem

Canim merhaba msjini yenı gördüm dun benimde kanamam oldu karin ve bel agrisiyla beraber cok kötüydü. Hemen merkezi aradim kntrole gittim. Kese duruyordu aktif kanama yokdedi doktor. Sebebi dedim düşük riskin var endiselenme dinlen dedi. Calisiyordum rapor aldim dinlenmeye basladim. 6 7 saat ara ara kan geldi benden. 6+2. Bugün hiç kanamam olmadi. Senin durumun nasıl kaç haftaliksin. Yardimci olalım birbirimize. Rabbim bi daha bize yasatmasin kimseye yasatmasin inşallah.

Ilac olarak ne kullanıyorsun

Geçmiş olsun cnm inşallah bir daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…