acaba ilac mi.yapiyo normalde simdi hamile oldugumuz yuzumuzden anlasilmasi lazm cok guzel oluyo cunku ben hep oyle anlardim insanlardanbende de var maalesef transferden sonra kurumuştu aslında yüzüm sonra tekrar sivilcelendi
hahahha kızdır kız o zaman kız olunca çirkinleşiliyomuş yaacaba ilac mi.yapiyo normalde simdi hamile oldugumuz yuzumuzden anlasilmasi lazm cok guzel oluyo cunku ben hep oyle anlardim insanlardan
simdiden yapar mi onuhahahha kızdır kız o zaman kız olunca çirkinleşiliyomuş yahormonlardan oluyomuş canım
tabi canım takılıyorum ben dalgasına inanmam zaten öyle şeyleresimdiden yapar mi onutransferden itibaren icime kiz doguyo zaten direk hosgeldim kizim dedm bi anda hayirlisi zaten resmen eksi eksi seyler yiyorum agzim sulanio saglikli olsn bizim olsn
Benim bundan önceki hamileligimde hep yesil zeytini nar eksileyip yerdim ama doktor erkege benziyor demisti canim o yuzden tadlardan pek anlasilmiyor galiba benimkinin devamı gelmedi bebeğimin kalbi durmuştu ama inşallah seninkinin gelir hayirli sağlıklı sıhhatli olarak kucagina alsimdiden yapar mi onutransferden itibaren icime kiz doguyo zaten direk hosgeldim kizim dedm bi anda hayirlisi zaten resmen eksi eksi seyler yiyorum agzim sulanio saglikli olsn bizim olsn
uzuldum cnm.Benim bundan önceki hamileligimde hep yesil zeytini nar eksileyip yerdim ama doktor erkege benziyor demisti canim o yuzden tadlardan pek anlasilmiyor galiba benimkinin devamı gelmedi bebeğimin kalbi durmuştu ama inşallah seninkinin gelir hayirli sağlıklı sıhhatli olarak kucagina al
Birkaç yerde okudum hep farklı yazılmış bende anlamadım canım program indirdim orda sata göre 5+0 bugünTransfer in 13. Günü 2090
Sata göre canım pozitif değer sonrası artık normal gebe olarak kabul ediliyoruz.
Seninki nasıl çıktı sata göre uymadı mı doktorun dediği daha geriden geliyoruz yoksa önde miGercekten bende anlamadim hangisine göre hesaplanıyor cnm. Ikisine de uymuyor çünkü
İlk kese günü sattan eksik çıkıyor. Kalp atışına satı yakalıyor. Sonrasında hemen hemen sata göre devam ediyor.Birkaç yerde okudum hep farklı yazılmış bende anlamadım canım program indirdim orda sata göre 5+0 bugün
biz seninle aynıyız sata göreBirkaç yerde okudum hep farklı yazılmış bende anlamadım canım program indirdim orda sata göre 5+0 bugün
Hee 6 kasımdı benm son adet sende mi öylebiz seninle aynıyız sata göre
İnşallah bizde görelimde öyle devam etsinİlk kese günü sattan eksik çıkıyor. Kalp atışına satı yakalıyor. Sonrasında hemen hemen sata göre devam ediyor.
Ben son adete göre 6+2 canım ama doktor 5 hafta dedi. 6. Gün embriyosu ve transfer üzerinden 3 haftam dün bitti. Yani bende pek anlamadim kalp atisini duymaya 2 hafta snra gidicem ozaman iyce sorup öğrenirim.Seninki nasıl çıktı sata göre uymadı mı doktorun dediği daha geriden geliyoruz yoksa önde mi
Cahilligime verin kizlar sata nedemekİlk kese günü sattan eksik çıkıyor. Kalp atışına satı yakalıyor. Sonrasında hemen hemen sata göre devam ediyor.
son adet tarihi demekCahilligime verin kizlar sata nedemek
Tamam canım benm gitmeme daha var da o yüzden tecrübeliler bilir dedimBen son adete göre 6+2 canım ama doktor 5 hafta dedi. 6. Gün embriyosu ve transfer üzerinden 3 haftam dün bitti. Yani bende pek anlamadim kalp atisini duymaya 2 hafta snra gidicem ozaman iyce sorup öğrenirim.
Bende senin gibiydim merak etmeCahilligime verin kizlar sata nedemek
Ozaman ben 6+2 canımBende senin gibiydim merak etmeson adet tarihi sat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?