Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

hahahha kızdır kız o zaman kız olunca çirkinleşiliyomuş ya hormonlardan oluyomuş canım
simdiden yapar mi onu transferden itibaren icime kiz doguyo zaten direk hosgeldim kizim dedm bi anda hayirlisi zaten resmen eksi eksi seyler yiyorum agzim sulanio saglikli olsn bizim olsn

simdiden yapar mi onu transferden itibaren icime kiz doguyo zaten direk hosgeldim kizim dedm bi anda hayirlisi zaten resmen eksi eksi seyler yiyorum agzim sulanio saglikli olsn bizim olsn
tabi canım takılıyorum ben dalgasına inanmam zaten öyle şeylere hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah

Benim bundan önceki hamileligimde hep yesil zeytini nar eksileyip yerdim ama doktor erkege benziyor demisti canim o yuzden tadlardan pek anlasilmiyor galiba benimkinin devamı gelmedi bebeğimin kalbi durmuştu ama inşallah seninkinin gelir hayirli sağlıklı sıhhatli olarak kucagina al

uzuldum cnm.
evet bnm kuzenimde eksi yedi ilk hatta eksi sarma aserdi ama erkek dogurdu yani bnlar.belli olmuyo sadece hissiyatim kiz ama bakalm insallah devami gelir hayirlisi allahtan gelen neyse onu yasiycaz

Herkes yapıyor nasılsınız
Yadee cnm nasılsın seni göremedim ne zamandır

Seninki nasıl çıktı sata göre uymadı mı doktorun dediği daha geriden geliyoruz yoksa önde mi
Ben son adete göre 6+2 canım ama doktor 5 hafta dedi. 6. Gün embriyosu ve transfer üzerinden 3 haftam dün bitti. Yani bende pek anlamadim kalp atisini duymaya 2 hafta snra gidicem ozaman iyce sorup öğrenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…