- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
Hayırlı olsun canım ayak yanması demişsin benimde öyle oldu hale de devam ediyor akşamlarda ayağım yanıyor inşallah kötü birşey değildir ama doktoruma söylemeye düşünüyorum bir sonraki kontroldeTransferin 4.gununden 9.gune belirti vardi.kasiklarimda agri ve gun icerisinde ates basmasi ozellikle aksam ayak yanmasi. Gun icerisimde de hep uyku hali rahatlikla 3 defa yatip kalkiyorum. Kasik agrimlarim 9.gunde gecti arada bir yokluyor.ama disarda oldugum halde ates basiyor beni
Kisiden kisiye degisen belirti olabilir dedi doktor. Rahat olunHayırlı olsun canım ayak yanması demişsin benimde öyle oldu hale de devam ediyor akşamlarda ayağım yanıyor inşallah kötü birşey değildir ama doktoruma söylemeye düşünüyorum bir sonraki kontrolde
Bazen de elim sim sıcak oluyor
Canım kan günün ne zamandı. Rabbım yüreğine güç versinErken gebelik testi yaptim negatif çıktı benim ne diyeyim hayırlısı böyleymiş...Rabbim böyle uygun gormus
dr.unu ara sor az kana olabilir diyolar ama adet gibi çok geliyosa sormakta fayda varKızlar bi yardım yaaa transferin 6.günü kanamam var adet gibi
Canım ben tedaviye sıfırdan başladım yarın opu’m var nasipseHayırlı sabahlar hanımlar.
Cumamız MÜBAREK OLSUN.
M Merabd cnm bugün senin günün, transferin hayırlı olsun inşallah burda pozitif haberini paylaşırsın bizimle
@ERTEMEVA @ipekok @patuli6153Hayaller28 @Hayalim0606 hanımlar test yaptınız mı?
@Gebelikaskikelebekmkelebek @fatmasecret19 Varmı transferi belli olan?
Doktorunu ara ilaçları kesme. Doktor ne derse ona göre hareket canimKızlar bi yardım yaaa transferin 6.günü kanamam var adet gibi
Pazartesi günü test günüm çalışıyorum o yüzden izin almak istemiyrm artık. raporluyum 10 gündür pazar günü akşam yapacağım ins hastane darlar kesin niye yaptırmadn diye elimde birsonuc olsunErken gebelik testi yaptim negatif çıktı benim ne diyeyim hayırlısı böyleymiş...Rabbim böyle uygun gormus
Canım ben tedaviye sıfırdan başladım yarın opu’m var nasipse
malesef kızlar olmadı benim değer 10 düşmüş
Ya çok üzüldüm canım Allah’tan hayırlısını istiyoruz hep demek zamanı değilmiş ne desem boş şuan Allah yardım etsin bir an önce toparlan yola devammalesef kızlar olmadı benim değer 10 düşmüş
Canım ilaç kullanmıyor musun nasıl bu kadar çabuk adet oldun doktoruna danış biKızlar bi yardım yaaa transferin 6.günü kanamam var adet gibi
Anlamadım bende Progestan iğne verdi yat dedi test yapayımmı dedim çok erken dediCanım ilaç kullanmıyor musun nasıl bu kadar çabuk adet oldun doktoruna danış bi
Daha önce kaçtı değerinizmalesef kızlar olmadı benim değer 10 düşmüş
Canım bebeğin yerleşince kılcardamara denk gelmiş olabilir. İğne varken adet olman çok zor . İlacını bırakma test gününü bekleKızlar bi yardım yaaa transferin 6.günü kanamam var adet gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?