- 25 Ocak 2019
- 106
- 149
- 13
- 45
Maşallah çok güzel değerinKozlar bende 10. Günümde kan verdim . 253 değerim , sizce nasıl 5. Gün embriyosu
Hayırlı olsun canım maşallahSagolun bu yolda emek veren isteyen herkese bu cuma vaktinde rabbim hayirlisiyla nasip etsin
Amin inşallah öyledir.Yok canım valla benim belirtim hiç yoktu kana testine çok umutsuz gitmiştim yani hiç belirtileri takılma inşallah bebeğin seninledir.
SagolunHayırlı olsun canım maşallah
Merhaba o tarz iğnelere zaten adetin genelde 3.gunu başlanıyor normal adet döngüsü nasılsa öyle olur bu tedavide de yani gonal f adetinizi kesmezMerhaba hanımlar, tüp bebek sürecine başladım bende hayırlısı ile 2.günü bugün. Danışmak istediğim bir şey var şimdi reglin 3.günü gittim o akşam Gonal F vurdum bugün 4. Günüm yine vuruldum ama reglim devam ediyor. Bu ilaçlar vurulurken regliniz kesildi mi devam mı etti?
Transferin 4.gununden 9.gune belirti vardi.kasiklarimda agri ve gun icerisinde ates basmasi ozellikle aksam ayak yanmasi. Gun icerisimde de hep uyku hali rahatlikla 3 defa yatip kalkiyorum. Kasik agrimlarim 9.gunde gecti arada bir yokluyor.ama disarda oldugum halde ates basiyor beniHayırlı olsun arkadaşlar Allah tamamına erdirsin. Belirtiniz varmıydı acaba
Bu arada sizinde hayirli olsun ALLAH tamamina erdirsinSağolasın canım seni kese nezaman çağırdılar❤
Hayırlı olsun canım11.gunum test verdim ve hamileyim kizlarr RABBIM isteyen herkese nasip etsin.
Allah kucağına aldığın günleride göstersin canım11.gunum test verdim ve hamileyim kizlarr RABBIM isteyen herkese nasip etsin.
Amin insALLAHAllah kucağına aldığın günleride göstersin canım
Teşekkür ederimMerhaba o tarz iğnelere zaten adetin genelde 3.gunu başlanıyor normal adet döngüsü nasılsa öyle olur bu tedavide de yani gonal f adetinizi kesmez
Amin inşallah değer herkesin uğraşınaHayırlı olsun tedavin inşallah normal sürecinde devam eder
Teşekkür ederim canım inşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin hayırlısı olsunYok canım normal seyrinde devam edicek adetin bittikten sonrada bi süre daha iğneler devam
İnşallah canımm aminTeşekkür ederim canım inşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin hayırlısı olsun
1 hafta sonra gidicem insallah canim senin ne zamanSağolasın canım seni kese nezaman çağırdılar❤
Sen idrar testi yapcakmısınTeşekkür ederim canım inşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin hayırlısı olsun
Benim ilaçlara başlayalı 3.günü bugün transfer olmadımSen idrar testi yapcakmısınGününümü bekliosun
Ay yanlıs kişiye yazmısım mrsiron kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?