- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Normalde ne ilaç kullanıyordun canım transferden sonra inşallah minnoşun seninledir canım bol su iç dinlenAnlamadım bende Progestan iğne verdi yat dedi test yapayımmı dedim çok erken dedi
Pırtılı değilse korkmayın çoğunlukla 6. 7. Günü kanaması olanlar pozitif oluyorKızlar bi yardım yaaa transferin 6.günü kanamam var adet gibi
İnşallah canımTmm cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah bu tedavinde bebeğine kavuşmak nasip olsun ❤
Rabbim inş kucağınızi doldursun bu vesileyle 12 gün sonra hayırlı haberlerinizi alalım inşTransferden çıktım şimdi hastanede yatıyorum yaklaşık 1 saat sonra lavaboya kalktım 1 saat daha yaticam
Gerçekten mi ya iğne olmuyorum ki vajinal fitil progestan sabah akşam 2 tane acaba bugün kan versem az çok bişey Çıkmazı mı ?Canım bebeğin yerleşince kılcardamara denk gelmiş olabilir. İğne varken adet olman çok zor . İlacını bırakma test gününü bekle
Progestan fitil sabah akşam 2 tane omega3 folikasit o kadarNormalde ne ilaç kullanıyordun canım transferden sonra inşallah minnoşun seninledir canım bol su iç dinlen
Progeston engelliyor canım. Kaçıncı gün embriyosu yaptır ama sonuca takılma. İlaçlarını ihmal etme tahlil gününü bekle Mevlam yüzünü güldürsün.Gerçekten mi ya iğne olmuyorum ki vajinal fitil progestan sabah akşam 2 tane acaba bugün kan versem az çok bişey Çıkmazı mı ?
2 tane 5.gün embriyosu AA kalite cnmProgeston engelliyor canım. Kaçıncı gün embriyosu yaptır ama sonuca takılma. İlaçlarını ihmal etme tahlil gününü bekle Mevlam yüzünü güldürsün.
Bugün bekle bugün kana beta yayılmaya yeni başladı yarın akşam yaptır yinede düşük ihtimal inşallah ikiside senledir de erkenden burdayız derler.2 tane 5.gün embriyosu AA kalite cnm
Saol Allah razı olsun cnm
22.2 iydi cnmDaha önce kaçtı değeriniz
hayırlısı böyleymiş cnm rabbimsizlere yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah benim bi kızım var kardeş istedik ama olmadı hayırlısı artıkYa çok üzüldüm canım Allah’tan hayırlısını istiyoruz hep demek zamanı değilmiş ne desem boş şuan Allah yardım etsin bir an önce toparlan yola devam
Belki de bir gün kendiliğinden çıkıp gelir belli mi olur canım. Derdimiz ne olursa olsun umudumuz ALLAH olsunhayırlısı böyleymiş cnm rabbimsizlere yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah benim bi kızım var kardeş istedik ama olmadı hayırlısı artık
inşallah cnm rabbim iyisini bilir hiç birşey vaktinden önce gelmez elbette şükür bunun bilincindeyizBelki de bir gün kendiliğinden çıkıp gelir belli mi olur canım. Derdimiz ne olursa olsun umudumuz ALLAH olsunonun için imkansız diye bir şey yok.
Senin varya o ağzın bal yesin balPırtılı değilse korkmayın çoğunlukla 6. 7. Günü kanaması olanlar pozitif oluyor
Diğer grup derken?Merhaba kizlar nasilsiniz ? Sonuc pozitiv olanlar kosarak diger qrupa gelinizSonuc negativ olanlar rabbim yardimciniz olsun asla pes etmretin ben 5 denemede hamile kaldim 26 yasinda ustelik Bugun iki kesemizide gorduk vallah bi liste soruyla gitmisdim doktora kese gordukten sonra agzim kualgimda eve geri dondum hicbisey sormamisim rabbim sizede yasatsin bu duyguyu
Bir patavatsiz dahaMerhaba kizlar nasilsiniz ? Sonuc pozitiv olanlar kosarak diger qrupa geliniz ❤ Sonuc negativ olanlar rabbim yardimciniz olsun asla pes etmretin ben 5 denemede hamile kaldim 26 yasinda ustelik ❤❤ Bugun iki kesemizide gorduk vallah bi liste soruyla gitmisdim doktora kese gordukten sonra agzim kualgimda eve geri dondumhicbisey sormamisim rabbim sizede yasatsin bu duyguyu ❤❤❤
Haziran temmuz anneleri dige qrup var yani insallah o aylarda dogum yapicaklarDiğer grup derken?
Olurmu oyle o sizin patavatsizliginizBir patavatsiz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?