Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Karnımdan baktı. Zaten maksat keseyi görmekti. Haftaya perşembe çağırdı.
Ya benim göbeğim yağlı ve karından çok zorlandı biraz bastırdı iki gündür karnım ağrıyor. Bugün azaldı ağrı ve bence ölçümü de sağlıklı olmadı iyiki aşağıdan kalp atımını duydum çünkü karından sesi açmadı atıyor ikiside dedi. Bakalım yarın gideceğim inşallah karından çok daha net görürüz.

canım benımde 11. gün bitti yarın kan testi vercem
Bence sabahı bekleme bende 11. Gün akşam 5 te öğrendim. Bende öğretmenim 10 Kasım töreni bendeydi sonuca göre gösteri ayarlaması yapmam lazımdı. Sonucu haftasonu alıp haftaya öyle başlamak istedim. :)) acilden kan ver çıkar değerin.

Bu kez gününü bekleyeceğime dair söz verdim kendime yoksa şimdiye çok defa test yapmıştım. Ya derse girmeden ya cıkısta yapacagım birşeyler.

kuzucugum tehlikeli olsa doktor öyle bir riske girer mi hiç? hiç endişen olmasınn
ay vallaha canım ben çok korkarım heralde hamilelikte alttan bakarken aklım çıkar heralde çok endişeliyim ya .. :)
ALLAH'IM sevindirsin inşallah hepimizi ya sen de yarın kan verecekmişşsn hadi inşallah sana da sevinelim sonra kendime sevineceğim inşallah ya ..inşallah amin

:)) canımsın. sakin ol hiç bişeycik olmaz. evet yarın kan vercem inşallah bekleyen herkes güzel haber alsın.

:)) canımsın. sakin ol hiç bişeycik olmaz. evet yarın kan vercem inşallah bekleyen herkes güzel haber alsın.
ay kuzum ya hadi bakalım inşallah küçük yeğen seninledir gülüm..
yarın doktor bakalım opu zamanını söyler heralde bana da onu bekliyorum cumartesi kardeşimin polislik mülakatı da var iyice evin içi stres dolu ..

haber et yarın. ya kuzum niye stres yapıyorsun. allah kardesının yolunu acık etsın. kafana takma rahatlat kendını lütfen rahat olman lazım

haber et yarın. ya kuzum niye stres yapıyorsun. allah kardesının yolunu acık etsın. kafana takma rahatlat kendını lütfen rahat olman lazım
ay canım cumartesini bir atlatınca benim yüküm bayağı hafifleyecek aşırı stres değilim ama çocuk çok stresli karşımda durunca elimde olmuyor..
yarın hemen yazarım canım bakalım ne diyecek hoca

Allahım inşallah hepimize nasip eder inşallah arkadaşlar. Pozitif sonuçlar yazalım okuyalım hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…