- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Ya benim göbeğim yağlı ve karından çok zorlandı biraz bastırdı iki gündür karnım ağrıyor. Bugün azaldı ağrı ve bence ölçümü de sağlıklı olmadı iyiki aşağıdan kalp atımını duydum çünkü karından sesi açmadı atıyor ikiside dedi. Bakalım yarın gideceğim inşallah karından çok daha net görürüz.Karnımdan baktı. Zaten maksat keseyi görmekti. Haftaya perşembe çağırdı.
Doktordan doktora değişiyor canım. Tez zamanda pozitif sonucu görürsün inşallahBana baya az vermişler O zaman progestan bile zor vajinadan :) Allah sağlıkla deva ettirsin bizede güzel sonuçlar nasip etsin
Ben Gebze asm de yaptırdım canım evet öyledir mutlaka inşallah inşallahDoktordan doktora değişiyor canım. Tez zamanda pozitif sonucu görürsün inşallahsen nerde yaptırdın?
Bence sabahı bekleme bende 11. Gün akşam 5 te öğrendim. Bende öğretmenim 10 Kasım töreni bendeydi sonuca göre gösteri ayarlaması yapmam lazımdı. Sonucu haftasonu alıp haftaya öyle başlamak istedim. :)) acilden kan ver çıkar değerin.canım benımde 11. gün bitti yarın kan testi vercem
amin amin seninde olcak canim insallah yarin test yapacak arkadaslar hepimiz guzel haberle gelallah razı olsun arkadasımmm. senin pozitif olmustu dimi. sağlıkla devam etsin insaşşah
ay ben çok sordum ama ilk denemeniz miydi?Bence sabahı bekleme bende 11. Gün akşam 5 te öğrendim. Bende öğretmenim 10 Kasım töreni bendeydi sonuca göre gösteri ayarlaması yapmam lazımdı. Sonucu haftasonu alıp haftaya öyle başlamak istedim. :)) acilden kan ver çıkar değerin.
:))) gürgan da ilk denememdi. Başka merkezlerde iki negatifim var. Yani toplamda 3. Tedavimiz de pozitif gördük.ay ben çok sordum ama ilk denemeniz miydi?
alttan muayene tehlikeli değil mi acaba?Benim 4+5 te görmüştü cnm yolk u
5+5 te de kalp atışı
Ama alttan ikiside
Karindan fark ediyor endise edecek bisey yok
kuzucugum tehlikeli olsa doktor öyle bir riske girer mi hiç? hiç endişen olmasınnalttan muayene tehlikeli değil mi acaba?
Maşallah subhanallah Rabbim tamamına erdirsin iyi aksamlar:))) gürgan da ilk denememdi. Başka merkezlerde iki negatifim var. Yani toplamda 3. Tedavimiz de pozitif gördük.
Bu kez gününü bekleyeceğime dair söz verdim kendime yoksa şimdiye çok defa test yapmıştım. Ya derse girmeden ya cıkısta yapacagım birşeyler.Bence sabahı bekleme bende 11. Gün akşam 5 te öğrendim. Bende öğretmenim 10 Kasım töreni bendeydi sonuca göre gösteri ayarlaması yapmam lazımdı. Sonucu haftasonu alıp haftaya öyle başlamak istedim. :)) acilden kan ver çıkar değerin.
Hadi hayırlısı olsunBu kez gününü bekleyeceğime dair söz verdim kendime yoksa şimdiye çok defa test yapmıştım. Ya derse girmeden ya cıkısta yapacagım birşeyler.
çok teşekkür ederimHadi hayırlısı olsunhayırlısı ile pozitif sonucu görürsün inşallah.
Gozunaydin canim darısı kalp atisina ins
ay vallaha canım ben çok korkarım heralde hamilelikte alttan bakarken aklım çıkar heralde çok endişeliyim ya .. :)kuzucugum tehlikeli olsa doktor öyle bir riske girer mi hiç? hiç endişen olmasınn
:)) canımsın. sakin ol hiç bişeycik olmaz. evet yarın kan vercem inşallah bekleyen herkes güzel haber alsın.ay vallaha canım ben çok korkarım heralde hamilelikte alttan bakarken aklım çıkar heralde çok endişeliyim ya .. :)
ALLAH'IM sevindirsin inşallah hepimizi ya sen de yarın kan verecekmişşsn hadi inşallah sana da sevinelim sonra kendime sevineceğim inşallah ya ..inşallah amin
ay kuzum ya hadi bakalım inşallah küçük yeğen seninledir gülüm..:)) canımsın. sakin ol hiç bişeycik olmaz. evet yarın kan vercem inşallah bekleyen herkes güzel haber alsın.
haber et yarın. ya kuzum niye stres yapıyorsun. allah kardesının yolunu acık etsın. kafana takma rahatlat kendını lütfen rahat olman lazımay kuzum ya hadi bakalım inşallah küçük yeğen seninledir gülüm..
yarın doktor bakalım opu zamanını söyler heralde bana da onu bekliyorum cumartesi kardeşimin polislik mülakatı da var iyice evin içi stres dolu ..
ay canım cumartesini bir atlatınca benim yüküm bayağı hafifleyecek aşırı stres değilim ama çocuk çok stresli karşımda durunca elimde olmuyor..haber et yarın. ya kuzum niye stres yapıyorsun. allah kardesının yolunu acık etsın. kafana takma rahatlat kendını lütfen rahat olman lazım
Allahım inşallah hepimize nasip eder inşallah arkadaşlar. Pozitif sonuçlar yazalım okuyalım hep.Hadi inşallah kandada görürsün pozitifi de. Bizede dua edin. Benim adet öncesi gibi akıntım var ara ara sancım var bugün 4. gün. Pazar günü olmam gerekiyor normalde. Adet dönemimden tek farkım normalde göğüslerim çok acır şişer adet öncesi. Şuanda göğüslerimde hiçbişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?