- 21 Kasım 2019
- 62
- 62
- 3
- 30
öyle değildir de inşallah hamile olduğumuz içindir bebişler tutunduğu içindir cnmyok test yapmadım. tuttum kendımı. benımde ıkı gun gectı adetım. ilaçlara devam ettıkce adet olmuyoruz sanırım
sabah mı gidicen cnm ben 10 buçuğa aldım randevuyu öğlen sonuna ancak belli olur hayırlısıyla inşallahyok test yapmadım. tuttum kendımı. benımde ıkı gun gectı adetım. ilaçlara devam ettıkce adet olmuyoruz sanırım
Estrofemi kesebilir canım çünkü kese günü bunu kesen oldu. Biz onikinci haftaya kadar devam edeceğiz. 25. Gün alttan olsa kalpte olurdu canım bence. Çünkü ben iki tanenin kalbini 30. günde duydum seninki tek 25 te görülürdü. Böyle daha hayrına olmuştur belki takılma kalp için hangi gün dedi listeyi yapıyorum şu an bendeburdan bir defa daha deneyip olmazsa kağıda yazdım onu atacağım diğer topiğe.
Evet canim 5. Gün senin?5. gün embriyosu muydu?
Evet evet doğru canım gürgan benimde sizin kaçında yapılmıştı? Testi kaç gün sonra yaptırdınız ? Ay onu bana da verdiler 350 tl olunca almadık bizIşın hanım inşallah sizi başkasıyla karıştırmadım. Gürgan klinik tedavi yerim. Bana protein tozu verilmişti yumurta çok toplanınca onu da içemedim
Benim 4+5 te görmüştü cnm yolk uBana da bugün doktorumun hemşiresi haftaya kalp atışını duyduktan sonra haber vermemi istedi. Bazı ilaçları kesecez dedimerak ediyorum hangileri kesecek.
Bide benim aklıma takıldı Altan muayene olsaydım acaba yolk sac görünür müydü? Bitmiyor endişe
Oksapar yada enox iğneyi kan sulandırıcı olarak veriyorlar. Embriyoya giden kan akışkan ve pıhtısız olsun diye bebişe can kan olsun diyeHiç bilmiyrm canım Dr ne dediyse onu kullaniyrm inş sonu güzel olsun
Benim 4+5 te görmüştü cnm yolk u
5+5 te de kalp atışı
Ama alttan ikiside
Karindan fark ediyor endise edecek bisey yok
Ama artık Karnım süzgeçe benziyor heryerim kan içinde kalıyor kan sulandiricilardanOksapar yada enox iğneyi kan sulandırıcı olarak veriyorlar. Embriyoya giden kan akışkan ve pıhtısız olsun diye bebişe can kan olsun diye
korkma canim benimde adet gununde agrilar oldu ama ilaclar zaten engelliyormus insallah yarin guzel haberle gel duamdasin cnmKızlar benımde yarın test günüm. son bir iki gündğr ara ara adet agrım oluyor. ümitliydim nedense bugün ümitsizlik çöktü bana. dualarınıza ihtiyacım var. allah isteyen herkese çocuk versin .
Dielrim sonu hayırla güzel olsunAma artık Karnım süzgeçe benziyor heryerim kan içinde kalıyor kan sulandiricilardan
Canım Sağ kol, sol kol, göbek sol, göbek sağ olarak yaptır böylece 4 yerden yapılınca sıkıntı olmuyor. Ben sadece kollardan yaptırıyorum artık göbeğime kıyamıyorum artık gonal f merionallerden sonra bıktım ve psikolojik olarak sanki kendimi sıkıp embriyoya zarar vereceğim diye yaptırmıyorum göbekten.Ama artık Karnım süzgeçe benziyor heryerim kan içinde kalıyor kan sulandiricilardan
Pzotif sonuç alırsam ben de koldan devam edeceğim şimdi alıştım artıkCanım Sağ kol, sol kol, göbek sol, göbek sağ olarak yaptır böylece 4 yerden yapılınca sıkıntı olmuyor. Ben sadece kollardan yaptırıyorum artık göbeğime kıyamıyorum artık gonal f merionallerden sonra bıktım ve psikolojik olarak sanki kendimi sıkıp embriyoya zarar vereceğim diye yaptırmıyorum göbekten.
23 Ekim Ankara da oldum. 11 gün sonra yaptım akşam yani günü bekledimEvet canim 5. Gün senin?
Evet evet doğru canım gürgan benimde sizin kaçında yapılmıştı? Testi kaç gün sonra yaptırdınız ? Ay onu bana da verdiler 350 tl olunca almadık biz
öyle değildir de inşallah hamile olduğumuz içindir bebişler tutunduğu içindir cnm
Ben de hafta sonunu kesin bekleyecegim inş buarada iki embriyo mu konulmuştu canım ?23 Ekim Ankara da oldum. 11 gün sonra yaptım akşam yani günü bekledim
ben öğretmenim karar veremedim ya dersten önce gidicem yada okul bitiminde. en büyük korkumda testi vermeden adet olmaksabah mı gidicen cnm ben 10 buçuğa aldım randevuyu öğlen sonuna ancak belli olur hayırlısıyla inşallah
canım benımde 11. gün bitti yarın kan testi vercemEvet canim 5. Gün senin?
Evet evet doğru canım gürgan benimde sizin kaçında yapılmıştı? Testi kaç gün sonra yaptırdınız ? Ay onu bana da verdiler 350 tl olunca almadık biz
Evet canim iki taneBen de hafta sonunu kesin bekleyecegim inş buarada iki embriyo mu konulmuştu canım ?
allah razı olsun arkadasımmm. senin pozitif olmustu dimi. sağlıkla devam etsin insaşşahkorkma canim benimde adet gununde agrilar oldu ama ilaclar zaten engelliyormus insallah yarin guzel haberle gel duamdasin cnm
Bana baya az vermişler O zaman progestan bile zor vajinadan :) Allah sağlıkla deva ettirsin bizede güzel sonuçlar nasip etsinBizim hastane aynı arkadaşla ben pozitif ile aynen o saydıklarına devam ediyorum benim sadece tozum yokama şükür 7+3 bitecek bugün kanama leke olmadı. Sıkı sıkı tutsunlar dört hafta daha devam edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?