- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bişey olmazzzzGünaydın hanımlar bişey danışmak istiyorum acayip deli yatıyorum sürekli dönüyorum yüzüstü falanda bişey olurmuki acaba
Ayy korkuyorum vallahi sabah yatağın başka ucunda buldum kendimihiç bişey olmazzzz
Estrofem,crinone jel,progestan iğne,corasprin, aynen ayrıca vitamin olarak omepa wm ve q10 ve folbiol kullanıyorum.
Hiç bişey olmaz içinizi ferah tutun hatta hamileliğin 18-19 haftasına kadar yüzüstü yatmaktada bi srun yokmşGünaydın hanımlar bişey danışmak istiyorum acayip deli yatıyorum sürekli dönüyorum yüzüstü falanda bişey olurmuki acaba
Degil tabiki olabilir mi oyle biseyalttan muayene tehlikeli değil mi acaba?
Canım teşekkürler bunu nasıl tüketecez peki sulandırıp mi saf haliyle mi içilecek
Bende senin sonucu öğrenmek için topiğe girdim. Hakkından hayırlısı üzülme kelimesi çok saçma geliyor bana. İnşallah tez zamanda rabbim yüzünü güldürsün.Kızlarlan testi maalesef negatif cıktı.umarım sizler olumlu sonuç alırsınız
Kızlarlan testi maalesef negatif cıktı.umarım sizler olumlu sonuç alırsınız
Canımm Allah yardımcımız olsun...şimdi elbet biraz üzüleceksin ama allahtan yine umut heryerini saracak yeni denemende.. inşallah biz de beraber takip ederiz yeni sürecimizi, birlikte alırız güzel haberi..dondurulmuşun var mıydı canım..Kızlarlan testi maalesef negatif cıktı.umarım sizler olumlu sonuç alırsınız
Canım ne desem boş biliyorum ama her serde bir hayr var gönlünü ferah tut lütfen bol bol duaKızlarlan testi maalesef negatif cıktı.umarım sizler olumlu sonuç alırsınız
Idrar da pozitif fln gormus muydunuzKızlarlan testi maalesef negatif cıktı.umarım sizler olumlu sonuç alırsınız
Allah yardımcın olsun canım inşallah çabuk toparlanıp yoluna devam edersin çok zorKızlarlan testi maalesef negatif cıktı.umarım sizler olumlu sonuç alırsınız
Çok zor çünkü canım bu kadar emekten sınra düşmeden kalkamazsın Allah yardım etsinBenim de malasef negatif çıktı ağlamadan duramıyorum gözümden süzülüyor
Rabbim hepimize sabır versin en önemlisi hayırlısını versin canım dua et Rabbim en güzelini vereceği için geciktiriyorBenim de malasef negatif çıktı ağlamadan duramıyorum gözümden süzülüyor