Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Havuç faydasını görmek için mutlaka zeytin yağı takviyesi olması lazım. Suyunu iseniz bile iki damla zeytin yağı damların. Yada rendelerseniz üzerinde zeytin yağı damların kizlarr
Havuç suyuna zeytinyağı damlatmıyordum ama gün içinde mutlaka yarım avokado yiyorum bol zeytinyağlı
Öyle olur mu acaba ? Yarın havuç suyuna da 1-2 damla zeytinyağı damlatırım hem kabızlık içinde iyi gelir

Merhaba canim bende yasadim ayni seyi 3 gün sürdü hemde aferdersiniz parca parça dustu.. büyük ihtimalle ilaclarin etkisiyle rahim kalinlasiyo bir sekilde atılması gerekiyor o sebepledir

Canım 12 -16 arası değerler çıkmıştı benim değerlerim.. inşallah sağlıcakla devam etsin hamileliliğin..

Benim de test günüm perşembe günü çok heyecanlıyım Bende her sabah mutlaka yarım avakado zeytinyağlı yiyorum , ananas yedim başlarda sıkıldım şimdi yemiyorum.Havucu rendelip yedim ,özelliklere kabak çekirdeğini yedim ve bol bol su içiyorum çayı ve kahveyi çok severim ama çayı sadece sabahları ve akşamları 1 bardak içmeye başladım inşallah faydası olmuşturRabbim hepimizin yardımcı olsun

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım

Benimde test günüm perşembe. Hayırlı sonuçlar alalım insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…