- 25 Kasım 2019
- 119
- 154
- 18
- 41
Insallah canım inşallahİnşalah kan testindede görürsün canım iyi düşün kucağına almakta nasip olsun
Havuç faydasını görmek için mutlaka zeytin yağı takviyesi olması lazım. Suyunu iseniz bile iki damla zeytin yağı damların. Yada rendelerseniz üzerinde zeytin yağı damların kizlarrYok gund3 2 tane anca yiyorum.
Ne işe yarıyor ki o yada neye faydası var acaba bişey dedi mi Dr sizeKızlar bana da doktorum gilaburu suyu içmemi söyledi. Transferden sonra ondan içtim bende
Havuç suyuna zeytinyağı damlatmıyordum ama gün içinde mutlaka yarım avokado yiyorum bol zeytinyağlıHavuç faydasını görmek için mutlaka zeytin yağı takviyesi olması lazım. Suyunu iseniz bile iki damla zeytin yağı damların. Yada rendelerseniz üzerinde zeytin yağı damların kizlarr
Merhaba canim bende yasadim ayni seyi 3 gün sürdü hemde aferdersiniz parca parça dustu.. büyük ihtimalle ilaclarin etkisiyle rahim kalinlasiyo bir sekilde atılması gerekiyor o sebepledirHayırlı akşamlar kızlar pozitif alan arkadaşlar rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahben negatif sonucunu pazar günü aldım doktorum ilaçları bırak dedi ve bugün ilaçları bırakalı 3 gün oldu . Bugün içimden siyah siyah tort gelmeye başladı nedenini bilen var mı acaba kahverengi değil siyah yani tortlar Araştırdım ama bir şey bulamadım böyle olan var mı aranızda
Canım 12 -16 arası değerler çıkmıştı benim değerlerim.. inşallah sağlıcakla devam etsin hamileliliğin..Şuan dr.dan dönüyorum
Kese göremedik. Çoook kucük bir sey gördü ama emin olamadı. Cuma günu tekrar gidecem. Transferin 20. Günu değerim 511 di. Yarin yine yaptıracam.hem beta hem de progesteron tahlili yaptiracam. Progesteron kac olmasi konusunda bilgim var mı
Düşük olmasını engelliyor dedi canım , aktarlarda satılıyor , özellikle şekersiz olanından al demişti bana hala devam ediyorumNe işe yarıyor ki o yada neye faydası var acaba bişey dedi mi Dr size
Estrofem,crinone jel,progestan iğne,corasprin,ımpryl vitamin kullanıyorumHangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Gilaburu suyu mu o ne canim tutunmayami yardimciKızlar bana da doktorum gilaburu suyu içmemi söyledi. Transferden sonra ondan içtim bende
Doktorum bana Rahim kasılmalarını önlüyor dedi , tutunmasını şaplıyor ve düşüğü engelliyor dedi . Hatta transferden 1 hafta önce başlatmıştıGilaburu suyu mu o ne canim tutunmayami yardimci
Meyve suyu gibi olan mi canımDüşük olmasını engelliyor dedi canım , aktarlarda satılıyor , özellikle şekersiz olanından al demişti bana hala devam ediyorum
Evet canım fotoğraf atarım şimdiMeyve suyu gibi olan mi canım
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımBenim de test günüm perşembe günü çok heyecanlıyımBende her sabah mutlaka yarım avakado zeytinyağlı yiyorum , ananas yedim başlarda sıkıldım şimdi yemiyorum.Havucu rendelip yedim ,özelliklere kabak çekirdeğini yedim ve bol bol su içiyorum çayı ve kahveyi çok severim ama çayı sadece sabahları ve akşamları 1 bardak içmeye başladım inşallah faydası olmuştur Rabbim hepimizin yardımcı olsun
Nasil tuketoyosun peki canim
Sabah akşam 1 çay bardağı aç tok farketmiyorNasil tuketoyosun peki canim
Benimde test günüm perşembe. Hayırlı sonuçlar alalım insallahhhBenim de test günüm perşembe günü çok heyecanlıyımBende her sabah mutlaka yarım avakado zeytinyağlı yiyorum , ananas yedim başlarda sıkıldım şimdi yemiyorum.Havucu rendelip yedim ,özelliklere kabak çekirdeğini yedim ve bol bol su içiyorum çayı ve kahveyi çok severim ama çayı sadece sabahları ve akşamları 1 bardak içmeye başladım inşallah faydası olmuştur Rabbim hepimizin yardımcı olsun
Genel de 1 ananası 5 dilime bölüyorlar canım her gün 1 dilim ye bir de kivi ye tamam 5 günden fazlasızarar diyebiliyorm benKızlar bana transferden sonra ananas yemem tavsiye edildi. uygulayan ne kadar yendiğini bilen var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?