• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Estrofemi kesebilir canım çünkü kese günü bunu kesen oldu. Biz onikinci haftaya kadar devam edeceğiz. 25. Gün alttan olsa kalpte olurdu canım bence. Çünkü ben iki tanenin kalbini 30. günde duydum seninki tek 25 te görülürdü. Böyle daha hayrına olmuştur belki takılma kalp için hangi gün dedi listeyi yapıyorum şu an bende 😂😂😂 burdan bir defa daha deneyip olmazsa kağıda yazdım onu atacağım diğer topiğe.

Karnımdan baktı. Zaten maksat keseyi görmekti. Haftaya perşembe çağırdı.

5. gün embriyosu muydu?
Evet canim 5. Gün senin?
Işın hanım inşallah sizi başkasıyla karıştırmadım. Gürgan klinik tedavi yerim. Bana protein tozu verilmişti yumurta çok toplanınca onu da içemedim 🙈
Evet evet doğru canım gürgan benimde sizin kaçında yapılmıştı? Testi kaç gün sonra yaptırdınız ? Ay onu bana da verdiler 350 tl olunca almadık biz 😂

Bana da bugün doktorumun hemşiresi haftaya kalp atışını duyduktan sonra haber vermemi istedi. Bazı ilaçları kesecez dedi😳 merak ediyorum hangileri kesecek.
Bide benim aklıma takıldı Altan muayene olsaydım acaba yolk sac görünür müydü? Bitmiyor endişe 🤷‍♀️
Benim 4+5 te görmüştü cnm yolk u
5+5 te de kalp atışı
Ama alttan ikiside
Karindan fark ediyor endise edecek bisey yok

Kızlar benımde yarın test günüm. son bir iki gündğr ara ara adet agrım oluyor. ümitliydim nedense bugün ümitsizlik çöktü bana. dualarınıza ihtiyacım var. allah isteyen herkese çocuk versin .
korkma canim benimde adet gununde agrilar oldu ama ilaclar zaten engelliyormus insallah yarin guzel haberle gel duamdasin cnm :KK200:

Ama artık Karnım süzgeçe benziyor heryerim kan içinde kalıyor kan sulandiricilardan
Canım Sağ kol, sol kol, göbek sol, göbek sağ olarak yaptır böylece 4 yerden yapılınca sıkıntı olmuyor. Ben sadece kollardan yaptırıyorum artık göbeğime kıyamıyorum artık gonal f merionallerden sonra bıktım ve psikolojik olarak sanki kendimi sıkıp embriyoya zarar vereceğim diye yaptırmıyorum göbekten.

Canım Sağ kol, sol kol, göbek sol, göbek sağ olarak yaptır böylece 4 yerden yapılınca sıkıntı olmuyor. Ben sadece kollardan yaptırıyorum artık göbeğime kıyamıyorum artık gonal f merionallerden sonra bıktım ve psikolojik olarak sanki kendimi sıkıp embriyoya zarar vereceğim diye yaptırmıyorum göbekten.
Pzotif sonuç alırsam ben de koldan devam edeceğim şimdi alıştım artık 🙏

Bizim hastane aynı arkadaşla ben pozitif ile aynen o saydıklarına devam ediyorum benim sadece tozum yok 😂😂 ama şükür 7+3 bitecek bugün kanama leke olmadı. Sıkı sıkı tutsunlar dört hafta daha devam edeceğiz 🙏
Bana baya az vermişler O zaman progestan bile zor vajinadan :) Allah sağlıkla deva ettirsin bizede güzel sonuçlar nasip etsin

Back