- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
İkimizde güzel haber verelim inşallah minnoşlar bizimledirBenimde test günüm 5i çok heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkimizde güzel haber verelim inşallah minnoşlar bizimledirBenimde test günüm 5i çok heyecanlı
Senin çokmuş ya ben progestan fitil coraspirin bide folik asit okdar neden acabaO ooooo ilac benden sorulur estrofem 3 crino jel 2 coraspin 1 oksapar igne 1 prolutex iğne 1 folbiol 1 bir de vakit buldukça probiyotik toz yiyorum sen?
Hiç bilmiyrm canım Dr ne dediyse onu kullaniyrm inş sonu güzel olsunSenin çokmuş ya ben progestan fitil coraspirin bide folik asit okdar neden acaba
canım muayene üstten mi oldu ?Rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Bugün kesemizi gördük Allahın izniyle haftaya kalp
Ben canim gecen ay rahim kalinligi yuksek oldugu icin transfer iptal olduKızlar aranızda transfer hazırlanırken transferi ertelenip ilaçları bırakan oldumu bişey sorcam da?
tamamen aynı durumdayım. ama bel agrısı yok. göğüsler zaten tedavi baslayalıberi aynı hassasiyette.mrb arkadaşlar hamiş olanın arkadaşlarımı tebrik ediyorum dilerim rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder benim yarın test günüm benim için de dua eder misiniz hayırlı sonuç alayım bekleyen arkadaşlar da dahil adet günüm iki gün geçti umarım bu iyiye işarettir ağrılarım oluyor evet ara ara kasıkbel ağrısı göğüslerime dokunamıyorum bile dua edin nolur
yaaa çok teşekkür ederim umarım bende senın gibi pozitif alırım.Bana da öyle oldu zaman yaklaştıkça negatife kendimi hazırladım bugün kan verdim pozitif sonuç aldım çok şükürler olsun sıkma kendini bol dua et iyi haberlerini bekliyoruz
yok test yapmadım. tuttum kendımı. benımde ıkı gun gectı adetım. ilaçlara devam ettıkce adet olmuyoruz sanırımcnm yarın bende vericem kanı test günüm hayırlı haberler alırız inşallah benim adetim 2 gün geçti sancılar ağrılar ara ara bende de oluyor bakalım nasip hiç test yaptın mı
Yok gund3 2 tane anca yiyorum.Görürüz herhalde ama 1 bardak için 6-7 tane havuç gidiyor o kadar yiyebiliyor musun ?
ah ahh sorma. sizin kacıncı gün inşallah sizde pozitif alırsınız.O ağrı hepimizin korkulu rüyası hiç üzme canını arkdasim herkesin aynı olmaz
Bizim hastane aynı arkadaşla ben pozitif ile aynen o saydıklarına devam ediyorum benim sadece tozum yok ama şükür 7+3 bitecek bugün kanama leke olmadı. Sıkı sıkı tutsunlar dört hafta daha devam edeceğizSenin çokmuş ya ben progestan fitil coraspirin bide folik asit okdar neden acaba
20 kasım aksam 5 te traneferim oldu canım bugün tam 6 gün tamamlandıah ahh sorma. sizin kacıncı gün inşallah sizde pozitif alırsınız.
5. gün embriyosu muydu?20 kasım aksam 5 te traneferim oldu canım bugün tam 6 gün tamamlandı
canım muayene üstten mi oldu ?
hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere de inşallah amin...
Yaa ben aşırı zayıfim diye vermişti Dr baya da bunyem kötü o yüzden kullanıyorum sizin Dr nuz kimdi?Bizim hastane aynı arkadaşla ben pozitif ile aynen o saydıklarına devam ediyorum benim sadece tozum yok ama şükür 7+3 bitecek bugün kanama leke olmadı. Sıkı sıkı tutsunlar dört hafta daha devam edeceğiz
ay inşallah canım benim ya doktorlar alttan da bakayım demiyor değil mi canım birkaç doktor altan muayene eden de varmış da ondan soruyorum ..Darısı sana bekleyen herkese ❤
Evet karnımdan baktı.
Bizim hastane aynı arkadaşla ben pozitif ile aynen o saydıklarına devam ediyorum benim sadece tozum yok ama şükür 7+3 bitecek bugün kanama leke olmadı. Sıkı sıkı tutsunlar dört hafta daha devam edeceğiz
Işın hanım inşallah sizi başkasıyla karıştırmadım. Gürgan klinik tedavi yerim. Bana protein tozu verilmişti yumurta çok toplanınca onu da içemedimYaa ben aşırı zayıfim diye vermişti Dr baya da bunyem kötü o yüzden kullanıyorum sizin Dr nuz kimdi?
ay inşallah canım benim ya doktorlar alttan da bakayım demiyor değil mi canım birkaç doktor altan muayene eden de varmış da ondan soruyorum ..
benim de yarın kontrol var bakalm opu tarihi verecek mş
Estrofemi kesebilir canım çünkü kese günü bunu kesen oldu. Biz onikinci haftaya kadar devam edeceğiz. 25. Gün alttan olsa kalpte olurdu canım bence. Çünkü ben iki tanenin kalbini 30. günde duydum seninki tek 25 te görülürdü. Böyle daha hayrına olmuştur belki takılma kalp için hangi gün dedi listeyi yapıyorum şu an bende burdan bir defa daha deneyip olmazsa kağıda yazdım onu atacağım diğer topiğe.Bana da bugün doktorumun hemşiresi haftaya kalp atışını duyduktan sonra haber vermemi istedi. Bazı ilaçları kesecez dedi merak ediyorum hangileri kesecek.
Bide benim aklıma takıldı Altan muayene olsaydım acaba yolk sac görünür müydü? Bitmiyor endişe