• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

mrb arkadaşlar hamiş olanın arkadaşlarımı tebrik ediyorum dilerim rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder benim yarın test günüm benim için de dua eder misiniz hayırlı sonuç alayım bekleyen arkadaşlar da dahil adet günüm iki gün geçti umarım bu iyiye işarettir ağrılarım oluyor evet ara ara kasıkbel ağrısı göğüslerime dokunamıyorum bile dua edin nolur
tamamen aynı durumdayım. ama bel agrısı yok. göğüsler zaten tedavi baslayalıberi aynı hassasiyette.

cnm yarın bende vericem kanı test günüm hayırlı haberler alırız inşallah benim adetim 2 gün geçti sancılar ağrılar ara ara bende de oluyor bakalım nasip hiç test yaptın mı
yok test yapmadım. tuttum kendımı. benımde ıkı gun gectı adetım. ilaçlara devam ettıkce adet olmuyoruz sanırım

Senin çokmuş ya ben progestan fitil coraspirin bide folik asit okdar neden acaba
Bizim hastane aynı arkadaşla ben pozitif ile aynen o saydıklarına devam ediyorum benim sadece tozum yok 😂😂 ama şükür 7+3 bitecek bugün kanama leke olmadı. Sıkı sıkı tutsunlar dört hafta daha devam edeceğiz 🙏

Bizim hastane aynı arkadaşla ben pozitif ile aynen o saydıklarına devam ediyorum benim sadece tozum yok 😂😂 ama şükür 7+3 bitecek bugün kanama leke olmadı. Sıkı sıkı tutsunlar dört hafta daha devam edeceğiz 🙏
Yaa ben aşırı zayıfim diye vermişti Dr baya da bunyem kötü o yüzden kullanıyorum sizin Dr nuz kimdi?

Darısı sana bekleyen herkese ❤
Evet karnımdan baktı.
ay inşallah canım benim ya doktorlar alttan da bakayım demiyor değil mi canım birkaç doktor altan muayene eden de varmış da ondan soruyorum ..
benim de yarın kontrol var bakalm opu tarihi verecek mş

Bana da bugün doktorumun hemşiresi haftaya kalp atışını duyduktan sonra haber vermemi istedi. Bazı ilaçları kesecez dedi😳 merak ediyorum hangileri kesecek.
Bide benim aklıma takıldı Altan muayene olsaydım acaba yolk sac görünür müydü? Bitmiyor endişe 🤷‍♀️

Yaa ben aşırı zayıfim diye vermişti Dr baya da bunyem kötü o yüzden kullanıyorum sizin Dr nuz kimdi?
Işın hanım inşallah sizi başkasıyla karıştırmadım. Gürgan klinik tedavi yerim. Bana protein tozu verilmişti yumurta çok toplanınca onu da içemedim 🙈

ay inşallah canım benim ya doktorlar alttan da bakayım demiyor değil mi canım birkaç doktor altan muayene eden de varmış da ondan soruyorum ..
benim de yarın kontrol var bakalm opu tarihi verecek mş

Erken gidersen Altan bakar çünkü üsten görünmez. Ama Altan bakmanın da zararı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İçini ferah tut bunlar takılacak şeyler değil. Bebeklerimiz iyi olsunda biz nelere katlanıyoruz.
Hayırlısıyla inşallah yumurtaların toplanır ve sağlıklı embriyolarin oluşur ❤️

Bana da bugün doktorumun hemşiresi haftaya kalp atışını duyduktan sonra haber vermemi istedi. Bazı ilaçları kesecez dedi😳 merak ediyorum hangileri kesecek.
Bide benim aklıma takıldı Altan muayene olsaydım acaba yolk sac görünür müydü? Bitmiyor endişe 🤷‍♀️
Estrofemi kesebilir canım çünkü kese günü bunu kesen oldu. Biz onikinci haftaya kadar devam edeceğiz. 25. Gün alttan olsa kalpte olurdu canım bence. Çünkü ben iki tanenin kalbini 30. günde duydum seninki tek 25 te görülürdü. Böyle daha hayrına olmuştur belki takılma kalp için hangi gün dedi listeyi yapıyorum şu an bende 😂😂😂 burdan bir defa daha deneyip olmazsa kağıda yazdım onu atacağım diğer topiğe.

Back