Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

6 haftadan sonra benim bulantılarım başladı ama hiç kusmadım çok şükür Tabii bulanması da daha zor hele dün akşam berbatım yani oğlum da hiç olmamıştı her hamilelik farklı gerçekten

Bana esim her gun bir tamak kadar dilimliyor.bence ne kadr yersen zarari olmaz cunki doktorlar bu donemde bol bol meyve yememizi onerdiklerine gore
Ben her gün bir dilim yiyorum. 1 Parmak kadar dilimlenmiş hazır pakette satılıyor ya onlardan 1 lim her gün. Birde havuç suyu sıkıyorum bir bardak. İnşallah faydasını görürüz

Ben bugün keseyi gördüm hala birsey yok
Bende belirti olmadığı için emin olamıyorum. Önceden hamile kaldığımda transferden 2-3 gün sonra (düşük ve kimyasal olduğunda) her ikisinde de bol uyku, koku hassasiyeti, gögüslerde şişkinlik hassasiyet ve duygusallık oluyordu hemen. Bu defa yok sadece kasığımda kaşıntı gibi bir his var

Ben her gün bir dilim yiyorum. 1 Parmak kadar dilimlenmiş hazır pakette satılıyor ya onlardan 1 lim her gün. Birde havuç suyu sıkıyorum bir bardak. İnşallah faydasını görürüz
Ya ben direk 1 havuc yiyorum ins o sekilde de faydasini goruruz

Diyorlar zaten belirti aramamak lazımmış bazen ilaçlar yüzünden belirti benzeri şeyler olabiliyormuş. Çok sevindim darısı başımıza maşallah
Hanımlar hiç mi adet ağrısı gibi ağrınız yok ya belirti olarak korkmaya başladım bnm ara ara oluyor tutmadı mı benim minnoş acaba

kizlar selam herkese

cift embriyo transferinde embriyonun biri kaybedilirse kanama olur mu?

bana kasimin basinda cift embriyo transfer edildi , kan pozitifti
Gecen persembe cok hafif bir kanama oldu sonra durdu
Baya endise ediyorum
Kontrolum de yarin

yasayan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…