Hakkımızda hayırlısı du bakalım ben de çok merak ediyorum ikizler mi diye keseden önce öğrenemeyeceğim .birkaç yabancı makale okudum deminden beri orda daha ayrıntılı anlatıyor keselerin gelişimi de senkronize olmalıymış falan filanCanım içim rahatladı valla inşallah seninkiler ikizdir
Hala ara ara adet ağrısı cekiyorum hic merak etmeHanımlar hiç mi adet ağrısı gibi ağrınız yok ya belirti olarak korkmaya başladım bnm ara ara oluyor tutmadı mı benim minnoş acaba
Korktum bende transfer olduğum gündem beri var ağrı çünkü inşallah güzel olur sonuHala ara ara adet ağrısı cekiyorum hic merak etme
Hadi gözümüz aydın olsun. İnşallah ben de görebilirim keseciğimi...
Kızlar bana transferden sonra ananas yemem tavsiye edildi. uygulayan ne kadar yendiğini bilen var mıı
Bende belirti olmadığı için emin olamıyorum. Önceden hamile kaldığımda transferden 2-3 gün sonra (düşük ve kimyasal olduğunda) her ikisinde de bol uyku, koku hassasiyeti, gögüslerde şişkinlik hassasiyet ve duygusallık oluyordu hemen. Bu defa yok sadece kasığımda kaşıntı gibi bir his var
Hadi inşallah kandada görürsün pozitifi de. Bizede dua edin. Benim adet öncesi gibi akıntım var ara ara sancım var bugün 4. gün. Pazar günü olmam gerekiyor normalde. Adet dönemimden tek farkım normalde göğüslerim çok acır şişer adet öncesi. Şuanda göğüslerimde hiçbişey yok.Slm kızlar 8. Gün bugün cook silik bi cizgi teste gördüm.
Şuan dr.dan dönüyorumInsallah cnm nezaman gidiyorsun? Tekrar kan vermen gerekmedi galiba
İnşalah kan testindede görürsün canım iyi düşün kucağına almakta nasip olsunKan testine 2 Gün kaldi
Canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahŞuan dr.dan dönüyorum
Kese göremedik. Çoook kucük bir sey gördü ama emin olamadı. Cuma günu tekrar gidecem. Transferin 20. Günu değerim 511 di. Yarin yine yaptıracam.hem beta hem de progesteron tahlili yaptiracam. Progesteron kac olmasi konusunda bilgim var mı
Şuan dr.dan dönüyorum
Kese göremedik. Çoook kucük bir sey gördü ama emin olamadı. Cuma günu tekrar gidecem. Transferin 20. Günu değerim 511 di. Yarin yine yaptıracam.hem beta hem de progesteron tahlili yaptiracam. Progesteron kac olmasi konusunda bilgim var mı
Benim inanılmaz sancılarım var tam adet gibi Ben çok sancılı olurum zaten şimdi de öyle korkuyorum o yüzden çokHanımlar hiç mi adet ağrısı gibi ağrınız yok ya belirti olarak korkmaya başladım bnm ara ara oluyor tutmadı mı benim minnoş acaba
Benim bu şekilde oldu canım ?Kızlar aranızda transfer hazırlanırken transferi ertelenip ilaçları bırakan oldumu bişey sorcam da?
Şuan dr.dan dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?