Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım içim rahatladı valla inşallah seninkiler ikizdir
Hakkımızda hayırlısı du bakalım ben de çok merak ediyorum ikizler mi diye keseden önce öğrenemeyeceğim .birkaç yabancı makale okudum deminden beri orda daha ayrıntılı anlatıyor keselerin gelişimi de senkronize olmalıymış falan filan

Kızlar bana transferden sonra ananas yemem tavsiye edildi. uygulayan ne kadar yendiğini bilen var mıı

Ben ilk 3 gün günde 2 3 dilim kadar yedim sonra çok üstüne düşmedim. Ayrıca kabak çekirdeği bir avuç kadar da tavsiye ediliyor

Herkesin belirtileri farklı tabi. Benim de oğlumda transferin 7.günü kasığım da batma oluyordu ve uzun süre devam etmişti diye hatırlıyorum. Şimdiki belirti vermedi daha bekliyoruz. Ben bir yerde okumuştum kalp atışı başlayınca belirtiler kendini gösterir diye.

Merhaba arkadaslar 23 kasımda rosi ile transferim oldu 2 adet embriyo.yuklendi ama ayın 25 de kanamam oldu çok korktum bana kan sulandırıcı iğneyi bırak gerektiğini söylediler ben dr görünmek istedim.ultrasonla baktı herhangi i sorun görünmüyo endometrium güzel dedi yumurtaları buymuş o da baskı yapabilir bol su iç sol tarafına yat dedi kanamam durdu böyle olup hamile kalanız oldu mu acaba

Slm kızlar 8. Gün bugün cook silik bi cizgi teste gördüm.
Hadi inşallah kandada görürsün pozitifi de. Bizede dua edin. Benim adet öncesi gibi akıntım var ara ara sancım var bugün 4. gün. Pazar günü olmam gerekiyor normalde. Adet dönemimden tek farkım normalde göğüslerim çok acır şişer adet öncesi. Şuanda göğüslerimde hiçbişey yok.

Kızlar doktordan yeni geldim kese çok küçük dediler
Beta hcg değerim
22 Kasım 593.1
26 kasım 1591
Lütfen bilgi verin içim rahatlasın mı endişe mi edeyim

Insallah cnm nezaman gidiyorsun? Tekrar kan vermen gerekmedi galiba
Şuan dr.dan dönüyorum
Kese göremedik. Çoook kucük bir sey gördü ama emin olamadı. Cuma günu tekrar gidecem. Transferin 20. Günu değerim 511 di. Yarin yine yaptıracam.hem beta hem de progesteron tahlili yaptiracam. Progesteron kac olmasi konusunda bilgim var mı

Kızlar aranızda transfer hazırlanırken transferi ertelenip ilaçları bırakan oldumu bişey sorcam da?

Canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
60.00 ng/ml çıkmıştı çok iyi demişlerdi

mrb arkadaşlar hamiş olanın arkadaşlarımı tebrik ediyorum dilerim rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder benim yarın test günüm benim için de dua eder misiniz hayırlı sonuç alayım bekleyen arkadaşlar da dahil adet günüm iki gün geçti umarım bu iyiye işarettir ağrılarım oluyor evet ara ara kasıkbel ağrısı göğüslerime dokunamıyorum bile dua edin nolur

Malesef bilgim yok. Ama ben inanıyorum sneın minik sadece geç yerleşti yoksa o seninle

Altan mi muayene oldun? Bide bugün transfer günü hariç 24.gunu 20.gunu betaHCG 511 ise 24.gun 2bin olacak 3yukari 5 aşağı. BetaHCG 3bin iken karnından kese görünür içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…