Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm ya. Hayırlısıyla bekliycez.Tebrikler canim 9 gunku daha koyu yani ilac etkisi olsa siliklesirdi koyulasmazdi
Önce 65 çıktı sonra düştü artık bende cesaret edemiyorumBen o kadarına cesaret edemem imkansız onda sonuç neydi
Aminnnnn❤Rabbim biz anne adaylarına ve hamile olan annelere öncelikle hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim sağlıklı ve sıhhatli eksiksiz noksansız eli ayağı düzgün zeka problemi olmayan gözleri gören dili konuşan kulakları duyan elleri ayakları tutan evlat nasip etsin.
Hayırlı olsun çok sevindim sizin için darısı başımıza inşallahRabbim bekleyen herkese nasip etsin. Bugün kesemizi gördük Allahın izniyle haftaya kalp
Hayırlı olsun çok sevindim sizin için darısı başımıza inşallah
Canım darısı başımıza inşallah cok sevindimRabbim bekleyen herkese nasip etsin. Bugün kesemizi gördük Allahın izniyle haftaya kalp
Yadee cnm gözünüz aydın çok sevindim
Canım darısı başımıza inşallah cok sevindim❤
Sağol bende senin için çok sevindim .darısı bizim başımıza keseyi ve kalp atışını da duyarız hepimiz ağrısız sızısı Allah in izniyle
Kızlar , Allah hepinizden razı olsun Dualarınız yetişti Sonucum 304
Hemşireye sordun 2si de tuttu mu diye ?şimdi bilemeyiz dediler
Buna da çok şükür Allah bekleyen herkese nasip Etsin
Gözün aydın canım. Artarak sağlıkla katlansın değerin. İnşallah bende yaşayabilirim bu duyguyu kaldı 2 gün. Rabbim bekleyenlerimizin hepsine nasip etsinKızlar , Allah hepinizden razı olsun Dualarınız yetişti Sonucum 304
Hemşireye sordun 2si de tuttu mu diye ?şimdi bilemeyiz dediler
Buna da çok şükür Allah bekleyen herkese nasip Etsin
Doğru görüyorsun cnm. kaçıncı günündü
Kozlar ben yanlış görmüyorum dimi