- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana esim her gun bir tamak kadar dilimliyor.bence ne kadr yersen zarari olmaz cunki doktorlar bu donemde bol bol meyve yememizi onerdiklerine goreKızlar bana transferden sonra ananas yemem tavsiye edildi. uygulayan ne kadar yendiğini bilen var mıı
fazla yendiğinde rahim kasılmasını arttırıyo diye okudum günde 2 dilim yiyeyim bariBana esim her gun bir tamak kadar dilimliyor.bence ne kadr yersen zarari olmaz cunki doktorlar bu donemde bol bol meyve yememizi onerdiklerine gore
Diyorlar zaten belirti aramamak lazımmış bazen ilaçlar yüzünden belirti benzeri şeyler olabiliyormuş. Çok sevindim darısı başımıza maşallahHiç yok canım sadece transferden sonraki gün belim ve kasığım ağrıdı birazcık oda geçti 1/2 saate hala daha yok
Ben her gün bir dilim yiyorum. 1 Parmak kadar dilimlenmiş hazır pakette satılıyor ya onlardan 1 lim her gün. Birde havuç suyu sıkıyorum bir bardak. İnşallah faydasını görürüzBana esim her gun bir tamak kadar dilimliyor.bence ne kadr yersen zarari olmaz cunki doktorlar bu donemde bol bol meyve yememizi onerdiklerine gore
Bende belirti olmadığı için emin olamıyorum. Önceden hamile kaldığımda transferden 2-3 gün sonra (düşük ve kimyasal olduğunda) her ikisinde de bol uyku, koku hassasiyeti, gögüslerde şişkinlik hassasiyet ve duygusallık oluyordu hemen. Bu defa yok sadece kasığımda kaşıntı gibi bir his varBen bugün keseyi gördüm hala birsey yok
Kaçıncı gündü canım hayırlı olsunKızlar , Allah hepinizden razı olsun Dualarınız yetişti Sonucum 304
Hemşireye sordun 2si de tuttu mu diye ?şimdi bilemeyiz dediler
Buna da çok şükür Allah bekleyen herkese nasip Etsin
Bilmiyorum o kadr aksam dan aksama yiyorum benfazla yendiğinde rahim kasılmasını arttırıyo diye okudum günde 2 dilim yiyeyim bari
Bende hergğn 1 dilim yiyorum canım inşallah şifa olur bizeKızlar bana transferden sonra ananas yemem tavsiye edildi. uygulayan ne kadar yendiğini bilen var mıı
Ya ben direk 1 havuc yiyorum ins o sekilde de faydasini goruruzBen her gün bir dilim yiyorum. 1 Parmak kadar dilimlenmiş hazır pakette satılıyor ya onlardan 1 lim her gün. Birde havuç suyu sıkıyorum bir bardak. İnşallah faydasını görürüz
Hanımlar hiç mi adet ağrısı gibi ağrınız yok ya belirti olarak korkmaya başladım bnm ara ara oluyor tutmadı mı benim minnoş acabaDiyorlar zaten belirti aramamak lazımmış bazen ilaçlar yüzünden belirti benzeri şeyler olabiliyormuş. Çok sevindim darısı başımıza maşallah
ARO ... Bugün , transfer günü hariç 10. GünKaçıncı gündü canım hayırlı olsun
Evet 8. Günden itibaren benim öyle geliyor bugün pozitif aldım Rabbimin lütfüyle korkma yani tatlışYaa kızlar sizinde jel yaptıktan sonra kahverengi olarak geri geliyor mu
Canım içim rahatladı valla inşallah seninkiler ikizdirEvet 8. Günden itibaren benim öyle geliyor bugün pozitif aldım Rabbimin lütfüyle korkma yani tatlış
Hanımlar hiç mi adet ağrısı gibi ağrınız yok ya belirti olarak korkmaya başladım bnm ara ara oluyor tutmadı mı benim minnoş acaba
Sevindim canım sağol o zaman normal olabilir yani seninkide sağlıklıdır inşallahvalla benim alt karnim ara ara regl agrisi gibi surekli agridi hala da agriyor gunde birkac saat
Sorun oldugunu sanmiyorum