• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar bana da doktorum gilaburu suyu içmemi söyledi. Transferden sonra ondan içtim bende

Canım evham yapma az sabret takmamaya çalış , oyalanacak birşeyler bul kendine . Sürekli akılda olunca insan ister istemez takıyor
Ben bugün avm ye gittim elim karnımda saçma sapan dolandım hiç aklımdan çıkmiyor valla benim nasıl takmicam anlamadim

Hayırlı akşamlar kızlar pozitif alan arkadaşlar rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 ben negatif sonucunu pazar günü aldım doktorum ilaçları bırak dedi ve bugün ilaçları bırakalı 3 gün oldu . Bugün içimden siyah siyah tort gelmeye başladı nedenini bilen var mı acaba kahverengi değil siyah yani tortlar 🤦🏼‍♀️ Araştırdım ama bir şey bulamadım böyle olan var mı aranızda

Ben ilk 3 gün günde 2 3 dilim kadar yedim sonra çok üstüne düşmedim. Ayrıca kabak çekirdeği bir avuç kadar da tavsiye ediliyor 😉

Herkesin belirtileri farklı tabi. Benim de oğlumda transferin 7.günü kasığım da batma oluyordu ve uzun süre devam etmişti diye hatırlıyorum. Şimdiki belirti vermedi daha bekliyoruz. Ben bir yerde okumuştum kalp atışı başlayınca belirtiler kendini gösterir diye.
Amin 🙏 batma dediğin kaşıntı karıncalanma gibi bir şey mi ? Benim karıncalanma gibi gıdıklanıyorum sanki ☺️☺️

Canım evham yapma az sabret takmamaya çalış , oyalanacak birşeyler bul kendine . Sürekli akılda olunca insan ister istemez takıyor
Ben bugün avm ye gittim elim karnımda saçma sapan dolandım hiç aklımdan çıkmiyor valla benim nasıl takmicam ki

Şuan dr.dan dönüyorum
Kese göremedik. Çoook kucük bir sey gördü ama emin olamadı. Cuma günu tekrar gidecem. Transferin 20. Günu değerim 511 di. Yarin yine yaptıracam.hem beta hem de progesteron tahlili yaptiracam. Progesteron kac olmasi konusunda bilgim var mı
Canım beta 1000 i geçince kese görülüyormuş

Hayırlı akşamlar kızlar pozitif alan arkadaşlar rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 ben negatif sonucunu pazar günü aldım doktorum ilaçları bırak dedi ve bugün ilaçları bırakalı 3 gün oldu . Bugün içimden siyah siyah tort gelmeye başladı nedenini bilen var mı acaba kahverengi değil siyah yani tortlar 🤦🏼‍♀️ Araştırdım ama bir şey bulamadım böyle olan var mı aranızda
Adetin sökülecek muhtemelen yavas yavas gelecektir sonuçta o kadar islem igne ilac kolay degil

Benim transferim 20 kasımdı çok korkuyorum o yüzden cumartesi sabaha kendmi sabretmeye çalışıyorum ama Dr pazartesi dedi amin canım inş
Bende 23. De canım 5 Aralık test günüm evet bende öyle erken yaptırmam inşallah kullandığın ilaç var mı

Çok haklısın canım ama gelde bana anlat :) adet ağrısı olunca korkuyorum bide herkes belirti yok yazınca daha çok düşünüyorum

Kızlar benımde yarın test günüm. son bir iki gündğr ara ara adet agrım oluyor. ümitliydim nedense bugün ümitsizlik çöktü bana. dualarınıza ihtiyacım var. allah isteyen herkese çocuk versin .
Kızlar benımde yarın test günüm. son bir iki gündğr ara ara adet agrım oluyor. ümitliydim nedense bugün ümitsizlik çöktü bana. dualarınıza ihtiyacım var. allah isteyen herkese çocuk versin .
Bana da öyle oldu zaman yaklaştıkça negatife kendimi hazırladım bugün kan verdim pozitif sonuç aldım çok şükürler olsun sıkma kendini bol dua et iyi haberlerini bekliyoruz

cnm yarın bende vericem kanı test günüm hayırlı haberler alırız inşallah benim adetim 2 gün geçti sancılar ağrılar ara ara bende de oluyor bakalım nasip hiç test yaptın mı

Back