- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Yaa işte benmde aynen öyle inşalalh bebiştendir yavrularımız bizimledir canım ne zaman test yapacaksınBenim inanılmaz sancılarım var tam adet gibi Ben çok sancılı olurum zaten şimdi de öyle korkuyorum o yüzden çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa işte benmde aynen öyle inşalalh bebiştendir yavrularımız bizimledir canım ne zaman test yapacaksınBenim inanılmaz sancılarım var tam adet gibi Ben çok sancılı olurum zaten şimdi de öyle korkuyorum o yüzden çok
Benim transferim 20 kasımdı çok korkuyorum o yüzden cumartesi sabaha kendmi sabretmeye çalışıyorum ama Dr pazartesi dedi amin canım inşYaa işte benmde aynen öyle inşalalh bebiştendir yavrularımız bizimledir canım ne zaman test yapacaksın
Yaa işte benmde aynen öyle inşalalh bebiştendir yavrularımız bizimledir canım ne zaman test yapacaksın
Görürüz herhalde ama 1 bardak için 6-7 tane havuç gidiyor o kadar yiyebiliyor musun ?Ya ben direk 1 havuc yiyorum ins o sekilde de faydasini goruruz
Ben bugün avm ye gittim elim karnımda saçma sapan dolandım hiç aklımdan çıkmiyor valla benim nasıl takmicam anlamadimCanım evham yapma az sabret takmamaya çalış , oyalanacak birşeyler bul kendine . Sürekli akılda olunca insan ister istemez takıyor
Amin batma dediğin kaşıntı karıncalanma gibi bir şey mi ? Benim karıncalanma gibi gıdıklanıyorum sankiBen ilk 3 gün günde 2 3 dilim kadar yedim sonra çok üstüne düşmedim. Ayrıca kabak çekirdeği bir avuç kadar da tavsiye ediliyor
Herkesin belirtileri farklı tabi. Benim de oğlumda transferin 7.günü kasığım da batma oluyordu ve uzun süre devam etmişti diye hatırlıyorum. Şimdiki belirti vermedi daha bekliyoruz. Ben bir yerde okumuştum kalp atışı başlayınca belirtiler kendini gösterir diye.
Ben bugün avm ye gittim elim karnımda saçma sapan dolandım hiç aklımdan çıkmiyor valla benim nasıl takmicam kiCanım evham yapma az sabret takmamaya çalış , oyalanacak birşeyler bul kendine . Sürekli akılda olunca insan ister istemez takıyor
Canım beta 1000 i geçince kese görülüyormuşŞuan dr.dan dönüyorum
Kese göremedik. Çoook kucük bir sey gördü ama emin olamadı. Cuma günu tekrar gidecem. Transferin 20. Günu değerim 511 di. Yarin yine yaptıracam.hem beta hem de progesteron tahlili yaptiracam. Progesteron kac olmasi konusunda bilgim var mı
Amin batma dediğin kaşıntı karıncalanma gibi bir şey mi ? Benim karıncalanma gibi gıdıklanıyorum sanki ☺☺
Adetin sökülecek muhtemelen yavas yavas gelecektir sonuçta o kadar islem igne ilac kolay degilHayırlı akşamlar kızlar pozitif alan arkadaşlar rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben negatif sonucunu pazar günü aldım doktorum ilaçları bırak dedi ve bugün ilaçları bırakalı 3 gün oldu . Bugün içimden siyah siyah tort gelmeye başladı nedenini bilen var mı acaba kahverengi değil siyah yani tortlar Araştırdım ama bir şey bulamadım böyle olan var mı aranızda
Bende 23. De canım 5 Aralık test günüm evet bende öyle erken yaptırmam inşallah kullandığın ilaç var mıBenim transferim 20 kasımdı çok korkuyorum o yüzden cumartesi sabaha kendmi sabretmeye çalışıyorum ama Dr pazartesi dedi amin canım inş
Çok haklısın canım ama gelde bana anlat :) adet ağrısı olunca korkuyorum bide herkes belirti yok yazınca daha çok düşünüyorumCanım evham yapma az sabret takmamaya çalış , oyalanacak birşeyler bul kendine . Sürekli akılda olunca insan ister istemez takıyor
Benimde test günüm 5i çok heyecanlıBende 23. De canım 5 Aralık test günüm evet bende öyle erken yaptırmam inşallah kullandığın ilaç var mı
O ooooo ilac benden sorulur estrofem 3 crino jel 2 coraspin 1 oksapar igne 1 prolutex iğne 1 folbiol 1 bir de vakit buldukça probiyotik toz yiyorum sen?Bende 23. De canım 5 Aralık test günüm evet bende öyle erken yaptırmam inşallah kullandığın ilaç var mı
O ağrı hepimizin korkulu rüyası hiç üzme canını arkdasim herkesin aynı olmazKızlar benımde yarın test günüm. son bir iki gündğr ara ara adet agrım oluyor. ümitliydim nedense bugün ümitsizlik çöktü bana. dualarınıza ihtiyacım var. allah isteyen herkese çocuk versin .
Kızlar benımde yarın test günüm. son bir iki gündğr ara ara adet agrım oluyor. ümitliydim nedense bugün ümitsizlik çöktü bana. dualarınıza ihtiyacım var. allah isteyen herkese çocuk versin .
Bana da öyle oldu zaman yaklaştıkça negatife kendimi hazırladım bugün kan verdim pozitif sonuç aldım çok şükürler olsun sıkma kendini bol dua et iyi haberlerini bekliyoruzKızlar benımde yarın test günüm. son bir iki gündğr ara ara adet agrım oluyor. ümitliydim nedense bugün ümitsizlik çöktü bana. dualarınıza ihtiyacım var. allah isteyen herkese çocuk versin .
cnm yarın bende vericem kanı test günüm hayırlı haberler alırız inşallah benim adetim 2 gün geçti sancılar ağrılar ara ara bende de oluyor bakalım nasip hiç test yaptın mıKızlar benımde yarın test günüm. son bir iki gündğr ara ara adet agrım oluyor. ümitliydim nedense bugün ümitsizlik çöktü bana. dualarınıza ihtiyacım var. allah isteyen herkese çocuk versin .