8. Günümdü bugün canımDoğru görüyorsun cnm.kaçıncı günündü
Rabbim sonuca erdirsin inşalllahhhh. Sağlıkla artsın.
Tebrik ederim canım benimde 10.gün 344 12.gün 812 oldu artık test gerek yok dedi ama keseyi görmeden kalp atışı duymadan sevinmiyorum . Bana da hemşire eğer bir tane ise çok iyi tutundu yada ikiz dedi allahım hayırlısı nese o olsun diyorum günler geçmiyor çok az bel ağrım var göğüslerimde hiç hassasiyet yok sadece biraz büyüdü. Allahım tamamını erdirsin inşallah. 2 yada 3 hafta sonra gel dediler bana çok uzun geliyor henüz ne yapacağıma karar veremedim.Kızlar , Allah hepinizden razı olsun Dualarınız yetişti Sonucum 304
Hemşireye sordun 2si de tuttu mu diye ?şimdi bilemeyiz dediler
Buna da çok şükür Allah bekleyen herkese nasip Etsin
Var canım merak etme istersen daha iyi kalitede test al bakKozlar ben yanlış görmüyorum dimi
Aminnnnn aminnn hiç ümidim yokken nasıl oldu bende anlamadım
Kaliteli test almaya gitti eşim , bunı da yapayım , daha sonra kan vermeye gideceğim canımEn. İyisi kan verin siz
Var canım merak etme istersen daha iyi kalitede test al bak
Maşallah artarak devam etsinKaliteli test almaya gitti eşim , bunı da yapayım , daha sonra kan vermeye gideceğim canım
Hiç yok canım sadece transferden sonraki gün belim ve kasığım ağrıdı birazcık oda geçti 1/2 saate hala daha yokMaşallah artarak devam etsininanamıyorum demişsin merak ettim hiç belirtin yok mu ?
Hiç yok canım sadece transferden sonraki gün belim ve kasığım ağrıdı birazcık oda geçti 1/2 saate hala daha yok
6. Haftadan sonra oluyormuş zaten mide bulantısı falanBen bugün keseyi gördüm hala birsey yok
Ben bugün keseyi gördüm hala birsey yok
Allah razı olsun arkadaşım inşallah darısı sizlerin başınaPozitif alan arkadaşlar hepinizi kutlarım inşallah sağlıkla kucaklarınıza da alırsınız. Darısı biz bekleyenlerin başına
Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıda almayı nasip etsin :)Allah razı olsun arkadaşım inşallah darısı sizlerin başına
Maşallah ya çok mutlu oluyorum güzel haberlere Allah kucağına almayı nasip etsin bizede dua et inşallah bizde güzel haberler verelimKızlar , Allah hepinizden razı olsun Dualarınız yetişti Sonucum 304
Hemşireye sordun 2si de tuttu mu diye ?şimdi bilemeyiz dediler
Buna da çok şükür Allah bekleyen herkese nasip Etsin
Allah sağlıkla devam ettirsin canım inşallah hep güzel haberler alırız inşallah ya çok sevindimTek duam Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalllah dualarım hepiniz için
Amin ediyorum Allah’ım hepimizinki tamamına erdirsinMaşallah ya çok mutlu oluyorum güzel haberlere Allah kucağına almayı nasip etsin bizede dua et inşallah bizde güzel haberler verelim
Hadi gözümüz aydın olsun. İnşallah ben de görebilirim keseciğimi...Rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Bugün kesemizi gördük Allahın izniyle haftaya kalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?