Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bende sevinemiyorum işte. Hem çatlatma iğne etkisi vardır diye hemde dış gebelik düşük herşeyi yaşadım ben. Hiçbir belirtim yok şu diyebilme durumum yok inan taze transfer.ilaçların tüm etkisini yaşıyorum. Heveslenmek hiç istemiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda

Kese bozulmasi teshisi konmadan once kanama lekelenmeniz olmusmuydu?
Yeni gördüm k bkma evet kanamam oldu rahimde kese de bsy yoktu. Üstüne kum döktüm idrarda çıktı ağrım vardı bi hafta ilaç istirahat gittik kese bozulmuştu muz şeklindeydi buzusmus yani mecburen ilaçları bıraktım ilk hamilelik dye kürtaj yapılmadı 2 ay kanama sürdü herhalde düşürdüm o keseyi de maalesef zor bir sürecti

Kızlar iyi akşamlar transferden sonra n’aptınız kaç gün yattınız ne işleri yaptınız

Hakkında hayırlısı olsun cnm
Amin inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah ikinci tedaviye başlamaya cesaret edemiyorum doktor 1 ay bekle dedi bakalım ne olacak

Amin inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah ikinci tedaviye başlamaya cesaret edemiyorum doktor 1 ay bekle dedi bakalım ne olacak
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bende negatif sonuç aldım 20 kasimda benim dr 3 ay beklememi soledi tekrar baslamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…