• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Yadee Yadee canım bugün kontrol vardı çarşamba yeniden çağırdı bugün iğnelerin 6. günü olacak inşallah heralde opu günü belli olur çarşambaya..
kan aldılar anezteyi ye muayene oldum..

Yadee Yadee canım bugün kontrol vardı çarşamba yeniden çağırdı bugün iğnelerin 6. günü olacak inşallah heralde opu günü belli olur çarşambaya..
kan aldılar anezteyi ye muayene oldum..

Insallah herşey yolunda gider tatlım. Rabbim kolaylaştırsin. Heralde opu günün yaklaştı belli olur artık çarşamba 🙂

Merhaba arkadaşlar benim 19 Kasım'da 3. transferim gerçekleşti 2 tane 5. gün embriyosu. Bu yıl Mart ayında 2 tane dondurulmuş 3. gün negatif, Ağustos ayında 2 tane taze 5. gün negatif. Bu sefer serum ve bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullandım işe yarayacak mı bilmiyorum yaşım da 41 inşallah olumlu sonuçlar yazarım bekleyen araştıran arkadaşlara umut olur. Transferden sonra bugün 6. günüm ve hiçbir belirti yok diyebilirim. Diğer negatif olan ikisinde karın ağrıları ve lekelenme yaşamıştım bu sefer hiçbir şey olmadı.

Insallah herşey yolunda gider tatlım. Rabbim kolaylaştırsin. Heralde opu günün yaklaştı belli olur artık çarşamba 🙂
evet canım sanırım opu yaklaştı belki cuma günü yaparlar diyorum kendi kendime bakalım..
ALLAH yar ve yardımcımız olsun canım evet..
heyecan bir yanda kafanın yoğunluğu ayrı yerde..

Sizce varmı? 8 ve 9. Gün. Benim kaygım transfer günü 250ml ovitralle yapıldı. Etkisi varmıdır

Eklentiler

• 3B0CA8F6-C4BA-4408-9186-76357179253E.jpeg
    3B0CA8F6-C4BA-4408-9186-76357179253E.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba arkadaşlar benim 19 Kasım'da 3. transferim gerçekleşti 2 tane 5. gün embriyosu. Bu yıl Mart ayında 2 tane dondurulmuş 3. gün negatif, Ağustos ayında 2 tane taze 5. gün negatif. Bu sefer serum ve bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullandım işe yarayacak mı bilmiyorum yaşım da 41 inşallah olumlu sonuçlar yazarım bekleyen araştıran arkadaşlara umut olur. Transferden sonra bugün 6. günüm ve hiçbir belirti yok diyebilirim. Diğer negatif olan ikisinde karın ağrıları ve lekelenme yaşamıştım bu sefer hiçbir şey olmadı.

Hakkında hayırlısı olsun. Inşallah burda pozitif haberini paylaşırsın 🖤

Kızlar öncelikle pozitif alanların gözü aydın burda okudukça kendim pozitif almış kadar mutlu oluyorum bizi sadece biz anlıyoruz çünkü benim transferim bu aydı aslında ama ertelendi inşallah bende pozitif sonucu görebilirim hayırlısı ile dualarımdasınız..

Sizce varmı? 8 ve 9. Gün. Benim kaygım transfer günü 250ml ovitralle yapıldı. Etkisi varmıdır

Çizgi var cnm. Sabredebilirsen test gününü bekle. Şimdi düşük çıkar moralin bozulur katlanır mi diye stress yaparsın. Benim 11.gün tek çizgi çıktı kanda pozitif gördüm 🙄🤷‍♀️

evet canım sanırım opu yaklaştı belki cuma günü yaparlar diyorum kendi kendime bakalım..
ALLAH yar ve yardımcımız olsun canım evet..
heyecan bir yanda kafanın yoğunluğu ayrı yerde..

Aynen öyle. Yumurta toplamadan sonra bir nebze de olsa rahat edeceksin. Çünkü artık herşey senin dışında gelişecek. Sen sadece transfere hazırlayacaksın kendini. Taze transfer mi olacak senin?

Aynen öyle. Yumurta toplamadan sonra bir nebze de olsa rahat edeceksin. Çünkü artık herşey senin dışında gelişecek. Sen sadece transfere hazırlayacaksın kendini. Taze transfer mi olacak senin?
evet canım taze transfer olacak nasipse inşallah evet opuya kadar sıkıntı biraz ..
iğneler çok etkiliyor beni ya..
çoğu gitti azı kaldı inşallah canım

evet canım taze transfer olacak nasipse inşallah evet opuya kadar sıkıntı biraz ..
iğneler çok etkiliyor beni ya..
çoğu gitti azı kaldı inşallah canım

Peki kan sulandırıci yazıldı mi sana veya progestan iğne?

kizlar simdi 3.hafta icinde olmus oluyorum ya bnm kasik cekilmelerim byle bi bosluk gibi gaz sancisi gibi rahatsizligim var esim adim attirtmayacak nerdeyse ama bn sklıyorum normal hayatima dondum yani cok kasmalımiyim sizce o beni daha da tedirgin ediyo.

Back