Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Aynı gün transfer olduk senle bacım :) ( 16.11)
Bence sen tamamsın bariz çift çizgi var 9. Günde
Evet cnm hatırladım. İnşallah öyledir. Ben halen ovitralledir diye kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum. Bu işin kimyasalı var şu bu herşeyi yaşadığımdan, beklemedeyim vesvese yapmıycam. Hayırlısıyla diyorum Sen yaptın mı ?

Benim eşimde öyleydi yavaş yavaş normale dönüyor :)) bırak tadını çıkarsın çok bekledik bugünleri. Hareketlerini yavaşlat canım çok kasmadan. İlk haftalar değilde iç güdüsel olarak kalp atışı sonrası biraz daha dikkat eder oldum. Karnım ağrıyor iki gündür galiba büyüyorlar

Çok güzel çizgi aynı gün transfer olmuşuz benimde aynı senin ki gibi idrar testi sonucum.tam sevinemiyorum kimyasal vs yaşadığım için.kan testine kadar sabredeceğim . Rahim yakınlarında karnında karıncalanma oluyor mu ?

Peki kan sulandırıci yazıldı mi sana veya progestan iğne?
şuan yazmadı canım ilaçlarımı taksit taksit yazıyorlar ne zman kullanılacaksa o zaman yazıyorlar ilaçları bakalım sonra onları da yazacaklar bugün opusu belli olana ovitteralla mı oluyor onları yazıyordu hemşire..
hiç fazla ilaç kalmayacak şekilde yazıyor burası elinde ilaç kalmıyor bugün gonalflere yeniden reçete yazdı çarşambaya kadar kullanacağımı aldım

neden ertelendi acebA

ya iste bnde byle bi hep kasikta rahatsizligim var sanki yumurtalarim buyurlen yasadigim.sislikler sanki bi gaz sancisi byle korkuom he0

ya iste bnde byle bi hep kasikta rahatsizligim var sanki yumurtalarim buyurlen yasadigim.sislikler sanki bi gaz sancisi byle korkuom he0
İçini ferah tut baktın çok rahatsız ediyor doktorunla irtibata geç. Adet belirtisi gibi halen de öyle. Kırmızı kanama olmadıkça korkma canım inşallah güzel olur her şey.

Kızlar size birşey sormak istiyorum şimdi biz nasıl hesaplıcaz ne kadar gebe oldumuzu mesela 14 kasım trasnfer oldum ozamandan itibarenmi cok kafam karıştı lütfen yardımcı olun

Anladım canım ozaman 4 haftalık şuan
Teşekkür ederim
rica ederim. ayrıntısıda şöyle yumurta toplanana kadar yaklasık 14 gün geçiyorya 2 haftası ordan, 3 günlük embriyo + 12 ggün sonra test(3+12) iki hafta da ordan. toplam 4. hafta kan testi vermiş oluyor doktor.

rica ederim. ayrıntısıda şöyle yumurta toplanana kadar yaklasık 14 gün geçiyorya 2 haftası ordan, 3 günlük embriyo + 12 ggün sonra test(3+12) iki hafta da ordan. toplam 4. hafta kan testi vermiş oluyor doktor.
Anladım yani transferden itibaren değil bende sandım ki suan 12 gün oldu cok saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…