- 14 Ekim 2011
- 279
- 228
- 303
Evet cnm hatırladım. İnşallah öyledir. Ben halen ovitralledir diye kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum. Bu işin kimyasalı var şu bu herşeyi yaşadığımdan, beklemedeyim vesvese yapmıycam. Hayırlısıyla diyorum Sen yaptın mı ?Aynı gün transfer olduk senle bacım :) ( 16.11)
Bence sen tamamsın bariz çift çizgi var 9. Günde
Evet cnm hatırladım. İnşallah öyledir. Ben halen ovitralledir diye kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum. Bu işin kimyasalı var şu bu herşeyi yaşadığımdan, beklemedeyim vesvese yapmıycam. Hayırlısıyla diyorum Sen yaptın mı ?
Yok tatlış ben yapmadım , kendime söz vermiştim ama artık saatler geçmiyor yarın artık büyük gün
Hiç bir şey de hissetmiyorum çok az bir bel ağrısı o kadar bugün son prolutexim yapıldı climare fort flaster kan vereceğin gün vücudunda olsun dediler o yüzden çıkartmadım
Bir de crinone jel var kullandığım yarın sabah bitiyor
Benim eşimde öyleydi yavaş yavaş normale dönüyor :)) bırak tadını çıkarsın çok bekledik bugünleri. Hareketlerini yavaşlat canım çok kasmadan. İlk haftalar değilde iç güdüsel olarak kalp atışı sonrası biraz daha dikkat eder oldum. Karnım ağrıyor iki gündür galiba büyüyorlarkizlar simdi 3.hafta icinde olmus oluyorum ya bnm kasik cekilmelerim byle bi bosluk gibi gaz sancisi gibi rahatsizligim var esim adim attirtmayacak nerdeyse ama bn sklıyorum normal hayatima dondum yani cok kasmalımiyim sizce o beni daha da tedirgin ediyo.
Çok güzel çizgiEvet cnm hatırladım. İnşallah öyledir. Ben halen ovitralledir diye kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum. Bu işin kimyasalı var şu bu herşeyi yaşadığımdan, beklemedeyim vesvese yapmıycam. Hayırlısıyla diyorum Sen yaptın mı ?
şuan yazmadı canım ilaçlarımı taksit taksit yazıyorlar ne zman kullanılacaksa o zaman yazıyorlar ilaçları bakalım sonra onları da yazacaklar bugün opusu belli olana ovitteralla mı oluyor onları yazıyordu hemşire..Peki kan sulandırıci yazıldı mi sana veya progestan iğne?
neden ertelendi acebAKızlar öncelikle pozitif alanların gözü aydın burda okudukça kendim pozitif almış kadar mutlu oluyorum bizi sadece biz anlıyoruz çünkü benim transferim bu aydı aslında ama ertelendi inşallah bende pozitif sonucu görebilirim hayırlısı ile dualarımdasınız..
Bana var gibi geldi canim ikiside aynı marka demi testlerin 8.gun silik 9.gun daha belirginSizce varmı? 8 ve 9. Gün. Benim kaygım transfer günü 250ml ovitralle yapıldı. Etkisi varmıdır
ya iste bnde byle bi hep kasikta rahatsizligim var sanki yumurtalarim buyurlen yasadigim.sislikler sanki bi gaz sancisi byle korkuom he0Benim eşimde öyleydi yavaş yavaş normale dönüyor :)) bırak tadını çıkarsın çok bekledik bugünleri. Hareketlerini yavaşlat canım çok kasmadan. İlk haftalar değilde iç güdüsel olarak kalp atışı sonrası biraz daha dikkat eder oldum. Karnım ağrıyor iki gündür galiba büyüyorlar
OVİTRELLANIN ÜZERİNDEN 13-15 GÜN GEÇMESİ LAZIM ETKİSİ YANILTICI OLABİLİYORSizce varmı? 8 ve 9. Gün. Benim kaygım transfer günü 250ml ovitralle yapıldı. Etkisi varmıdır
İçini ferah tut baktın çok rahatsız ediyor doktorunla irtibata geç. Adet belirtisi gibi halen de öyle. Kırmızı kanama olmadıkça korkma canım inşallah güzel olur her şey.ya iste bnde byle bi hep kasikta rahatsizligim var sanki yumurtalarim buyurlen yasadigim.sislikler sanki bi gaz sancisi byle korkuom he0
transferden önceki adet tarihinden itibaren hesaplaKızlar size birşey sormak istiyorum şimdi biz nasıl hesaplıcaz ne kadar gebe oldumuzu mesela 14 kasım trasnfer oldum ozamandan itibarenmi cok kafam karıştı lütfen yardımcı olun
doktorun test verdiği gün 4 haftalık sayılıyor.Kızlar size birşey sormak istiyorum şimdi biz nasıl hesaplıcaz ne kadar gebe oldumuzu mesela 14 kasım trasnfer oldum ozamandan itibarenmi cok kafam karıştı lütfen yardımcı olun❤
Ozaman 24 Ekim en son oldum ölemi oluyorum yanitransferden önceki adet tarihinden itibaren hesapla
Anladım canım ozaman 4 haftalık şuandoktorun test verdiği gün 4 haftalık sayılıyor.
normal gebelikte öyle hesaplanıyo. bizde bişey farketmiyorOzaman 24 Ekim en son oldum ölemi oluyorum yani
Canım bilemedim bende nasıl hesaplandını teşekkür ederimnormal gebelikte öyle hesaplanıyo. bizde bişey farketmiyor
rica ederim. ayrıntısıda şöyle yumurta toplanana kadar yaklasık 14 gün geçiyorya 2 haftası ordan, 3 günlük embriyo + 12 ggün sonra test(3+12) iki hafta da ordan. toplam 4. hafta kan testi vermiş oluyor doktor.Anladım canım ozaman 4 haftalık şuan
Teşekkür ederim
Anladım yani transferden itibaren değil bende sandım ki suan 12 gün oldu cok saol canımrica ederim. ayrıntısıda şöyle yumurta toplanana kadar yaklasık 14 gün geçiyorya 2 haftası ordan, 3 günlük embriyo + 12 ggün sonra test(3+12) iki hafta da ordan. toplam 4. hafta kan testi vermiş oluyor doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?