- 23 Kasım 2019
- 181
- 239
- 33
- 40
Hayırlı olsun cnm çok sevindim sizin için darısı başıma inşallah ve burada sonuç bekleyen herkes içinCanım bugun 11 günümdü 196 geldi sonucum hamileyim rabbim herkese versin insallah cok mutluyum ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun cnm çok sevindim sizin için darısı başıma inşallah ve burada sonuç bekleyen herkes içinCanım bugun 11 günümdü 196 geldi sonucum hamileyim rabbim herkese versin insallah cok mutluyum ❤
onu normal.gebelik uygumasi indirdim orda da ayni gozukuyo yani banada 3 hafta 6 gunluk dioCanım tüp bebek gebelik hesaplama diye birsey var google yaz cıkıo ben ordan baktım demin 3 hafta 6 günlük cıktı sende bak istersen☺
Ben o kadarına cesaret edemem imkansız onda sonuç neydiGeçen sefer tatile bile gitmiştim
Hayırlı olsun canım çok sevindimCanım bugun 11 günümdü 196 geldi sonucum hamileyim rabbim herkese versin insallah cok mutluyum ❤
Tebrikler canım maşallah bu ay bizim gibi bütün transfer yapanların pozitif olsun inşallahCANIM TAHLİL GÜNÜMDÜ BUGÜN ÇOK ŞÜKÜR RABBİM NAİP ETTİ 114 ÇIKTI DEĞERİM 11. GÜN BUGÜN.
ARTIK KATLANARAK ARTMASINI BEKLİCEZ ÇARŞAMBA TEKRAR GİDECEĞİM.
RABBİM HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU.
Hayirli olsun darisi basimaKızlar dünden beri giremedim dualarınız için hepinizden Allah razı olsun bende kan verdim 11 gün de 102 çıktı çok şükür darısı bekleyen herkesin başına
Âmin bilseniz ne kadar dua ediyorum hepimize❤Hayirli olsun darisi basima ♥
gözünüz aydın. sağlıkla ılerlesın tamamına ersın ınsallah. Çok sevindimKızlar dünden beri giremedim dualarınız için hepinizden Allah razı olsun bende kan verdim 11 gün de 102 çıktı çok şükür darısı bekleyen herkesin başına
Allah razi olsun.Saglikla kucaginiza almak nasip olsun insALLAHÂmin bilseniz ne kadar dua ediyorum hepimize❤
Canım hayırlı olsun cok güzel cıkmıs değerinKızlar dünden beri giremedim dualarınız için hepinizden Allah razı olsun bende kan verdim 11 gün de 102 çıktı çok şükür darısı bekleyen herkesin başına
Saol canım bende senin için cok sevindimHayırlı olsun canım çok sevindim
Evet zaten öle olucakmıs doğru bir kac kişiye sordum onlarda öle dedionu normal.gebelik uygumasi indirdim orda da ayni gozukuyo yani banada 3 hafta 6 gunluk dio
Canım taze transfer mi olcaktinBuraya yazmıştım progesteron hormonum iğne ve jele ragmen yükselmemişti transfer iptal oldu şimdi bu ayda aynısı olur mu aceba? Söyle bi araştırtım progesteron düşüklüğü gebeliğe engelmiş iğneve jel ragmen yükselmemesi garip değil mi?
Yok canım domdurulmuş olacaktı olmadıCanım taze transfer mi olcaktin
Anladım canım inşallah güzel sonuç alırsınEstrofem kullanırken lekelenmem oldu doktor bu ay iptal dedi transferden sonra da devam edebilir dedi