- 30 Ekim 2019
- 475
- 425
- 33
- 30
3 haftalil olmuyo muAnladım canım ozaman 4 haftalık şuan
Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 haftalil olmuyo muAnladım canım ozaman 4 haftalık şuan
Teşekkür ederim
Bende sevinemiyorum işte. Hem çatlatma iğne etkisi vardır diye hemde dış gebelik düşük herşeyi yaşadım ben. Hiçbir belirtim yok şu diyebilme durumum yok inan taze transfer.ilaçların tüm etkisini yaşıyorum. Heveslenmek hiç istemiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızdaÇok güzel çizgi aynı gün transfer olmuşuz benimde aynı senin ki gibi idrar testi sonucum.tam sevinemiyorum kimyasal vs yaşadığım için.kan testine kadar sabredeceğim . Rahim yakınlarında karnında karıncalanma oluyor mu ?
Aynı marka canım.Bana var gibi geldi canim ikiside aynı marka demi testlerin 8.gun silik 9.gun daha belirgin
Yeni gördüm k bkma evet kanamam oldu rahimde kese de bsy yoktu. Üstüne kum döktüm idrarda çıktı ağrım vardı bi hafta ilaç istirahat gittik kese bozulmuştu muz şeklindeydi buzusmus yani mecburen ilaçları bıraktım ilk hamilelik dye kürtaj yapılmadı 2 ay kanama sürdü herhalde düşürdüm o keseyi de maalesef zor bir sürectiKese bozulmasi teshisi konmadan once kanama lekelenmeniz olmusmuydu?
Ben dün kan verdim maalesef negatif canım doktor ilaçları bırakmamı söyledi
Slm. 2. Tüp bebek denemem bugün 7. Gün adet agrim var cok endişeliyim. Ilk sefer kimyasal olmuştu.sizlerde nasıl belirtiler oldu
Ben dün kan verdim maalesef negatif canım doktor ilaçları bırakmamı söyledi
Amin inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah ikinci tedaviye başlamaya cesaret edemiyorum doktor 1 ay bekle dedi bakalım ne olacakHakkında hayırlısı olsun cnm
7. Gün çok erken benimde çıkmadı 7de. 9 da çok silik çıktı.Sabret olumlu düşün inşallah bebişin seninledir. Kaçıncı gün embriyosu ? Benim 5. GündüIdrar testi yaptim tek çizgi cıktı 7. Günüm.
Bana doktorum on gün rapor yazmış bu sefer evde takılmayı düşünüyorum ağır bişey yapmadanKızlar iyi akşamlar transferden sonra n’aptınız kaç gün yattınız ne işleri yaptınız
Bana doktorum on gün rapor yazmış bu sefer evde takılmayı düşünüyorum ağır bişey yapmadan
En güzeli canım sonra neden dememek için bende ufak ufak bişeyler yapıyorum ama yormuyorum kendimiBana doktorum on gün rapor yazmış bu sefer evde takılmayı düşünüyorum ağır bişey yapmadan
Canım tüp bebek gebelik hesaplama diye birsey var google yaz cıkıo ben ordan baktım demin 3 hafta 6 günlük cıktı sende bak istersen3 haftalil olmuyo mu
Geçen sefer tatile bile gitmiştimEn güzeli canım sonra neden dememek için bende ufak ufak bişeyler yapıyorum ama yormuyorum kendimi
Evin uzun bir koridoru var gidip geliyorum arada3. Gün falan bi dışarı çıkarımHep de yatma tamam mı cnm. Kan dolaşımı olsun. İlaçlarını yaptıktan sonra da yürüyüş yap.
Tebrikler canim 9 gunku daha koyu yani ilac etkisi olsa siliklesirdi koyulasmazdiSizce varmı? 8 ve 9. Gün. Benim kaygım transfer günü 250ml ovitralle yapıldı. Etkisi varmıdır
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bende negatif sonuç aldım 20 kasimda benim dr 3 ay beklememi soledi tekrar baslamak icinAmin inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah ikinci tedaviye başlamaya cesaret edemiyorum doktor 1 ay bekle dedi bakalım ne olacak
Estrofem kullanırken lekelenmem oldu doktor bu ay iptal dedi transferden sonra da devam edebilir dedineden ertelendi acebA