• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım bugun 11 günümdü 196 geldi sonucum hamileyim rabbim herkese versin insallah cok mutluyum ❤

Maşallah süphanallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın keseyi görmeye gideceğim 5 kasımda transfer olmuştu Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah 🙏 😘 🤗

Amin kızlar teşekkkürler. Çiğdem sen nasılsın. Benden sonra seni çağırdılar duydum ama yetişemedim bankodaydım. İnşallah güzel sonuç aldın?
yaaa ben sennle görüşmyi çok istedim kşke seslenseydin :( sonucum 354 çıktı çok şükür bundan sonra dualarım senin için fazla dağılmadığının farkındayım ama üzülme demeyeceğim hayırlısı buymuş biraz daha zaman varmış diyelim sendende çok güzel haberler bekliyorum mutlaka

Maşallah süphanallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın keseyi görmeye gideceğim 5 kasımda transfer olmuştu Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah 🙏 😘 🤗
Cok saol canım amin insallah bende keseyi görürüm Rabbim senin bebişinide kucana almayı nasip etsin inşallah Allahım isteyen herkese versin❤️😘🙏

Bugün hayırlı haberler duyduk burda Gözünüz aydın canlar ... inşallah hamişliğinizin son gününe kadar sağlıklı olursunuz bebeklerinizle..
Yarın benim için büyük gün , başında da demiştim ne kan ne idrar test yapmadım.
Çok az bir bel ağrım kaldı bana dua edin nolur olur mu ? Allah nasip etsin ben de yarın burda güzel haber vereyim vakit yaklaştıkça kendini olumsuzu da hazırlıyorum

Pozitif sonuç alanların Rabbim tamamına erdirsin inş kızlar birsey soracağım benim 20 sinde transfer oldu Dr bana 2 aralık test günü dedi sizce kacincı günde kanda çıkar

Pozitif sonuç alanların Rabbim tamamına erdirsin inş kızlar birsey soracağım benim 20 sinde transfer oldu Dr bana 2 aralık test günü dedi sizce kacincı günde kanda çıkar
senn içinde hayırlısı olsun inşallah pozitif olur
ben ilk tedavimde 8. gün 2. tedavimde 9. gün idrarda ve kanda gördm

Normal fiyatla ikinci deneme arasında yarı yarıya fark ediyor bizim merkezde dondurulmus embriyo için cuzzi bi ücret oduyosun valla bizi merkez değil eczane yordu gonalf ler baya pahalı ve 4 kutu kullandim neredeyse 3000 tl gerisi de yaklaşık 2000 tuttu şimdi oksapar ve prolutexi gebe kalırsam da devam edilecek onlar da ayda 1200 tl yapıyor yani bizi işlem parasi uzmedi Prof yaptı dedik ama ilaçlar 😕bir de hep söylüyorum yaplan işlemler kullanılan ilaçlar kişiye göre değişiyor benim böyle olmasının sebebi birde ohss oldum 2 adet bekledim çok şükür bu aya nasipmis
Canım oksapar rapor üzerine alınıyor. Bizde bilemedik sonra Ayşen hemşire söyledi şimdi sadece prolutex e para veriyorım haftada 150 lira.

Bugün hayırlı haberler duyduk burda Gözünüz aydın canlar ... inşallah hamişliğinizin son gününe kadar sağlıklı olursunuz bebeklerinizle..
Çok az bir bel ağrım kaldı bana dua edin nolur olur mu ? Allah nasip etsin ben de yarın burda güzel haber vereyim vakit yaklaştıkça kendini olumsuzu da hazırlıyorum
İnşallah sende güzel haber vereceksin canım içini ferah tut herşey Allah tan bebişin seninledir umarım

Insallah yarın seni güzel haberini alırız 💕 hakkında hayırlısı olsun

Back