Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Evet canım cem celik ben 14 kasım tek embriyo bende cift cizgi gördüm ne güzel evet sekizinci gün sanki adet olucam gibi oldum nasıl ağrıdı sora gecti sabah uyandım test yaptım cift cizgi gördüm Allahıö yardımcımız olsun inşallah hepmizi sevindirsin

Aynen bende yaşadım sabah yaptım testi çokta cesaretim yoktu ama çok şükür olumsuz bişey çıkmadı5. Gün embriyosu dondurulmuş 1 embriyo transfer edildi banada çok heyecanlı bi süreç

Aynen bende yaşadım sabah yaptım testi çokta cesaretim yoktu ama çok şükür olumsuz bişey çıkmadı5. Gün embriyosu dondurulmuş 1 embriyo transfer edildi banada çok heyecanlı bi süreç
Rabbim ol deyince oluyor canım ben yıllardır uğraşıyorum bana tek embriyo 3 gündü cok korkuyorum hala yarın kan vericem inşallah kandada cıkar

beni eklememişsin cnm 15 kasım trasfer günüm ikinci tüp bebek 2 yaşında bi kızım var ver test günümü bekliyorum inşallah

Ağzından bal damlamış inşallah tutunur bebeğim :) sende bekleyenlerden misin canım yoksa aldın mı güzel haberi
Ben bu grubun baslarinda daha cok yaziyordum onceki sayfalarda kaldi tabi mesajlarim poztifi aldim ama kimyasala dondu degerim dusmeye basladi sonra adet basladi nasip. Ama cabaliyorum tekrardan sanirim araligin 2 3 ya da 4 u gibi dondurulmuslardan trasnferim olucak yine tedavideyim

Ben genetik bolumunden aliniyor diye biliyorum

hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah hiçbirşey vaktinden önce gelmez beklemek zorundayız buda bizim imtihanımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…