- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Olsun canım herşey bizim işin inşallah bu sefer gelir minnoşunBen bu grubun baslarinda daha cok yaziyordum onceki sayfalarda kaldi tabi mesajlarimpoztifi aldim ama kimyasala dondu degerim dusmeye basladi sonra adet basladi nasip. Ama cabaliyorum tekrardan sanirim araligin 2 3 ya da 4 u gibi dondurulmuslardan trasnferim olucak yine tedavideyim
Bende progeston ignesine baslamadan yapilmisti test sonrasinda tamam yarn baskaya bilrsiniz soylendi deger kacti normal deger kac olmali bilgim yok ama bazi arkadaslar qaliba ilactan sonra yukselmismi diye bakmislar bilemyorum ya bu tup bebek qaliba sans isiHepinize progesteron testi yapılıp mı transfer oldu? Bende öyle bişe yapılmadı.
yok cnm benim de çarşamba test günümöyle evet . yarın mı test günün. benım carsamba.
Canım günaydın İstanbul’da mısın. Eğer öyleyse direkt Kanuni genetik bölümüne git . Hem hiç para harcamıyorsun . Hem hiç sıra beklemiyorsun. Ama sonuç iki ay sonra çıkıyor. Tabi ben kendinize genetik test yaptıracağınızı düşündüm ama embriyo genetik ise onu bilmiyorum..Kızlaaar günaydın. Ya genetik test yaptıran varsa bir şey soracağım. Eğitim araştırma hastanesinde yaptırıcaz da hangi bölümden almak doğru? Gerçi ben tıbbi genetikten bir de kadın hastalıklarından randevu aldım ama bi soriyim dedim.
Aynen bazen herşey iyi olsada olmayabiliyor vakti var herşeyin de biz sabırsız oluyoruz heralde bazenBende progeston ignesine baslamadan yapilmisti test sonrasinda tamam yarn baskaya bilrsiniz soylendi deger kacti normal deger kac olmali bilgim yok ama bazi arkadaslar qaliba ilactan sonra yukselmismi diye bakmislar bilemyorum ya bu tup bebek qaliba sans isi
Canım benım transfer iptal oldu ekimde progesteron yüksek cıktı diye kasımda normal hazırlandım ilaçsızBende progeston ignesine baslamadan yapilmisti test sonrasinda tamam yarn baskaya bilrsiniz soylendi deger kacti normal deger kac olmali bilgim yok ama bazi arkadaslar qaliba ilactan sonra yukselmismi diye bakmislar bilemyorum ya bu tup bebek qaliba sans isi
4. Gün yaptım ama ondan sonraki süreçte hafta da bir günKızlar günaydın kaçıncı gün banyo yaptınız
Bende dayanabildiğim kadar bekliycem :) ne güzel Allah kucağınıza Almayıda nasip etsin4. Gün yaptım ama ondan sonraki süreçte hafta da bir günkalp atışını da duyduk ama bir süre daha böyle devam edeceğim. Grip olmamak için yapmıyorum.
beni eklememişsin cnm 15 kasım trasfer günüm ikinci tüp bebek 2 yaşında bi kızım var ver test günümü bekliyorum inşallah
Bana da yapılmadı üç defa transfer oldum hiçbirinde yapılmadı.Hepinize progesteron testi yapılıp mı transfer oldu? Bende öyle bişe yapılmadı.
inşallah cnm 26Listeye ekliyorum tatlım
Pozitif sonuçunu burda paylaşmak nasip olsunYaşın kaç?
inşallah cnm 26
ikinci denemem cnm bir kızım var 2 yaşında 15 kasımda oldum trasferKaçıncı denemen?
ikinci denemem cnm bir kızım var 2 yaşında 15 kasımda oldum trasfer
Merhaba 12li trombosit paneli ve genetik karyotip icin gittiğim merkezde 1370 tl istediler, gecen hafta ege üniversitesi genetik polikliniginde ucretsiz trambosit panelini yaptırdım 40 gün sonra sonuç veriyolar, bu hafta da izmir tinaztepe hastanesinde eşli genetik karyotip testi yapyircam toplam 230 tl fiyat aldim o da 25 gun sonra sonuç verioKızlaaar günaydın. Ya genetik test yaptıran varsa bir şey soracağım. Eğitim araştırma hastanesinde yaptırıcaz da hangi bölümden almak doğru? Gerçi ben tıbbi genetikten bir de kadın hastalıklarından randevu aldım ama bi soriyim dedim.
o zaman senınde 3. gün embrıyosu değil miyok cnm benim de çarşamba test günüm
Benim gittiğim klinik yaptı ve hatta düşük çıktığı için iptal ettilerHepinize progesteron testi yapılıp mı transfer oldu? Bende öyle bişe yapılmadı.
Kesinlikle sans işi ama benim kliğinim progesteron hormonum 7.15 çıktı transfer için en az 9.8 üstü olması gerekiyormuş. Ben bilmiyorum transfer iptal olunca açıkladılar sebebini emin ol yapsalardı hiç aklıma gelmezdi şuan dr bi kere tebrik ederek gönül rahatlı yaşadım çünkü ben bu hormonun değer aralığını bilmiyordum 4 dondurulmuşum vardı istese yapabilirdi ama yapmadı şans düşük riske atmayalım diye iptal ettiAynen bazen herşey iyi olsada olmayabiliyor vakti var herşeyin de biz sabırsız oluyoruz heralde bazen. Ben hiç kan testi vermedim. Dr um istemedi.hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah bu son olur bebişin seninledir canım benmde 5 Aralıkkızlar bende dün transfer oldum 3.transferim bu. 2 aralık test günüm. inşallah bu son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?