Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Olsun canım herşey bizim işin inşallah bu sefer gelir minnoşun

Hepinize progesteron testi yapılıp mı transfer oldu? Bende öyle bişe yapılmadı.
Bende progeston ignesine baslamadan yapilmisti test sonrasinda tamam yarn baskaya bilrsiniz soylendi deger kacti normal deger kac olmali bilgim yok ama bazi arkadaslar qaliba ilactan sonra yukselmismi diye bakmislar bilemyorum ya bu tup bebek qaliba sans isi

Canım günaydın İstanbul’da mısın. Eğer öyleyse direkt Kanuni genetik bölümüne git . Hem hiç para harcamıyorsun . Hem hiç sıra beklemiyorsun. Ama sonuç iki ay sonra çıkıyor. Tabi ben kendinize genetik test yaptıracağınızı düşündüm ama embriyo genetik ise onu bilmiyorum..

Aynen bazen herşey iyi olsada olmayabiliyor vakti var herşeyin de biz sabırsız oluyoruz heralde bazen. Ben hiç kan testi vermedim. Dr um istemedi.hayırlısı olsun hakkımızda

Canım benım transfer iptal oldu ekimde progesteron yüksek cıktı diye kasımda normal hazırlandım ilaçsız

beni eklememişsin cnm 15 kasım trasfer günüm ikinci tüp bebek 2 yaşında bi kızım var ver test günümü bekliyorum inşallah

Listeye ekliyorum tatlım
Pozitif sonuçunu burda paylaşmak nasip olsun Yaşın kaç? Kaçıncı deneme

Merhaba 12li trombosit paneli ve genetik karyotip icin gittiğim merkezde 1370 tl istediler, gecen hafta ege üniversitesi genetik polikliniginde ucretsiz trambosit panelini yaptırdım 40 gün sonra sonuç veriyolar, bu hafta da izmir tinaztepe hastanesinde eşli genetik karyotip testi yapyircam toplam 230 tl fiyat aldim o da 25 gun sonra sonuç verio

Aynen bazen herşey iyi olsada olmayabiliyor vakti var herşeyin de biz sabırsız oluyoruz heralde bazen. Ben hiç kan testi vermedim. Dr um istemedi.hayırlısı olsun hakkımızda
Kesinlikle sans işi ama benim kliğinim progesteron hormonum 7.15 çıktı transfer için en az 9.8 üstü olması gerekiyormuş. Ben bilmiyorum transfer iptal olunca açıkladılar sebebini emin ol yapsalardı hiç aklıma gelmezdi şuan dr bi kere tebrik ederek gönül rahatlı yaşadım çünkü ben bu hormonun değer aralığını bilmiyordum 4 dondurulmuşum vardı istese yapabilirdi ama yapmadı şans düşük riske atmayalım diye iptal etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…