Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler kızlar dualarınız için Dr da yarın tekrarla dedi testi inşallah güzel bir değer çıkar
Evet canım cem celik ben 14 kasım tek embriyo bende cift cizgi gördüm ne güzel evet sekizinci gün sanki adet olucam gibi oldum nasıl ağrıdı sora gecti sabah uyandım test yaptım cift cizgi gördüm Allahıö yardımcımız olsun inşallah hepmizi sevindirsinmerhaba doktorunuz Cem Çelik mi benimde öyle16 Kasım’da transfer oldum bende dün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı inşallah doğrudurRabbim hepimizin yardımcısı olsun herkese nasip etsin .Bende aynı ağrıyı yaşadım kısa süreli ama gece boyu süren bir ağrı değilmi
Canım sen içini ferah tut bol bol dua et rabbim korusun inşallahTeşekkürler kızlar dualarınız için Dr da yarın tekrarla dedi testi inşallah güzel bir değer çıkar
Inşallah ❤
Âmin çok sağolunCanım sen içini ferah tut bol bol dua et rabbim korusun inşallah
Evet canım cem celik ben 14 kasım tek embriyo bende cift cizgi gördüm ne güzel evet sekizinci gün sanki adet olucam gibi oldum nasıl ağrıdı sora gecti sabah uyandım test yaptım cift cizgi gördüm Allahıö yardımcımız olsun inşallah hepmizi
Rabbim ol deyince oluyor canım ben yıllardır uğraşıyorum bana tek embriyo 3 gündü cok korkuyorum hala yarın kan vericem inşallah kandada cıkarAynen bende yaşadım sabah yaptım testi çokta cesaretim yoktu ama çok şükür olumsuz bişey çıkmadı5. Gün embriyosu dondurulmuş 1 embriyo transfer edildi banada çok heyecanlı bi süreç
beni eklememişsin cnm 15 kasım trasfer günüm ikinci tüp bebek 2 yaşında bi kızım var ver test günümü bekliyorum inşallahListemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
(sadece bu ay içinde transfer olanları liste alıyorum artık!!!!)
@Master
>>Yaş 281.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
@citacita
>>Yaş 352.deneme
3.gün
Embriyonazlı bebek çıktı
@Gmzzezuzu
>>Yaş 252.deneme
3.gün
EmbriyoPozitif✔
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
B Bir umuttt34
>>Yaş 291.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
cersenda
>>Yaş 331.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
@Minnaklarim
>>Yaş 313.deneme
5.gün EmbriyoPozitf✔
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
@Pemberuyam42
>>Yaş 262.deneme
5.gün Embriyo15 Kasım
Transfer
@patuli6153
>>Yaş 273.deneme
3.gün Embriyo18 Kasım
Transfer
nilayyy16
>>Yaş 251.deneme
2.gün
Embriyo14 Kasım Transfer
Muallim09
>>Yaş 283.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
idealcocuk
>>Yaş 371.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
@Pitircigim06
>>Yaş 281.deneme
5.gün Embriyonazlı bebek
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
kelebekmkelebek
>>Yaş 303.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
Askk1122
>>Yaş 303.deneme
3.gün
Embriyonazlı bebek
maldelmor
>>Yaş 311.deneme
3.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
feride0180
>>Yaş 393.deneme
4.gün EmbriyoPozitif✔
Hayaller28
>>Yaş 231.deneme
5.günEmbriyo19 Kasım
Transfer
New62
>>Yaş 411.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
ERTEMEVA
>>Yaş 231.deneme
5.gün
Embriyo13 Kasım
Tramsfer
pinkyberry
>>Yaş 362.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
@Trn hcr
>>Yaş 264.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
mew123
>>Yaş 333.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
Cigdem2610
>>Yaş 262.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
Melek Ada
>>Yaş 305.deneme
3.gün
Embriyonazlı bebek
B benim bebisim
>>Yaş 356.deneme
6.gün
EmbriyoPozitif✔
@yel1z
>>Yaş 373.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
Embriyo25 Kasım
Transfer
34oknds
>>Yaş 311.deneme
3.gün Embriyo14 Kasım Transfer
limoncicegi41
>>Yaş 373.deneme
3.gün
Embriyo15 Kasım
Transfer
BenimKemiklerimiri
>>Yaş 332.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
EmosHa
>>Yaş 291.deneme
5.gün Embriyo12 Kasım
Transfer
chagiless
>>Yaş 282.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
ys_pasa
>>Yaş 303.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
Red Velvet
>>Yaş 352.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
aaynaa
>>Yaş 341.deneme
Yumurta büyütüyorbekliyor
fatmasecret19
>>Yaş 292.deneme
3.gün
EmbriyoAralık adeti
bekliyor
Nesquik9
>>Yaş 353.deneme
5.gün EmbriyoTransfer bekliyor
@memure0672
>>Yaş 251.deneme
5.gün
EmbriyoAralık adeti
bekliyor
@emidaf09
>>Yaş 311.deneme
5.gün Embriyo25 Kasim
Transfer
K Kahvebademm
>>Yaş 261.deneme
4.gün
Embriyo22 Kasım
Transfer
Puzzle01
>>Yaş 411.deneme
...Aralık adeti
bekliyor*nazlı bebek = negatif alan Arkadaşlar. (Allah en kısa zamanda nasip etsin)
B birmucizediliyorumm
>>Yaş 302.deneme
5.gün
EmbriyoAdet olmayı
bekliyor
İnşallah çıkacak gönlünüzü ferah tutunRabbim ol deyince oluyor canım ben yıllardır uğraşıyorum bana tek embriyo 3 gündü cok korkuyorum hala yarın kan vericem inşallah kandada cıkar
ya bende 15 kasım da transfer odlum. test yapmamak ıcın zor tutuyorum kendimi. sizin 5. gün embrıyosu muydu? kac adet kondu?
beni eklememişsin cnm 15 kasım trasfer günüm ikinci tüp bebek 2 yaşında bi kızım var ver test günümü bekliyorum inşallah
Ben bu grubun baslarinda daha cok yaziyordum onceki sayfalarda kaldi tabi mesajlarim poztifi aldim ama kimyasala dondu degerim dusmeye basladi sonra adet basladi nasip. Ama cabaliyorum tekrardan sanirim araligin 2 3 ya da 4 u gibi dondurulmuslardan trasnferim olucak yine tedavideyimAğzından bal damlamış inşallah tutunur bebeğim :) sende bekleyenlerden misin canım yoksa aldın mı güzel haberi
evet cnm 5. gün embriyosu dondurulmuş 2 taneydi bakalım idrarda çıkmadı dünde kanda çıkmadı bekliyorum allah'tan umut kesilmezya bende 15 kasım da transfer odlum. test yapmamak ıcın zor tutuyorum kendimi. sizin 5. gün embrıyosu muydu? kac adet kondu?
Ben genetik bolumunden aliniyor diye biliyorumKızlaaar günaydın. Ya genetik test yaptıran varsa bir şey soracağım. Eğitim araştırma hastanesinde yaptırıcaz da hangi bölümden almak doğru? Gerçi ben tıbbi genetikten bir de kadın hastalıklarından randevu aldım ama bi soriyim dedim.
hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah hiçbirşey vaktinden önce gelmez beklemek zorundayız buda bizim imtihanımızBen bu grubun baslarinda daha cok yaziyordum onceki sayfalarda kaldi tabi mesajlarim poztifi aldim ama kimyasala dondu degerim dusmeye basladi sonra adet basladi nasip. Ama cabaliyorum tekrardan sanirim araligin 2 3 ya da 4 u gibi dondurulmuslardan trasnferim olucak yine tedavideyim
öyle evet . yarın mı test günün. benım carsamba.evet cnm 5. gün embriyosu dondurulmuş 2 taneydi bakalım idrarda çıkmadı dünde kanda çıkmadı bekliyorum allah'tan umut kesilmez
Aynen canim hepimiz birbirimize surekli dua ediyoruz rabbim bizi de bebekle mukafatlandiracak insalllahhakkında hayırlısı olsun cnm inşallah hiçbirşey vaktinden önce gelmez beklemek zorundayız buda bizim imtihanımız
İnşallah canım yarın haber ederim durumuİnşallah çıkacak gönlünüzü ferah tutun
Gecmis olsun canim rabbim korusun bebeginiSizce 5 .gün embriyosu için düşük değil mi ne olur bana dua edin bebeğime bişey olmasin