- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 41
inşallah sakız gibi.yapışırlar bizeİnşallah bu son olur bebişin seninledir canım benmde 5 Aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah sakız gibi.yapışırlar bizeİnşallah bu son olur bebişin seninledir canım benmde 5 Aralık
ama zaten progesteron için jel veya iğne veriyolar.onlar yükseltmezmiKesinlikle sans işi ama benim kliğinim progesteron hormonum 7.15 çıktı transfer için en az 9.8 üstü olması gerekiyormuş. Ben bilmiyorum transfer iptal olunca açıkladılar sebebini emin ol yapsalardı hiç aklıma gelmezdi şuan dr bi kere tebrik ederek gönül rahatlı yaşadım çünkü ben bu hormonun değer aralığını bilmiyordum 4 dondurulmuşum vardı istese yapabilirdi ama yapmadı şans düşük riske atmayalım diye iptal etti
Evet ya inşallah ne güzel söyledin :)inşallah sakız gibi.yapışırlar bize
Buna güldüm vallaCildiranlar klubune hos geldin kizlar sayfanjn ismi Kadinlar klubu diyilde kafayi yiyenler klubu olsaymis
beni eklememişsin cnm 15 kasım trasfer günüm ikinci tüp bebek 2 yaşında bi kızım var ver test günümü bekliyorum inşallah
Benim de ilk denemem transfer günüm 20 Kasım dondurulmustu 2 aralığı bekliyorum 4 gözle yaşım da 29
beni eklememişsin cnm 15 kasım trasfer günüm ikinci tüp bebek 2 yaşında bi kızım var ver test günümü bekliyorum inşallah
Evet günde iki tane jel iki ampulde iğne kullandım günde ama benim yeterli yükselmedi. Herkesin bir olmayabiliyor sanırım bana bu da yeterli gelmediama zaten progesteron için jel veya iğne veriyolar.onlar yükseltmezmi
5 gün embriyosuo zaman senınde 3. gün embrıyosu değil mi
evet cnm oda tüp bebek ama bu tutmadı sanırım test yaptım negatif bugün adet günüm dü olmadım daKızın da tüp bebek mi? Benim oğlumda 2 yaşında tüp bebek.
Ben tıp fakültesinde tıbbi genetikte yaptırmıştım ama tüp bebek doktorum aldı randevuyu direk gidiliyormu bilmiyorumKızlaaar günaydın. Ya genetik test yaptıran varsa bir şey soracağım. Eğitim araştırma hastanesinde yaptırıcaz da hangi bölümden almak doğru? Gerçi ben tıbbi genetikten bir de kadın hastalıklarından randevu aldım ama bi soriyim dedim.
evet cnm oda tüp bebek ama bu tutmadı sanırım test yaptım negatif bugün adet günüm dü olmadım da
O nasıl oluyo öyle bişey mi var neden yapılıyor pekiHepinize progesteron testi yapılıp mı transfer oldu? Bende öyle bişe yapılmadı.
inşallah cnm ya benim de öyle olur şuan için tek tesellim kan umarım hayırlı sonuçları alırız hepimizde rabbim kimseyi umutsuz bırakmasınDur bakalım gününde kan ver en doğru sonucu verir. Ben kan baktığım gün idrar yaptım tek çizgi çıkmıştı
5 kez negatif sonuçlandı. Ve ilk deda duyuyorum nasıl oluyor. Hanı kan degerlerimizw bakıyorlar e2 lh ayrıyeten progesteron ilk duydum. Olumlu yonde etkisi var mıBana da yapılmadı üç defa transfer oldum hiçbirinde yapılmadı.
yanlız yüzünde belli olmuyor ama ışığı arkadan tutunca bariz simsiyah gölgesi var geçenki test de öyle birşey yoktu acaba mi en ufak bi umut arıyoz nedenseDur bakalım gününde kan ver en doğru sonucu verir. Ben kan baktığım gün idrar yaptım tek çizgi çıkmıştı
Progesteron süt hormonu bildiğim kadarıyla yani yüksek olması vs düşüge sebebiyet veriyor bu yüzden başlarken tedaviye mutlaka bakıyorlar benim baktılar bir kaç defa biliyorum hatta bana verdikleri yapılacaklar listesinde adetin 2. Günü için yapılması gerektiği yazıyordu ben yaptırmadan gittim sordular5 kez negatif sonuçlandı. Ve ilk deda duyuyorum nasıl oluyor. Hanı kan degerlerimizw bakıyorlar e2 lh ayrıyeten progesteron ilk duydum. Olumlu yonde etkisi var mı
yanlız yüzünde belli olmuyor ama ışığı arkadan tutunca bariz simsiyah gölgesi var geçenki test de öyle birşey yoktu acaba mi en ufak bi umut arıyoz nedense
amin cnm benim içinde dua edin rabbim hepimizinde gönlümüzdekini hayırlı eylesinÖyle.. Hakinda hayırlısı