• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kesinlikle sans işi ama benim kliğinim progesteron hormonum 7.15 çıktı transfer için en az 9.8 üstü olması gerekiyormuş. Ben bilmiyorum transfer iptal olunca açıkladılar sebebini emin ol yapsalardı hiç aklıma gelmezdi şuan dr bi kere tebrik ederek gönül rahatlı yaşadım çünkü ben bu hormonun değer aralığını bilmiyordum 4 dondurulmuşum vardı istese yapabilirdi ama yapmadı şans düşük riske atmayalım diye iptal etti
ama zaten progesteron için jel veya iğne veriyolar.onlar yükseltmezmi

Kızlaaar günaydın. Ya genetik test yaptıran varsa bir şey soracağım. Eğitim araştırma hastanesinde yaptırıcaz da hangi bölümden almak doğru? Gerçi ben tıbbi genetikten bir de kadın hastalıklarından randevu aldım ama bi soriyim dedim.
Ben tıp fakültesinde tıbbi genetikte yaptırmıştım ama tüp bebek doktorum aldı randevuyu direk gidiliyormu bilmiyorum

Transfer günü hariç 8.günümdü erken gebelik testi yaptım malesef negatif allahım elbet nasip edecek dualarım sizlerle kızlar

Son düzenleme:
Kızlar transfer günü bana ovitralle yapıldı. Etkisi kaç gün sürüyor bilginiz varmı? 16 kasım 3. Gün tranferi. Bugün 8. Günüm.

Dur bakalım gününde kan ver en doğru sonucu verir. Ben kan baktığım gün idrar yaptım tek çizgi çıkmıştı 🤷‍♀️
yanlız yüzünde belli olmuyor ama ışığı arkadan tutunca bariz simsiyah gölgesi var geçenki test de öyle birşey yoktu acaba mi en ufak bi umut arıyoz nedenseo_Oo_O

5 kez negatif sonuçlandı. Ve ilk deda duyuyorum nasıl oluyor. Hanı kan degerlerimizw bakıyorlar e2 lh ayrıyeten progesteron ilk duydum. Olumlu yonde etkisi var mı
Progesteron süt hormonu bildiğim kadarıyla yani yüksek olması vs düşüge sebebiyet veriyor bu yüzden başlarken tedaviye mutlaka bakıyorlar benim baktılar bir kaç defa biliyorum hatta bana verdikleri yapılacaklar listesinde adetin 2. Günü için yapılması gerektiği yazıyordu ben yaptırmadan gittim sordular

Back