• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlaaar günaydın. Ya genetik test yaptıran varsa bir şey soracağım. Eğitim araştırma hastanesinde yaptırıcaz da hangi bölümden almak doğru? Gerçi ben tıbbi genetikten bir de kadın hastalıklarından randevu aldım ama bi soriyim dedim.

Ne güzel benmde dün transfer ama adet ağrım bar sanki bende korkuyorum ama inşallah sizinki gibi olur bebeğim benimledir
Canım ben umudu kestim inan kac aydır ugrastık ama tek embriyo oldu amh cok düşük mucize oldu insallah seninde güzel haberlerini alırız agrı oluyor normal🥰

Gunaydin kizlar bugun adet gunumdu ve lekelenmem var aslinda peceteye silinmeseydm anlamazdim bi kac damla herdefasinda adet kanamasindan once gelen kirmizimsi kahvemsi beyaz karisik yani bisiy geliyordu aynisi geldi ilacimi ictim yatiyorum ymarm bisey olmamistir

Gunaydin kizlar bugun adet gunumdu ve lekelenmem var aslinda peceteye silinmeseydm anlamazdim bi kac damla herdefasinda adet kanamasindan once gelen kirmizimsi kahvemsi beyaz karisik yani bisiy geliyordu aynisi geldi ilacimi ictim yatiyorum ymarm bisey olmamistir
Yok canım lekelenme normal dr bana söleri zaten korkma☺️

Bana sadece kabız olma ıkınma ağır kaldırma denildi duş yapın demişlerdi ben namaz kılıyorum ama oturarak hemsire oturarak kıl demişti😊

Canım ben umudu kestim inan kac aydır ugrastık ama tek embriyo oldu amh cok düşük mucize oldu insallah seninde güzel haberlerini alırız agrı oluyor normal🥰
Canım benmde amh 0,7 7 yumurta toplandı 3 tanesi döllenmiş 1 transfer 2 iş donduruldu inşallah çok istiyorum sanki hamileyim hep öyle düşünüyorum tutunur inşallah Allah sanada hamileliğini sağlıkla sonlandırmayı nasip etsin

Canım bence doktoruna danış bi bana kanamam olırsa diye iğne verdiler gece gündüz gördüğün an acile gidip vurdur diye Allah’ın izniyle bişey olmasın

Canım benmde amh 0,7 7 yumurta toplandı 3 tanesi döllenmiş 1 transfer 2 iş donduruldu inşallah çok istiyorum sanki hamileyim hep öyle düşünüyorum tutunur inşallah Allah sanada hamileliğini sağlıkla sonlandırmayı nasip etsin
Bende 1 tane toplandı üçüncü gün embriyosu sekiz hücreli iyi kalite dediler ama inan cok korktum amh 0.21 cok düşük dondurulmuş yumurtam bile yok sen içini ferah tut bol bol dua et sen Allaha sığın😘😘

Bende 1 tane toplandı üçüncü gün embriyosu sekiz hücreli iyi kalite dediler ama inan cok korktum amh 0.21 cok düşük dondurulmuş yumurtam bile yok sen içini ferah tut bol bol dua et sen Allaha sığın😘😘
Bende aynı 3. Gün 8 hücreli :) inşallah elden başka bişey gelmiyor zaten

Ö

İnşlaah canım benimkinde beni bırakmasın kardeş için mi transfer ne mutlu size ne zaman sonuç
Maşesef kardeş için değil bir önceki transferim boş gebelik oldu mecbur sonlandırmak zorunda kaldık. Şimdiki sonucum 29unda kan testim . İnşallah pozitif sonuç alırsınız

Kızlar günaydın
Bugün 8. Gün ve sonunda benim de crinone jelim kahverengi tortu şeklinde geldi
Bu 7/8. günlerde herkese oldu mu ?
Birşey demek mi bu ?

Kızlar günaydın
Bugün 8. Gün ve sonunda benim de crinone jelim kahverengi tortu şeklinde geldi
Bu 7/8. günlerde herkese oldu mu ?
Birşey demek mi bu ?

Hayra yoralım 🤷‍♀️ bende olmadı. Herkesde olacak diye bir şey yok. Dur bakalım

Back