- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben umudu kestim inan kac aydır ugrastık ama tek embriyo oldu amh cok düşük mucize oldu insallah seninde güzel haberlerini alırız agrı oluyor normalNe güzel benmde dün transfer ama adet ağrım bar sanki bende korkuyorum ama inşallah sizinki gibi olur bebeğim benimledir
Amin insALLAHYok canim bana tek konuldu yumurta zor oluyor bende amh cok düşük havuz yaptık kac ay ama sadece 1 tane oldu oda tuttu Allahım istedi Rabbim sap sağlim kucamiza almayıda nasip etsin inşallah sağlıklı bir gebelik olsun
Ben transferden bir gün sonra aldımKızlar günaydın kaçıncı gün banyo yaptınız
Ben hala da yapmadim 6.gunumKızlar günaydın kaçıncı gün banyo yaptınız
Yok canım lekelenme normal dr bana söleri zaten korkmaGunaydin kizlar bugun adet gunumdu ve lekelenmem var aslinda peceteye silinmeseydm anlamazdim bi kac damla herdefasinda adet kanamasindan once gelen kirmizimsi kahvemsi beyaz karisik yani bisiy geliyordu aynisi geldi ilacimi ictim yatiyorum ymarm bisey olmamistir
Canım ben umudu kestim inan kac aydır ugrastık ama tek embriyo oldu amh cok düşük mucize oldu insallah seninde güzel haberlerini alırız agrı oluyor normal
Canım benmde amh 0,7 7 yumurta toplandı 3 tanesi döllenmiş 1 transfer 2 iş donduruldu inşallah çok istiyorum sanki hamileyim hep öyle düşünüyorum tutunur inşallah Allah sanada hamileliğini sağlıkla sonlandırmayı nasip etsinCanım ben umudu kestim inan kac aydır ugrastık ama tek embriyo oldu amh cok düşük mucize oldu insallah seninde güzel haberlerini alırız agrı oluyor normal
Canım bence doktoruna danış bi bana kanamam olırsa diye iğne verdiler gece gündüz gördüğün an acile gidip vurdur diye Allah’ın izniyle bişey olmasınGunaydin kizlar bugun adet gunumdu ve lekelenmem var aslinda peceteye silinmeseydm anlamazdim bi kac damla herdefasinda adet kanamasindan once gelen kirmizimsi kahvemsi beyaz karisik yani bisiy geliyordu aynisi geldi ilacimi ictim yatiyorum ymarm bisey olmamistir
Bende 1 tane toplandı üçüncü gün embriyosu sekiz hücreli iyi kalite dediler ama inan cok korktum amh 0.21 cok düşük dondurulmuş yumurtam bile yok sen içini ferah tut bol bol dua et sen Allaha sığınCanım benmde amh 0,7 7 yumurta toplandı 3 tanesi döllenmiş 1 transfer 2 iş donduruldu inşallah çok istiyorum sanki hamileyim hep öyle düşünüyorum tutunur inşallah Allah sanada hamileliğini sağlıkla sonlandırmayı nasip etsin
Banada aynısını dediler ilk gün akşamında duş alabilirsin dedi ama almadım ben :)Bana sadece kabız olma ıkınma ağır kaldırma denildi duş yapın demişlerdi ben namaz kılıyorum ama oturarak hemsire oturarak kıl demişti
Bende aynı 3. Gün 8 hücreli :) inşallah elden başka bişey gelmiyor zatenBende 1 tane toplandı üçüncü gün embriyosu sekiz hücreli iyi kalite dediler ama inan cok korktum amh 0.21 cok düşük dondurulmuş yumurtam bile yok sen içini ferah tut bol bol dua et sen Allaha sığın
Bende almadım bir gün sora aldım dikkat ediyorum hep zatenBanada aynısını dediler ilk gün akşamında duş alabilirsin dedi ama almadım ben :)
Maşallah canım 3 gün embriyosu iyi aslında sekiz hücreli sen hep olumlu düşün canımBende aynı 3. Gün 8 hücreli :) inşallah elden başka bişey gelmiyor zaten
Maşesef kardeş için değil bir önceki transferim boş gebelik oldu mecbur sonlandırmak zorunda kaldık. Şimdiki sonucum 29unda kan testim . İnşallah pozitif sonuç alırsınızÖ
İnşlaah canım benimkinde beni bırakmasın kardeş için mi transfer ne mutlu size ne zaman sonuç
İnaşşah güzel olur sonuç bend ile sevinirimMaşallah canım 3 gün embriyosu iyi aslında sekiz hücreli sen hep olumlu düşün canım
Kızlar günaydın
Bugün 8. Gün ve sonunda benim de crinone jelim kahverengi tortu şeklinde geldi
Bu 7/8. günlerde herkese oldu mu ?
Birşey demek mi bu ?