Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar günaydın
Bugün 8. Gün ve sonunda benim de crinone jelim kahverengi tortu şeklinde geldi
Bu 7/8. günlerde herkese oldu mu ?
Birşey demek mi bu ?
Yok canım benimde olmadı Herkeste olmuyor yerleşme kanaması insallah yerleşme kanamasıdır

Yok canım benimde olmadı Herkeste olmuyor yerleşme kanaması insallah yerleşme kanamasıdır
Valla forumda şöyle bir arattım normal demişler zaten hemşire de bana sonlara doğru koyu gelebilir demişti eşim hatırlattı bu tür kahverengi tortusu gelenlerin şu an imzalarının altında beybi günlüğü var -:) salakça şeylerden umutlanma tribi sadece bu süreçten geçenler birbirini anlar

Canım bizde yaptırdık unıversıte Hastanesi genetik bolumunden genetık bolumu olan her hastane yapıyor diye biliyorum

Hemşire banada dedi lekelenmeler olursa korkma bunlar normal demişti cok cok kanarsa durmaksızın dr ararsın canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım bence doktoruna danış bi bana kanamam olırsa diye iğne verdiler gece gündüz gördüğün an acile gidip vurdur diye Allah’ın izniyle bişey olmasın
Bana iki ilac ismi verdide ben bulamiyorum bide kanama olrsa haftada bi kez yapilmasi gereken bu ilacmis

Günaydın kızlar benim bugün 10.günüm dün gece çok kötü sancilarla uyandım lavaboya gittiğimde kanamam olduğunu gördüm şimdilik durdu sabah kan testi verdim hcg 60 çıktı

Bende cok üzüldüm adet olucam diye 8 gün sabaha kadar agridi hemsire hanima yazdim hemen oda dedi normal tutuniyordur bu arada ben silik cizgi gördügüm an hemen cem hocama resim attim bide bütün hemsirelere ☺☺
Bende cok üzüldüm adet olucam diye 8 gün sabaha kadar agridi hemsire hanima yazdim hemen oda dedi normal tutuniyordur bu arada ben silik cizgi gördügüm an hemen cem hocama resim attim bide bütün hemsirelere ☺☺
merhaba doktorunuz Cem Çelik mi benimde öyle16 Kasım’da transfer oldum bende dün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı inşallah doğrudurRabbim hepimizin yardımcısı olsun herkese nasip etsin .Bende aynı ağrıyı yaşadım kısa süreli ama gece boyu süren bir ağrı değilmi

Günaydın kızlar benim bugün 10.günüm dün gece çok kötü sancilarla uyandım lavaboya gittiğimde kanamam olduğunu gördüm şimdilik durdu sabah kan testi verdim hcg 60 çıktı

Geçmiş olsun inşallah bidaha olmaz değerin de güzel artar. Benim de 5.gün embriyo 11.gün 66 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…