• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Ben dr adetin 13. Gün ilk kontrole çağırdı ama ben bu Arada estorfem ve vitaminler kullandım . Opudan sonra bana adet olacaksın bu ilaca başla artarak kullanacaksın dediler 13. Güne gel dediler gittim muayene oldum temiz herşey rahim kalınlığı 11 küsür cumartesi transfer olacak ama bugün bi kan vercem progestan hormonuma tekrar bakacaklar öyle netleşecek
Canım estrafem i ne için veriyorlar burdan okuduğum kadarıyla herkese vermişler valla kafamda deli sorular yaa

benm transferm adetin 17. günü oldu üstelk ilk tedavmde sadece bitane embriyom vardı oda tutmuştu sizin iki tane varmş çok şükürtek transfer yapsa bile geriye bitane kalıyo üstelk 5. gün embriyosu tutma olasılığı daha yüksek heleki dondurulmuş transferde hakkınızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim biraz içime su serptiniz inş herşey Yolunda gider sizde transfer öncesi estrofem kullandınız mı acaba

Herkese Merhaba. Bende 18inde transfer oldum ve bekliyorum. Dondurulmuş 5.gün embriyosu ve 2 tane transfer oldu. Bu 2. Denemem ilki olumsuz sonuçlandı. Rabbim hepimizin kucagını doldursun inşaAşlah emeklerimizi boşa vermesin😊

Bana neden vermedi ki Dr yaa başladık sıkıntı strese herkese vermiş genelde burdan okuduğum.
Ben opu dan sonra ohss olmuştum 2 adet bekledim bu sürede baya ilaç kullandım burada yazanlara hiç bakmayın herkesin yaşadığı durum başka ney neden gerekli Dr bilir ben kimsenin dediğine bakmadım sadece Dr ne dediyse ve şuanda normal hayatıma devam ediyorum halbuki 1 gün oldu Dr zaten tutunduysa şuanda tutundu dedi yazılanlar kendi yaşadığı durumdan ibaret siz Dr güvenin gerisi zaten Allah kalmış en kalite embriyoya da sahip olsanız rahminizin içi harika da olsa Rabbim ol demedikten sonra...stres yapmayın hersey siz ve Bebeğinize özel 😊

NİLAY CANIM SENİNDE TRANSFERİN 14 Ü DİMİ AYNI GÜN BİZİM BENİM PAZARTESİ TAHLİL GÜNÜM SENİNKİ NEZAMAN? GÜNLER GEÇMİYO
bana persembe dedi doktor ya 2.gun embiriyosu ya ama tam garanti olsun die dedi heralde bnde pazar yada pazartesi erken gebelik ypcm

Âdetin 3.gunu hangi ilaçlara başladınız acaba bana hiçbisey vermedi demedi de âdetin 15.gunu gel transfer için rahim hazırlığına başlayalım dedi
Estrafem kullandim gunde 2 basladi en sonra gunde 4 oldu.transfere 5 gun kala crionel jel progestan ampul tetrodox corasprin prendnol kullanmaya basladim.transfere 1 gun kala prednol ve tetrodx kestik. Geri kalan ilaclara da pozitif olursa 12 haftaya kadr kullancagimi dedi. Estrofem rahmimiz kalinlassin diye kullaniyoruz ve adet olmamizi engelliyormus bu ilac

Estrafem kullandim gunde 2 basladi en sonra gunde 4 oldu.transfere 5 gun kala crionel jel progestan ampul tetrodox corasprin prendnol kullanmaya basladim.transfere 1 gun kala prednol ve tetrodx kestik. Geri kalan ilaclara da pozitif olursa 12 haftaya kadr kullancagimi dedi. Estrofem rahmimiz kalinlassin diye kullaniyoruz ve adet olmamizi engelliyormus bu ilac
Dondurulmuş ve taze embriyo tranaferleri farkediyor yumurtaliklarin durumu hormonlar o yüzden ben şuanda oksapar iğne ve prolutan iğne de kullanıyorum cuma vakti Rabbim güzel haberler göndersin

Evet hayırlı olsun silik çizgi inşallah kanda güzel bir sonuç çıkacaktır merak etme senin test günün ne zaman 😊
Benim test günüm 26 sı 14 kasım transfer oldum bugun sekizinci gündü ölesine yaptım cıkmaz diye ilk idrar bile değildiki inan ne dicemi bilmiyorum doktorum yarın gel kan ver dedi gebesin dedi inşallah kızlar öledir dilerim hepimiz güzel sonuc alırız🙏

Benim test günüm 26 sı 14 kasım transfer oldum bugun sekizinci gündü ölesine yaptım cıkmaz diye ilk idrar bile değildiki inan ne dicemi bilmiyorum doktorum yarın gel kan ver dedi gebesin dedi inşallah kızlar öledir dilerim hepimiz güzel sonuc alırız🙏
Verdin mi kan cnm benim de sekizinci günüm Dr test gününü bekle dedi

Back