Yarın gel dedi bakalım silik cizgi görünce cıkar dediVerdin mi kan cnm benim de sekizinci günüm Dr test gününü bekle dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın gel dedi bakalım silik cizgi görünce cıkar dediVerdin mi kan cnm benim de sekizinci günüm Dr test gününü bekle dedi
kacinci gun embriyosuydu bnmde transfer 14 kasimBenim test günüm 26 sı 14 kasım transfer oldum bugun sekizinci gündü ölesine yaptım cıkmaz diye ilk idrar bile değildiki inan ne dicemi bilmiyorum doktorum yarın gel kan ver dedi gebesin dedi inşallah kızlar öledir dilerim hepimiz güzel sonuc alırız
Transfer 14 kasım 3 gün embriyosu tek sekiz hücreli 1 kalite dedi teste eğer silik cıktıysa kanda cıkar dedi hayırlısı artıkkacinci gun embriyosuydu bnmde transfer 14 kasim
ay bnde yarin yapsam mi acaba erken gebelik ya bnn 2gun embiriyosuyduTransfer 14 kasım 3 gün embriyosu tek sekiz hücreli 1 kalite dedi teste eğer silik cıktıysa kanda cıkar dedi hayırlısı artık
ya ben cift cizgiyi gorsem en yakin ozel hastaneye kosarim kan testi icin ❤allahim insallah nasip ederYarın gel dedi bakalım silik cizgi görünce cıkar dedi
Ben bu testlerden cok yaptım zamanında daha hiç iki cizgi görmedim bugun ilk defa gördüm benimki normal testi insallah sende görürsün canım pozitifi kan verince haber ederim yarınaay bnde yarin yapsam mi acaba erken gebelik ya bnn 2gun embiriyosuydu
inslalah insallah ya valla bnmde cikarmi acaba hemen yarin yapsam mi bugun ovulasyon testi vardi yaptm 2.cizgi cikti ama daha adrtime 8 gun var yani onda cizgi cikmasi hic kafami karistrmadiBen bu testlerden cok yaptım zamanında daha hiç iki cizgi görmedim bugun ilk defa gördüm benimki normal testi insallah sende görürsün canım pozitifi kan verince haber ederim yarına
Benim adetim 2 gün gecti sankı adet sancısı geldı ama adet olmadım bugun ölesine yaptım cıktı insallah kanda da cıkar sende yap cıkar ınsallahinslalah insallah ya valla bnmde cikarmi acaba hemen yarin yapsam mi bugun ovulasyon testi vardi yaptm 2.cizgi cikti ama daha adrtime 8 gun var yani onda cizgi cikmasi hic kafami karistrmadi
ranbim tamamina erdirrsn insallah va masallah bu ay baya burda pozitif var insallah bnde buraya testimi atabilirimBenim adetim 2 gün gecti sankı adet sancısı geldı ama adet olmadım bugun ölesine yaptım cıktı insallah kanda da cıkar sende yap cıkar ınsallah
5. güne kadar gidende hücre sayısı söylenmiyor. 3. Gün transfer edilen embriyo da sayı var. 3. Günden sonra sayılamayacak kadar fazla oluyor çünkü hücre. İlk iki tedavim de üçüncü gün 8 hücreli transfer edildi istenilen sayı fakat ölü hücre sayısı da fazlaydı. Tek başına hücre belirli değil yani sayısı, boğumların şekli, ölü hücre sayısı. Ben sadece 8 hücre olması istenilen diğer ikisi Allaha emanetti.kizlar trasnferde.sze kac hucreli oldugu sylendimi yani kac hucreliyse ii oluyo anlamadm
Yok benim ilk denemem ama dondurulmuş ohss olmuştum o yüzden iki ay bekledim bu aya kısmetmis 2 aralık test günüm benim 20 sinde yapıldı transferOlabilir.sizin taze transfer mi?
Kaçıncı gününüz ve kaç embriyo transfer edildiLütfen yardım edin kızlar 2 gün önce değerim 89 du bugün verdim 67 düşmüş böyle bir durumu yaşayan var mı
Transferiniz neden iptal olduYalan olması bi kutu 160 felan dedi sanırım çünkü bi çok ilaç aldım ben hepsi birden içinde 7 tane var ama ben 2 tane birden vuruyorum bi kutu 3.5 vurumluk
amin canım inşallah bende şuan pek fazla sevinemiyorum kanda görmeyince Allahım utandırmasın kucaklarımızı bış bırakmasın inşallahranbim tamamina erdirrsn insallah va masallah bu ay baya burda pozitif var insallah bnde buraya testimi atabilirim
Ben opu dan sonra ohss olmuştum 2 adet bekledim bu sürede baya ilaç kullandım burada yazanlara hiç bakmayın herkesin yaşadığı durum başka ney neden gerekli Dr bilir ben kimsenin dediğine bakmadım sadece Dr ne dediyse ve şuanda normal hayatıma devam ediyorum halbuki 1 gün oldu Dr zaten tutunduysa şuanda tutundu dedi yazılanlar kendi yaşadığı durumdan ibaret siz Dr güvenin gerisi zaten Allah kalmış en kalite embriyoya da sahip olsanız rahminizin içi harika da olsa Rabbim ol demedikten sonra...stres yapmayın hersey siz ve Bebeğiniz
progesteron hormon yeterli değerde çıkmadığı içinTransferiniz neden iptal oldu
var canım kimyasal olmuş olabilir değerin düşüyo maalesef benimde 65 den 37ye düşmüştüLütfen yardım edin kızlar 2 gün önce değerim 89 du bugün verdim 67 düşmüş böyle bir durumu yaşayan var mı
Herkesin aynı olmuyor dr uyguladığı b
progesteron hormon yeterli değerde çıkmadığı için
[/QUOTE
Kaçtı degeriniz acaba yarın benim kontrolm var progestan ve E2 bakılacak inşallah iptal olmaz