• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benim test günüm 26 sı 14 kasım transfer oldum bugun sekizinci gündü ölesine yaptım cıkmaz diye ilk idrar bile değildiki inan ne dicemi bilmiyorum doktorum yarın gel kan ver dedi gebesin dedi inşallah kızlar öledir dilerim hepimiz güzel sonuc alırız🙏
kacinci gun embriyosuydu bnmde transfer 14 kasim

Ben bu testlerden cok yaptım zamanında daha hiç iki cizgi görmedim bugun ilk defa gördüm benimki normal testi insallah sende görürsün canım pozitifi kan verince haber ederim yarına
inslalah insallah ya valla bnmde cikarmi acaba hemen yarin yapsam mi bugun ovulasyon testi vardi yaptm 2.cizgi cikti ama daha adrtime 8 gun var yani onda cizgi cikmasi hic kafami karistrmadi

inslalah insallah ya valla bnmde cikarmi acaba hemen yarin yapsam mi bugun ovulasyon testi vardi yaptm 2.cizgi cikti ama daha adrtime 8 gun var yani onda cizgi cikmasi hic kafami karistrmadi
Benim adetim 2 gün gecti sankı adet sancısı geldı ama adet olmadım bugun ölesine yaptım cıktı insallah kanda da cıkar sende yap cıkar ınsallah

Benim adetim 2 gün gecti sankı adet sancısı geldı ama adet olmadım bugun ölesine yaptım cıktı insallah kanda da cıkar sende yap cıkar ınsallah
ranbim tamamina erdirrsn insallah va masallah bu ay baya burda pozitif var insallah bnde buraya testimi atabilirim 🙈

Kızlar benim de transfer günüm 14 kasım 2019 da oldu 5. Gün embriyosu 2 tane sonuç ne oldu acaba 24 kasımda kanda bakalım dediler meraktan çatlayacağım bende hiç belirti yok!

kizlar trasnferde.sze kac hucreli oldugu sylendimi yani kac hucreliyse ii oluyo anlamadm
5. güne kadar gidende hücre sayısı söylenmiyor. 3. Gün transfer edilen embriyo da sayı var. 3. Günden sonra sayılamayacak kadar fazla oluyor çünkü hücre. İlk iki tedavim de üçüncü gün 8 hücreli transfer edildi istenilen sayı fakat ölü hücre sayısı da fazlaydı. Tek başına hücre belirli değil yani sayısı, boğumların şekli, ölü hücre sayısı. Ben sadece 8 hücre olması istenilen diğer ikisi Allaha emanetti.

E="Memure0672, post: 61828903, member: 966051"]
Kesinlikle vardır bir hayır bundada bi daha ki adetin gelmesini bekleyeceğim artık
[/QUOTE]
Neden iptal oldu?

ranbim tamamina erdirrsn insallah va masallah bu ay baya burda pozitif var insallah bnde buraya testimi atabilirim 🙈
amin canım inşallah bende şuan pek fazla sevinemiyorum kanda görmeyince Allahım utandırmasın kucaklarımızı bış bırakmasın inşallah 🙏

Herkesin aynı olmuyor dr uyguladığı b
Ben opu dan sonra ohss olmuştum 2 adet bekledim bu sürede baya ilaç kullandım burada yazanlara hiç bakmayın herkesin yaşadığı durum başka ney neden gerekli Dr bilir ben kimsenin dediğine bakmadım sadece Dr ne dediyse ve şuanda normal hayatıma devam ediyorum halbuki 1 gün oldu Dr zaten tutunduysa şuanda tutundu dedi yazılanlar kendi yaşadığı durumdan ibaret siz Dr güvenin gerisi zaten Allah kalmış en kalite embriyoya da sahip olsanız rahminizin içi harika da olsa Rabbim ol demedikten sonra...stres yapmayın hersey siz ve Bebeğiniz
Transferiniz neden iptal oldu
progesteron hormon yeterli değerde çıkmadığı için

Back