- 28 Ekim 2019
- 132
- 100
- 33
- 31
Uzulmeyın bol bol dua edin 2 gun sonra tekrar edin ınsallah artıs saglanırLütfen yardım edin kızlar 2 gün önce değerim 89 du bugün verdim 67 düşmüş böyle bir durumu yaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzulmeyın bol bol dua edin 2 gun sonra tekrar edin ınsallah artıs saglanırLütfen yardım edin kızlar 2 gün önce değerim 89 du bugün verdim 67 düşmüş böyle bir durumu yaşayan var mı
Kaçtı degeriniz acaba yarın benim de kontrolm var E2 ve progestan bakılacak inşallah iptal olmazHerkesin aynı olmuyor dr uyguladığı b
progesteron hormon yeterli değerde çıkmadığı için
Benimde dondurulmus. Benim test gunumde 2 aralik bersber ogrenicez insALLAH pozitifiYok benim ilk denemem ama dondurulmuş ohss olmuştum o yüzden iki ay bekledim bu aya kısmetmis 2 aralık test günüm benim 20 sinde yapıldı transfer
Benimde ilk transferimde yasamıstm bu negatıften daha geliyor ınsanavar canım kimyasal olmuş olabilir değerin düşüyo maalesef benimde 65 den 37ye düşmüştü
evet pozitifi görüp sonra değerin düşmesi çok kötü doktorum en azından tutunduğunu gördük demiştiBenimde ilk transferimde yasamıstm bu negatıften daha geliyor ınsana
Canım çok üzüldüm ama hemen korkma ya inşallah artar tekrarLütfen yardım edin kızlar 2 gün önce değerim 89 du bugün verdim 67 düşmüş böyle bir durumu yaşayan var mı
Allahım hayırlı sonuçlar duyursun canım siz nerede yaptırdıniz kaçıncı gün embriyosuyduBenimde dondurulmus. Benim test gunumde 2 aralik bersber ogrenicez insALLAH pozitifi
Canım 7.73 çıktı güvenmedim başka yere gittik 9.28 çıktı dr istersek transfer yapacağını söyledi ama kliniğe gidiyorum şimdiKaçtı degeriniz acaba yarın benim de kontrolm var E2 ve progestan bakılacak inşallah iptal olmaz
Bahceci umutta 5.gun embryosu sizinAllahım hayırlı sonuçlar duyursun canım siz nerede yaptırdıniz kaçıncı gün embriyosuydu
Aaa cok güzel canim Allah bana da nasıp etsin ins benim de iki tane dondurulmuş 3.gun embriyom var3 gün canım
Aaa cok güzel canim Allah bana da nasıp etsin ins benim de iki tane dondurulmus 3.gun embriyom var3 gün canım
İnşallah canım bende henüz cok fazla sevinemiyorum kan verdikten sora daha net olur hersey dualarımdasınız hepiniz inan rabbim aratmasın cok zorAaa cok güzel canim Allah bana da nasıp etsin ins benim de iki tane dondurulmus 3.gun embriyom var
Amin canim yalniz benim.embriyolar 6 hücreli galiba cok iyi değiller yani bana embriyolog orta kalite dedi doktor da super de degil kotu de degil dediİnşallah canım bende henüz cok fazla sevinemiyorum kan verdikten sora daha net olur hersey dualarımdasınız hepiniz inan rabbim aratmasın cok zor
Ankara gürgan da 5. Gün benim deBahceci umutta 5.gun embryosu sizin
O marka teste güvenmeyn gebeyken bile negatif gösteren bi testKızlar 24 kasım test günüm bu gün miratek test yaptım önce negatif çıktı 40 dk sonra çift çizgi çıktı ne dusuunecegimi bilmiyorum
Bende cok korktum cünkü tek embriyom vardı amh düşük benim tek yumurta elde edildi cok zor sürectem gectim o tutacak olursa tutunuyor kalite kötüde olsa Allah ol deyince oluyor canım merak etme sen bol bol Dua etAmin canim yalniz benim.embriyolar 6 hücreli galiba cok iyi değiller yani bana embriyolog orta kalite dedi doktor da super de degil kotu de degil dedi
Amin canim tesekkurler bu ikinci denemem ins olur daha önce iki kaybim var birini kurtaj oldum digeri kimyasaldı ins bu sefer sağlıklı sekilde olur ilk tup debeyimimde kaliteli yumurta çıkmamıştı bunda da 5 tane dollendi ama 3.gune 2 tane kalınca onu da dondurdularBende cok korktum cünkü tek embriyom vardı amh düşük benim tek yumurta elde edildi cok zor sürectem gectim o tutacak olursa tutunuyor kalite kötüde olsa Allah ol deyince oluyor canım merak etme sen bol bol Dua et
Değer yüksek mi bulundu düşük mü ben pazartesi progestan verdim 0.11 dıCanım 7.73 çıktı güvenmedim başka yere gittik 9.28 çıktı dr istersek transfer yapacağını söyledi ama kliniğe gidiyorum şimdi