• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar 24 kasım test günüm bu gün miratek test yaptım önce negatif çıktı 40 dk sonra çift çizgi çıktı ne dusuunecegimi bilmiyorum

İnşallah canım bende henüz cok fazla sevinemiyorum kan verdikten sora daha net olur hersey dualarımdasınız hepiniz inan rabbim aratmasın cok zor 😘
Amin canim yalniz benim.embriyolar 6 hücreli galiba cok iyi değiller yani bana embriyolog orta kalite dedi doktor da super de degil kotu de degil dedi

Amin canim yalniz benim.embriyolar 6 hücreli galiba cok iyi değiller yani bana embriyolog orta kalite dedi doktor da super de degil kotu de degil dedi
Bende cok korktum cünkü tek embriyom vardı amh düşük benim tek yumurta elde edildi cok zor sürectem gectim o tutacak olursa tutunuyor kalite kötüde olsa Allah ol deyince oluyor canım merak etme sen bol bol Dua et 🙏

Bende cok korktum cünkü tek embriyom vardı amh düşük benim tek yumurta elde edildi cok zor sürectem gectim o tutacak olursa tutunuyor kalite kötüde olsa Allah ol deyince oluyor canım merak etme sen bol bol Dua et 🙏
Amin canim tesekkurler bu ikinci denemem ins olur daha önce iki kaybim var birini kurtaj oldum digeri kimyasaldı ins bu sefer sağlıklı sekilde olur ilk tup debeyimimde kaliteli yumurta çıkmamıştı bunda da 5 tane dollendi ama 3.gune 2 tane kalınca onu da dondurdular

Back